19-11-2008, 09:32
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.04.04
|
|
1. התמונה היא לא לכאן ולא לשם, קשה לראות את החורבה שאתה מדבר עליה, כלומר אני רואה קיר ישן אבל לא ממש חורבה היה הרבה יחותר טוב אם היו רואים מבנה ישן חצי הרוס או מט לנפול על רקע הים והנמל החדש משהו כמו בין "ישן לחדש"
2. הולכת העין עם קו החוף טובה מאוד אבל קו האופק זקוק ליישור ונורא מפריע החלק הבוהק מצד ימין של השמש בנוסף האכות של התמונה לא גבוהה מכיוון שרואים את מעבר הגוונים בצורה לא חלקה
3. אם הנווד לא היה לבוש בכחול הייתי יכול לחשוב שצולם בנופי הגליל שלנו, הרקע ממש מזכיר לי את הגליל.
מעניין לראות נווד לבוש בכחול זהו חידשו מרענן בשבילי אבל התמונה עצמה יכלה להיות הרבה יותר טובה אם לא היית חותתך בגסות את הראש הגמל ומראה יותר ממנו או את כל הגמל והנווד ביחד מזווית נמוכה יותר, זה היה יוצר תמנה הרבה יותר עוצמתית לדעתי....
4. החיוך שלו מקסים, הייתי רוצה לראות את החיוך הזה בתמונת פורטרט עם רקע יותר מטושטש עד כמה שאפשר בP&S כדי להשיג זאת היית צריך להשתמש באורך מוקד גדול (זום גדול בלשון העם) וצמצם פתוח כדי להשיג עומק שדה רדוד. ועדיף על רקע אחר לא על רקע האיזור הבוהק שיכול למשוף את הין יותר מדיי והלפריע.
בברכה,
ננק
|