לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2008, 21:04
  shopgirl shopgirl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.08
המלצה תעודת אחריות מה זה בעצם אומר?

חבר'ה שלום ,

אם תוכלו לעזור פיצוץ!

אני רכשתי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRON I525 לפני כשלושה חודשיים .
המפרט : 1.73 GHZ ויסטה בייסיק , 160 GB (אם יש צורך לעוד פרטים אוכל לספק בהמשך)

העכבר נתקע הרבה , וכדי לצאת מזה יש צורך לעשות CTRL +ALT+DELETE ואז העניין מסתדר אבל זה לא תקין .
התקשרתי לתמיכה אמרו לי להוריד את הדרייבר של העכבר מהאתר וזאת עשיתי . אבל הבעיה לא נפתרה ושוב התקשרתי והפעם אמרו לי לערוך איזשהו טסט (עם צבעים) והכל היה תקין אבל הבעיה לא נפתרה. ושוב התקשרתי והפעם דיברתי עם טכנאי שאמר לי שיוכל להחליף לי את פד העכבר ועשינו כל מיני פעולות ולבסוף החליט להתקין מחדש את ויסטה אבל בדרך היה תקלה והמחשב שבק חיים - והוא טוען שהלך לוח האם , והאופטיקל דרייב.

שאלתי היא ,
מה כולל האחריות : רשום לי האחריות חלה על חומרה בלבד.
העניין הוא המחשב בן שלושה חודשים האם אפשר לקבל מחשב חדש , מאיפה אני יודעת שמכניסים לי חומרים חדשים

כל העניין מאוד מתסכל ,
מה אני לצפות כשאבוא לתקן ומה לדרוש

בתודה,

אלונה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2008, 12:04
  shopgirl shopgirl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.08
תודה על ההתייחסות לפנייתי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "מחשב חדש לא תקבלי אחרי 3..."

האמת לא גוללתי בפניך את כל הסיפור,

קניתי את המחשב דרך אופיס דיפו , מהרגע הראשון שהגיע לידי הייתה בעיה- מערכת ההפעלה הגיעה בעברית . אני שולטת בשתי השפות אך יותר מסתדרת עם מערכת הפעלה באנגלית. התקשרתי לחנות ודיברתי עם איזה בחור שאמר לי שברגע שהפעלתי את המחשב - החלה שלב ההתקנה ואני צריכה לפנות לניופאן שהפנו אותי לדל שהגעתי לטכנאי שהציעה לי להחליף מחשב עם לקוח שהיה לו אותו בעיה רק להיפך (אנגלית במקום עברית) אך המחשב היה בין חודשים .
אני לא מבינה את הפתרונות האלה !!!!?!?!
בקיצ' שלחתי מייל לאופיס דיפו אף אחד לא חזר אליי עד היום , ואז החלטתי לגשת לחנות ולדבר ישירות עם משהו במקום טלפון ולשמחתי במודעה היה רשום שמערכת ההפעלה תגיע באנגלית אז הם לקחו אחריות והתקינו לי מחדש הכל לאנגלית .

חזרתי הבייתה הכל עבד תקין , אבל העכבר של המחשב היה בעיה ( לא ייחסתי לזה חשיבות רבה כל כך בהתחלה לצערי).
אבל גם שמה כמו שרשמתי קודם - הפתרונות היו להתקין תוכנה , לערוך טסט אה כן ותחברי עכבר חיצוני . איך בדיוק זה הופך להיות נייד כשאני צריכה לחבר עכבר חיצוני ?!?! זה לא מספק כלל.
מזל שיש לי שלוש שנים אחריות - נקווה שזה יעמוד בציפיות לשירות.

השאלה האחרונה שלי בפורום זה עתה - מה עליי לצפות או לדרוש כאשר אני ניגשת לעמדת התיקון ?!?1

מעריכה כל תשובה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר