לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-11-2008, 19:17
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
FF3 נתקע בעלייה ותוקע את המחשב (XP)

חיפשתי ולא מצאתי הודעות דומות, אם יש, אשמח ללינק

תופעה שקרתה לי היום פעם שנייה, מייד אפרט את שתי הפעמים, לדעתי יש לי הצטרפות מקרים ואין לי מושג מה גורם למה.

לפני מספר חודשים התחילו לי צרות ב HDD. מדובר במחשב VAIO ובדיסק 200GB של טושיבה (SATA).
תוך כדי הרעשים והצרות בגישה לקבצים נתקע לי ה FF3 בפעם הראשונה. שום התקנה מחדש, הפשטה מתוספים, כלום לא עזר. FF3 היה עולה ומייד מתחיל להתקע ולתקוע את המערכת עד מצב של כיבוי בעזרת כפתור הכיבוי.
כאשר החלפתי דיסק, והעתקתי את המחיצה במלואה לדיסק החדש (בעזרת ACRONIS) התקנתי FF3 מחדש והכל עבד פיקס עד היום.

היום שוב החלה תופעה שה FF3 3.0.4 עולה ומייד נתקע. יש חלון הזדמנויות קצר ביותר להפעיל TASK MANAGER ולחסל את היישום. כאשר החלון הזדמנויות נסגר, גם חלונות נתקעים וחייבים לכבות מהכפתור.

אינני מאמין שמדובר בבעית חומרה נוספת, בדיקות של הדיסק מעלות שהכל טוב (במקרה הראשון אי אפשר היה לסיים אפילו בדיקה של הדיסק דרך WINDOWS גם כאשר המחיצה הנבדקת לא היתה המחיצה הפעילה עם מערכת ההפעלה.

אחרי חיפוש באתר של מוזילה לא מצאתי בעייה דומה, אלא רק בלינוקס, וניסיתי לעקוב אחרי ההמלצות, ושום דבר. חיפשתי את התופעה דרך GOOGLE וכל הזמן נשלחתי לאותם FAQ שמתייחסים לבעיות דומות בלינוקס, ושוב, ההסברים לא מועילים לי.
כרגע הסרתי את FIREFOX, אבל אם מישהו מכיר, יודע, קרה לו...אשמח לעזרה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-11-2008, 17:11
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
עדכון מצב
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "למרות שזה מפריע לי לראות את..."

לאחר עוד הרבה נסיונות הסרה, התקנה, פרופילים חדשים נשברתי ועשיתי SYSTEM RESTORE לשבוע קודם בו לא היו בעיות.
לאחר השחזור (כאמור לזמן שבו עדיין לא היתה הבעיה) FF עדיין לא עלה ותקע את המחשב.
בגלל שהשחזור שינה שמות של ספריות וקבצים לא יכולתי להסיר את FF ונאלצתי להתקין אותו מחדש בשביל להסיר אותו.
התקנתי מחדש והסרתי אותו כולל הספריה של הפרופיל.
הפעלתי קודם כל את מנהל הפרופילים ויצרתי פרופיל חדש במקום אחר מהמקום הסטנדרטי (עפ"י המלצה מאחד הפורומים).
החידוש הוא שעכשיו FF לא עולה אבל מייצר CRASH REPORT ולא תוקע את המחשב.
מצבי טוב יותר מאחר וזו הודאה רשמית של FF בתקלה ולא סתם תקיעה כוללת ללא לוגים ו CRASH REPORTS.
שלחתי את האינפורמציה למוזילה בתקווה שאולי אקבל תשובה מהם, ובכל מקרה אני מחפש עכשיו פתרון לבעייה שנראית לי קלה יותר (מקווה)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר