
28-11-2008, 20:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.12.06
הודעות: 54
|
|
|
שאלה נוספת
סיימתי ת'גיבוש(חבול, פצוע, גמור, תשוש - אבל מבסוט) ובראיון הצהרתי כי אם לא אתקבל לפלס"ר אעדיף את הפלחי"ק(למעשה גם במין שאלון שמילינו לפני הגיבוש)
המראיינים נתנו לי עין עקומה סטייל מסירה של ארויו(לצורך האלגוריה - שנגמרית בכדור לשלטים..), המראיין אמר לי שדוגרי(ציטוט) פלחי"ק זה לא כמו היחס"ר(לא שייכים לו למיטב הבנתי, ומבלי ציון שמות יושבים במיקום אחר בארץ) ודחף אותי מספר פעמים לעבור לפחה"ן, שלטענתו עושים פעילות יותר רצינית.
דבקתי בעמדתי, ואמרתי לו שאם לא היכולות הטקטיות של הפלס"ר (הדגשתי את המבנה של 'אם לא פלס"ר...') אז האסטרטגיות של הפלחי"ק. פשוט נראית לי יחידה ממש מעניינת, שעושה יופי של עבודה בבט"ש ובייחוד בזמן מלחמה - זו שמעבירה את הידיעות לאורך ורוחב החטיבה, ומשמשת מעין חפ"ק נייד(השתמשתי באלו המילים , מקווה שלא יצאתי פעור כי אני זוכר חיוך של המראיין...). המראיין אמר לי כי אני נראה בן אדם איכותי וחכם שמתאים ליחס"ר (שוב, ציטוט :S) ועשה רושם שאכזבתי אותו בבחירה שלי. מצד שני לאור הרקע שלי לפני הצבא הוא קרא לי חנון (והתנצל , הבהרתי לו שזה נכון חלקית ולא משהו שלילי) וכנראה שאני נמשך לפן הטכנולוגי של היחידה.
למיטב הבנתי אני בערך היחיד שענה פלחי"ק ולא פלחה"ן - האם זה אומר שאמצא את עצמי קרוב לודאי שם? כי באמת שהייתי מעדיף ראשית כל את הפלס"ר אבל אני לא יודע אם הדגשתי זאת מספיק..
|