לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-12-2008, 20:53
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי max-max שמתחילה ב "לוחם הגולני המהולל שלנו..."

גולני_2 צודק לגמרי..הבחור כולה שבועיים בטירונות(שחצי מהזמן הזה הוא בכלל הטרום).

הוא עוד לא יודע אם הוא מסוגל או לא..עוד לא קרוב...זה שהוא נשבר אחרי שבועיים לא אומר שזהו-הוא לא מתאים ובוא נזרוק אותו לג'וב.
שייצא מהשוק של ההתחלה,יתרגל ואז ידבר.
כמה קשה זה כבר באמת??מאות אלפים עברו את זה..אם אחרי שבועיים(שהטירונות אפילו עדיין לא התחילה בתכלס) הוא צועק הצילו הוא גם לא ישרוד 02 ובוודאי שירות צבאי 3 שנים(גם בתור ג'ובניק).
שינשום עמוק ויבין שזו הצגה ושישחק את המשחק..המפקד לא באמת שונא אותו ובסופו של דבר ישנה מטרה שלשמה הוא סובל קצת(מה לעשות שהמעבר מהאזרחות לצה"ל הוא קצת קשה ולא נעים..מחופש מוחלט לכלום חופש ושום אפשרות להחליט החלטות בעצמך(לפחות בהתחלה).
אם אחרי חודש-חודשיים עדיין הוא סובל ולא הצליח להתרגל אז יש על מה לדבר.
ישנם הרבה טירונים שהתחילו כמוהו ובסופו של דבר היו לוחמים מעולים..אין מה להתרגש ובוודאי לא לתת לו טיפים איך לצאת מקרבי ומה להגיד לקב"ן.

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-12-2008, 12:48
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי RmSs שמתחילה ב "איזה זיון שכל של מישהו שלא מבין מהחיים שלו... תהיה בריא."

אתה צודק לא התגייסתי להיות לוחם, למרות שהכי רציתי בעולם,ולמרות שניהלתי מלחמות עם ההורים. אומנם במהלך השירות קיבלתי חתימה(שנמשכה לצערי), חוויתי קצת שטח,השלמתי כמה דברים,אבל בסוף אני לא נמצא בקרבי.יוצא לי דווקא לצאת להרבה סיפוחים ביחידות קידמיות ככה שזה מצד אחד נורא מעניין ומצד שני נורא משביז כי אני תמיד חוזר. אבל את התפקיד שלי אני מנסה לעשות על הצד הטוב ביותר ,ולתרום כמה שאני יכול בהתחשב בנסיבות, אני לא משרת ליד הבית שלי,אני לא עושה יומיות, ואני סוגר(זה נאמר בעיקר להוציא אנשים מהסרט שלא כל מי שהוא לא קרבי אלא תומ'כ או משהו עושה יומיות וכל יום בבית ). אני לא מתיימר שאני תורם כמו מישהו ביח'ש והלוואי והייתי,אבל להגיד שאני לא מבין מהחיים שלי בגלל שאני לא לוחם, זה פשוט....מטומטם.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

ישן 06-12-2008, 20:12
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי RmSs שמתחילה ב "לא זילזלתי בתרומה שלך ולא בתפקיד שלך,"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RmSs
למעשה - לרגע לא הזכרתי את זה. הסיפור חיים המרגש שלך והשבתות שאתה סוגר ( ) לא קשורות כלל, וגם אם נורא נורא נורא נורא רצית להיות לוחם - לא עשית טירונות של לוחמים, ועל כן אבסורד שתזלזל בה ("זו פאקינג 03...זה לא כזה שונה מ02 חוץ מהקטע של הרימון קצת יותר מקצי ירי פרט וחוליה. קצת לא ברור לי ממה יש להשבר..") - כי הדברים שאתה אומר הם פשוט שטויות, והדמיון בין טירונות 02 של ג'ובניקים לטירונות 03 של לוחמים הוא שמיים וארץ.

אמרתי שזה מרגש? התלוננתי?, לא אז אין טעם לזלזל. אולי אני לא מומחה בזה כמו חלק מהאנשים פה אבל יש לי מושג קלוש, את ההשלמה עשיתי עם טירונים קרביים בבא'ח גבעתי,כמו כן יצאתי לי לבלות בשיזפון זמן מה בסיפוח ככה שיש לי מושג לפחות איך נעשית ה03 בשיריון,ומאחר שהתפקיד שלי הוא חובש פלוגתי בהכשרות 01,02 ו02 מורחב, שיש לי מושג או שתיים על טירונות קרבית וג'ובניקית וההבדלים ביניהם.אני מסכים שהאמירה שלי אולי לא הייתה כזו נכונה, ומקבל את זה, להיכנס בי, לא יעזור בכלום.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

נערך לאחרונה ע"י חטאב מת בתאריך 06-12-2008 בשעה 20:21.
ישן 05-12-2008, 23:03
צלמית המשתמש של idohu
  משתמש זכר idohu idohu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alo9009 שמתחילה ב "חייב לעבור מטירונות קרבי לג'ובניקיות!!!"

כעקרון אני מסכים עם מה שכתבו פה...
ציטוט:
בתכלס שיגיד מה הוא באמת מרגיש, מה באמת מפריע לו, שיגיד איך זה משפיע עליו.
אין לו למה ללכת אליה ולהגיד זה פשוט לא אני או לשחק אותה משוגע..
שיגיד מה תכלס מפריע לו ולמה הוא באמת לא יכול להמשיך שם..

בתור מי שהתנסה בנושא, אמנם בתור מפקד של חיילים שלא התאימו להיות קרביים, אני יכול להגיד לך שאם הוא לא מתאים (ושלושה שבועות הם בהחלט לא פרק זמן שאפשר לדעת בו) הוא לא יהיה קרבי.
אבל...
שידבר עם המפקדים שלו - יש דרכים רבות מאוד לעזור לו בין אם זה כל מיני הקלות שהמפקדים יכולים לתת, הקלות מהקב"ן ואפילו שיחה פשוטה עם מפקד יכולה לעזור - הצבא יודע להתמודד עם זה.
ד"א איפה הוא משרת? (לא חשוב הפלוגה אלא חי"ר/שריון/תותחנים/הנדסה או משהו אחר)
עידו

ישן 06-12-2008, 09:13
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alo9009 שמתחילה ב "חייב לעבור מטירונות קרבי לג'ובניקיות!!!"

ללכת לקב"ן כי קצת קשה לו ולקחת את התור למישהו שבאמת עלול להתאבד? אין קל מזה - הוא צריך רק להתפשט עירום, לצבוע את עצמו במשחק נעליים, ולרוץ במגורים עם מחסנית בהכנס תוך שהוא מצמיד את קנה הנשק לראש וצועק "אני גמבקופו קיסר אפריקה". הוא אפילו לא יצטרך להגיע לקב"ן - הקב"ן יבוא אליו לבד.

אבל חייבים לעשות הצגות של ליצן ת"ש וללכת לקב"ן. שבועיים בטירונות 03 הם בסה"כ שבוע-טרום ושבוע מטווחים/סתם טירטורים. יש עוד כמה שבועות בדרך - חלקם נחמדים (שבוע סד"ח) וחלקם לא נעימים אף יותר (שבוע שדאות) אבל בסוף הטירונות נגמרת.

וכאן מגיע הקטע שאולי שימושי לאחיך: ברוב טירונויות ה03 החייליות יש במהלך הטירונות העברה של חבר'ה שמתאימים פחות לטירונות 02 (במסגרת מלחקת טירוני התומכ"ל היחידתית) ולקראת סוף הטירונות יש אפשרות לעבור לתפקיד קרבי פחות בקשר, רפואה, חימוש וכו' - את זה אפילו לא צריך לבקש - יציעו להם את זה.

ובמקום לרוץ ישר לקב"ן-הקסמים, אפשר פשוט לדבר עם המפקד האישי. הוא לא מפלצת או משהו - בשביל זה הוא שם. בדרך כלל הוא גם יכול להועיל יותר, וגם הוא עשה את אותה טירונות בדיוק לפני שנה ומשהו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר