08-12-2008, 19:00
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.12.07
|
|
מרין היקרה.
בנפקדות וכלא לא תשיגי תפקיד קרבי לבנות בדיוק כמו שבן שיהיה נפקד וייכנס לכלא לא יצליח לעבור לסיירת מטכ"ל.
אני מכיר את המצב שלך טוב מאוד מהמון בנות (ובנים) שהיו איתי במהלך השירות. האפשרות היחידה (והכי קלה) שלך, היא להגיע לבסיס כמו ילדה טובה עם קוקיות בשיער, לעשות ט.ט נכנס, להגיע למש"קית הת"ש שאת קשורה אליה ולהגיש טופס 55, מעבר לשירות ביחידה התנדבותית.
לבנות, כמו שאת יודעת, או שלא, השירות ביחידה קרבית כמו MLRS, מג"ב, קרקל תותחנים מוד"ש ונ"מ הוא התנדבותי. לכן, צה"ל מחוייב לקבל את הטופס שהגשת ולהכניס אותך למחזור הגיוס הבא, שהוא מרץ 09. במידה ויהיו בעיות- תתעקשי, ותגישי את הטופס שוב ושוב.
בכל סיפור הנפקדות שדפקת, בעצם רק ירית לעצמך ברגל והזקת לעצמך. לדפוק נפקדות כי "רע לי ולא טוב לי" זה חרא דרך להתמודד עם מצבים ואמורה להיות של ג'ובניקים בלבד.
אחד הדברים שאני מקווה שתכירי בשירותך כלוחמת הוא המושג "איתנות", שאומר לנשוך ת'שפתיים ולסבול. גם אני כרגע בבסיס ושירות שאני ממש לא סובל, אבל זה מה שאני צריך לסבול כדי להיות לוחם, אז שיהיה.
בנוסף, אנשים גם יסתכלו על סעיף הנפקדות הזה בעין קצת עקומה, אבל לא יותר מדי.
בכל אופן, סקירה קצרה-
תחזרי לבסיס
תעשי ט.ט
תלכי למש"קית ת"ש
תגישי 55
ובהצלחה.
אם יש לך עוד שאלות, תפני ל 260060567. חן