לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2008, 21:31
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
צדק פואטי נעשה כאן..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "פייגלין מודיע שלא יערער על החלטת הורדתו למקום 36, קורא להצביע ליכוד כדי להכניסו לכנסת"

לפי מר פייגלין, הרי שהוא מביא איתו כנדוניה רבבות תומכים נלהבים שיצביעו ליכוד ביום הבוחר. אם הוא צודק, והאנשים שהתפקדו לליכוד יסחפו אליהם את משפחתם וחוג חבריהם המצומצם - הם יצליחו להכניס את פייגלין לכנסת. הוא נמצא בדיוק על סיפו של המקום הריאלי ואם יקרה מה שקרה בפעם שעברה - יישובים כמו איתמר שבהם יש יותר מתפקדי פייגלין ממצביעי ליכוד - אז הוא יקבל את עונשו הראוי על הניסיון לגנוב מפלגה בדרכי מרמה כפי שטוען הרב שרלו.

נחייה ונראה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-12-2008, 22:01
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
ניסוחים מעורפלים שמישהו מוכר לשגרירים אירופים..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "מציע לך להקשיב להכרזות של..."

על מנת שלא יבהלו ממנו וינהלו נגדו קמפיין מושקע בארץ הקודש, אינם תוכנית מדינית.

אפשר לצרף לזה את כל הרעיונות לשלום כלכלי שהם ניסיון לתת "אופק מדיני" מבלי לוותר על שטחי מולדת.

למעשה עצם העובדה שנתניהו לא אמר להם שהוא מוכן לוותר על שטח כלשהו, בניגוד לשמאל, מעודדת.

חוץ מזה, כשאתה בוחר ליכוד, אתה לא בוחר רק ביבי, אתה בוחר גם ארדן ובוגי ובגין וסער וכחלון.. נראה לך שאלה ירימו את היד נגד ארץ ישראל? הם הרי נשארו בליכוד אחרי שהחוואים החרירוב אותו ולא עברו לקדימה למרות הפיתוים שהוצעו להם.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 11-12-2008, 21:43
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "פייגלין מודיע שלא יערער על החלטת הורדתו למקום 36, קורא להצביע ליכוד כדי להכניסו לכנסת"

אני חייב לומר לכם משהו :

גם אני התרגזתי מאד כששמעתי שהעתירה של אקוניס התקבלה ומשה נדחק למקום ה 36 .

אבל מתרחש בימים אלו גם תהליך אחר.

משום מה, אני מרגיש שכל הכתבות והתקשורת הזו על משה פייגלין, וכל הדה-לגיטימציה שהתפרצה החוצה,
רק גורמת לציבור להעריך עוד יותר את משה, ופוגעת מאד בתדמית של ביבי, ולצערי הרב גם קצת בליכוד...

לפחות זה מה שאני מרגיש....
בפריימריז הבאים לראשות הליכוד, אני מאמין שמשה יעלה בלפחות 15% מן הקולות.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]

"צדק צדק תרדוף"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר