לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2008, 04:13
  ice dude ice dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.07
סרט כתבה על הנווט הדרוזי הראשון

כמו שתראו בכתבה הבאה של הערוץ הראשון המתארת את חייו של הנווט הדרוזי הראשון,או יותר נכון להגיד המשקפת את המציאות הדרוזית ישראלית.
כמו שרובכם יודעים,שבני העידה הדרוזית משרתים בצבא הגנה לישראל מאז הקמת המדינה פחות או יותר,בתחילת הדרך איך להגיד הדרוזים לא היו מפותחים די הרבה לחברה הישראלית וזה גרם להבדלים בשירות,עד שנות ה70 המאוחרות אחדים התגייסו מחוץ "לגדוד" (גדוד חרב כמובן),אבל עם השנים החברה הדרוזית התפתחה באופן מסיבי,והיום אני יכול להגיד אי אפשר להבדיל בין דרוזי ישראלי ליהודי ישראלי,כמובן יש פה ושם הבדלים במבטא חחחחחח,אני בא לספר לכם קודם כל לפני שתראו את הכתבה עצמה על הבסיס של הדרוזים כאנשים שחיים בחברה הדרוזית ישראלית,היום בצבא יש הרבה אנשים ביחידות מובחרות ועלית,ואני חושב שחשוב לציין שיש היום 4 ארבעה חניכי קורס טייס בשלב מתקדם,והמון המון אנשים ביחידות שדה וגדודים,היום אחוז המתגייסים לגדוד חרב הוא הכי נמוך מבין שאר הגיוסים ליחידות שדה האחרות,עכשיו יחידות העלית, יש לוחם שייטת וכמה במסלול,יש מטכ"לסטים במסלול,ואחד לצערינו נהרג בתאונות ניווט והגיע לסוף המסלול, אז אני חושב שראוי להגיד עליו לוחם מטכ"ל,ויש שלדגיסט והמון המון חברה תותחים,אני בטוח שאף אחד מכם כאן בפורם כולל המנהלים לא יודעים שאני דרוזי, אז אני חבר'ה דרוזי שלום לכולם,ובקרוב יש לי יום סיירות,שבשאיפה להגיע לסיירת מטכ"ל,דבר אחד שמפריע לי שאנחנו יודעים על היהודים הרבה דברים המון, מורשת,דת והכל,אני כי ילד גדלתי על שירי שלומה ארצי,שלום חנוך,אריק אינשטיין,וכול ההווי הישראלי,ואפילו עד סנדלי הקביוצנקים,חחח,אם זה לצפות במומינים בערוץ הראשון,בנני או בנוני,שאלתיאל קוואק,עניין של זמן וכו ,אז כמו שאתם רואים אנחנו יודעים עליכם הרבה דברים,ומה אתם יודעים עלינו?,קצת פיתה ולבנה עם זעתר ולא יותר חחחחחח,אז פשוט רציתי שתדעו נקודת מבט אחרת, מהצד שלי,שאגב אני בא מהכרמל שזה עולם אחר לגמרי מכפרי הדרוזים האחרים,אנחנו חיפאים פחות או יותר.
אז הנה הכתבה, אני מקווה שאחד המנהלים יסדר לי את זה,שזה יופיע בפורם עצמו ולא צריך להיכנס לעוד חלון,בבקשה תהנו חבר'ה,אגב קוראים לי רן למי שלא יודע
:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

נערך לאחרונה ע"י ice dude בתאריך 11-12-2008 בשעה 04:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר