לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-05-2006, 22:45
  moran_zeev moran_zeev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.05
קורסיסטים ומשירות בבסיס, ממש חוצפה!

בבסיס אצלנו (שלישות ר"ג) החליטו על החלטה דבילית ביותר...
מעכשיו הקורסיסטים (שתופסים אחוז ניכבד מהבסיס, השערה שלי 30 אחוז בערך) והמפקדים שלהם לא שומרים יותר בכלל, מפקדים אני עוד מבינה שלא ישמרו, אבל קורסיסטים?! בכל בסיס הקורסיסטים שומרים...
ממר"מ תופסים 42% מהבסיס, מקשל"ר תופסים את השאר, אך עדיין ממר"מ תופסים 52% משהשמירות.
עכשיו שהחליטו (מפקד בה"ד 7 דרש יותר נכון) שאף אחד מהבסמ"חניקים לא ישמור, יוצא שכל חייל מקבל עכשיו הרבה יותר תורנויות.
בממר"מ עובדים במשמרות אז בנוסף יש לנו שבתות.
בעבר היינו שומרים פעמיים בחודש, ואם עושים באותו חודש שבת אז רק שמירה אחת, ומטבח.
עכשיו הבנות ישמרו 4 פעמים בחודש ויעשו מטבח.
הבנים יעשו 5 שמירות בחודש.
אם אנחנו עושים שבת אז נשמור 3 פעמים ומטבח.
הפכו אותנו לש.ג.! מה דעתכם על זה? ברור שעדיין אנחנו שומרים לא הרבה (וזה נכתב לקרביים שכאן שמהם אני מצפה לתגובה של "יא בכיינית!") יחסית לקרביים, אבל אתם לא חושבים שזו שערוריה שקורסיסטים לא יתרמו את חלקם ודווקא הפז"מניקים יטחנו יותר שמירות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-05-2006, 19:08
  moran_zeev moran_zeev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.05
כמה דברים...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Obislu שמתחילה ב "בגדוד חי"ק אמירים"

בכלל לא קשור אם זה לא הרבה שמירות, או שלדעתכם זה בכייניות.
הקטע הוא שחלוקת העבודה היא באמת לא שוויונית, לא משנה אם זה היה יוצא 10 שמירות בחודש או 1.
גם שקורסיסטים שמרו זה היה כולה שבת פעם ב... לא ביג דיל.
אף אחד לא בא לצבא כדי לשבת רגל על רגל, ברור שנשמור, ונחיה עם זה. אבל זה לא קשור לזה שעדיין זה מרגיש שעיקר הנטל נופל על מעט האנשים.
אם המצב לא היה יחסית מוזר או לא הוגן לא היו על זה ויכוחים בבסיס... כמו שכאלה מהבסיס יגידו לכם.
--- ודבר אחרון, תלמדו גם לקבל נושאים שזה לא של אנשים שרוצים להגיע לשייטת או אנשים שמספרים על גיבושים, יש גם אנשים אחרים, עם שירות פחות קרבי, הזילזול לא לעניין, ואם זה פורום רק של מורעלים וקרביים אז גם תקראו לו ככה, כי השם שם הפורום כנראה נתן רושם מוטעה שאפשר לכתוב על כמעט כל דבר שקשור לצבא.
ישן 12-05-2006, 19:26
צלמית המשתמש של Gwenhwyfar
  Gwenhwyfar Gwenhwyfar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.03
שלח הודעה דרך MSN אל Gwenhwyfar
אני לא יודעת מה אתך
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי moran_zeev שמתחילה ב "כמה דברים..."

אבל אני מכירה הרבה כאלו שבאים לעשות "רגל על רגל" או "בטן - גב" ומעדיפים בכלל לעשות את זה בבית ע"ח שעות הצבא, שלא נדבר על הפטורים שלשמם מקצרים סבבים של שמירות כי אין מספיק חיילים הכשירים לבצע תורנויות שמירה .
אז אצלכם זה נוצר מחוסר צדק שהגיע מלמעלה, אצלי בבסיס (ובעוד הרבה בסיסים ג'ובניקים אחרים), החיילים טוחנים בגלל החברים שלהם שמוציאים פטורים על ימין ועל שמאל (ואני לא מדברת על פטורים מסיבות מוצדקות) .

ואני אתך בנושא הלגיטימיות של הנושא בפורום, נכון שמרבית האשכולות כאן עוסקים בשירות קרבי, אך אין שום סיבה שלא יוכלו להתדיין גם בנושאים המדברים לג'ובניקים שבינינו (אולי נפנה אותם לקרוא את גליונות ג'ובניק ) .

שבת שלום

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 12-05-2006, 19:55
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי moran_zeev שמתחילה ב "כמה דברים..."

זה שאת לא מקבלת אהדה לטענות שלך לא אומר שלא מקבלים את הנושא. תלמדי לקבל את זה שאנשים (כולל אותי) לא רואים איתך עין בעין.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:29

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר