היתלבטות בין שני כוננים חיצוניים ניידים ... בבקשה עזרה ...
שלום ... אני מעוניין לקנות כונן חיצוני נייד...
חשבתי לקנות את ה MYBook של .W.D אבל בהיסתכלות מהירה בתגובות של אנשים על הסדרה הזאת הבנתי שהיא בעייתית ונוטה להיהרס אחרי תקופה שנעה בין שנה לשנה וחצי....
לבסוף החלטתי לקנות מגירה חיצונית ניפרדת וכונן של Seagate ניפרד ככה שאני אוכל לשנות את גודל הכונן כשאני אצטרך....
השאלה שלי אליכם היא איזה מגירה חיצונית כדאי לקנות אני מתלבט בין שניים :
השאלה שלי היא מי מהם יותר טוב... ויותר יתאים לי (אין לי חיבור eSata במחשב אבל אני לפני קניית מחשב חדש אז ניראה לי שבחדש יהיה כבר.... )
אם יש לכם הצעות נוספות שאתם מכירים בבקשה תציעו..
הHDD שאני רוצה לחבר הוא של Seagate בסביבות ה 500 GB (אם צריך דגם ספציפי אני אתן)
או שאתם חושבים שעדיף לקנות כונן 2.5 וזהו (פשוט הם עולים יותר יקר בפחות מקום)????
תודה רבה על העזרה ....
כן אחי תודה אני יודע הבנתי את זה כבר... למרות שיש להם סדרות טובות של כוננים 3.5 פנימיים למחשבים רגילים... אבל בכוננים ניידים יש להם בעיה רצינית... אני רוצה המלצה בין 2 המגירות החיצוניות שהבאתי למעלה בבקשה ....
עקב התעקשותו העקבית של הרציונליסט על התרחקות מוחלטת מ-WD, ולמרות ביקורות מעטות וגרועות באותה מידה של המוצר באתר NEWEGG, קניתי לפני כשבוע דיסק נייד MAXTOR ONETOUCH4 500GB בבאג (הדיסק עצמו, כמובן, הוא של סיגייט). בינתיים, טפו טפו טפו, עובד יופי, שקט ולא מתחמם הרבה. דבר איתי עוד 3 חודשים.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Bobbin שמתחילה ב "אני יכול לדבר רק מנסיוני..."
גם לי יש נסיון קליל עם ה OneTouch (למרות שאני מאמין שגרסא יותר ישנה קצת - עדיין סיגייט).
מחובר למחשב לצורך גיבוי קבוע של מסמכים בעיקר.
עובד בשקט וטוב.
דווקא עם מעפות ל HD יש לי נסיון טוב ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה.
נוח מאוד בשביל לחבר כונן ממחשב שיש בו בעיה לצורך העניין למחשב תקין/נייד.
לגבי הדגמים שהצעת, ע"פ NewEgg ל MAX 4 יש ביקורות קצת יותר טובות.
2 בקורות מוצלחות (מבחינות איכות הביקורת, לא התוצאה): http://www.techpowerup.com/reviews/...ake/Max4/5.html
ו http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/XCraft
שים לב שהביקורת על הקולר מסטר היא בדגם הלא נכון.
מדובר על הדגם שכולל USB2 ו FIREWIRE ככה שאין ספק שהביצועים שלו שונים מאלו של ה ESATA.
אני לא התלחתי למצוא ביקורת על הדגם עם ה ESATA.