20-12-2008, 12:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
דיון על הספר "מה היא רוצה" ועל ספרים דומים...
יום טוב אנשים יקרים.....
פתחתי אשכול שאני מקווה שיהפוך לדיון פורה {ולא לזירת התגוששויות....} על הספר של שרון רובינשטיין {יועצת חברתית, מרצה, סופרת, מאמנת}, "מה היא רוצה", ובו היא מדריכה את הגבר איך לגרום לאישה לרצות אותו......
החל מרעיונות כללים על סוגי הנשים הקיימות {קוסמת, לוחמת, מלכה, מאהבת..} וכלה במתן טיפים ספציפים בדייטים, שיחות וכמובן, סקס...
אני חייב לומר שאחרי שקראתי את הספר הזה נשארתי די בהלם {ולפי מחברת הספר, כך גם נשארו רוב הגברים שקראו אותו}, כי אם אכן כל מה שכתוב בספר הוא נכון, הרי שהגברים לא יודעים כמעט שום דבר לגבי נשים....
בנוסף, אני חושב שאפשר לומר שהספר הוא בגידה של הסופרת במין הנשי, כי אם הכל שם עובד, הרי זה לא הגבר השיג את זה בעצמו, אלא בעזרת טיפים מהצד והצגות..
הסופרת כמובן כותבת שהיא חושבת שהספר רק יעזור לשני המינים, כי כך הנשים גם יקבלו את הגבר שהן רוצות...
לכל מי שקרא את הספר הנ"ל, או ספרים בסגנון, יש לי מספר שאלות לדיון:
עד כמה המידע הניתן בספר הזה נכון? האם באמת אפשר לקטרג את המין הנשי למספר סוגים {זה נשמע לי די גועלי למען האמת...}? האם מי שקורא את הספר צריך לאמץ את הכתוב בספר כחלק מהאופי שלו, או רק לקחת קטעים מסויימים כטיפים? האם כל הרעיון הזה של קריאת וכתיבת ספרים מסוג זה, הוא רעיון נכון ומוסרי מטבעו?....