לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2008, 11:25
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
ליברמן: מי ששירת בצבא יקבל לימודי אוניברסיטה חינם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3638456,00.html
בכנס בקצרין הציג יו"ר ישראל ביתנו הצעת חוק, שמפלגתו מתכוונת להגיש לכנסת: "חיילים קרביים יקבלו פטור מתשלום שכר הלימוד למשך שלוש שנים. אחרים או כאלה שמשרתים שירות לאומי ישלמו 50% שכר לימוד"

ליברמן התייחס למפלגות המתמודדות בבחירות: "אצלנו הכל ברור, גם כשאנחנו מדברים בעברית קלה עם מבטא רוסי כבד, אנחנו מדברים ברור". הוא התייחס גם ספציפית לליכוד: "אולי מישהו יכול לומר לי מה המכנה המשותף בין דן מרידור ומשה פייגלין? לכל אחד מהם יש זכות לדעה או לעמדה ואני לא מסכים עם אף אחד מהם. אני מכיר גם פוליטיקאים שיש להם כמה דעות מוצקות בנושא אחד. דעה ליום שני ודעה ליום חמישי, דעה ליום סגריר ודעה ליום שמש, דעה לפני הבחירות ודעה אחרי הבחירות".

לדבריו, הוא מודאג מאמירות שנשמעות בליכוד. "אני מודאג במיוחד כשאני שומע דברים מעורפלים מכיוון הליכוד. כי אנחנו רואים בשותפות עם הליכוד שותפות טבעית, לכן הצהרות בנוסח 'אנו נמשיך בתהליך מדיני עם הפלסטינים' מעוררות בי הרבה שאלות. איזה תהליך מדיני בדיוק הם מתכוונים להמשיך? זה של אוסלו? זה של קמפ דייויד של ברק? לא מקובל עלינו".

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-12-2008, 11:45
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

ההתלהמות שלו אינה עושה רושם על אף אחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "ליברמן: מי ששירת בצבא יקבל לימודי אוניברסיטה חינם"

28.9.2000: אריאל שרון עולה להר הבית
ציטוט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-152450,00.html
נקודת המפנה במהומות הגיעה ביום חמישי, כשאריאל שרון, עלה להר הבית, בליווי חברי כנסת מהליכוד. במהלך הביקור התעמתו מאות פלסטינים עם שוטרים ישראלים, אשר ירו לעברם כדורי גומי. 25 שוטרים וכעשרה פלסטינים נפצעו במהלך הביקור.

ההמשך ידוע... אבל מה המסקנות?

אין אימון בימין החילוני. היום הוא איווט מחר הוא איוואן!
  • חצי ממפלגת צומת חצו את הקווים ועברו לשמאל הקיצוני
  • חצי מהליכוד ביחד עם ראש הממשלה אריק שרון חצו את הקווים ועברו לשמאל הקיצוני
  • גם בזמנו של נתניהו כראש הממשלה חלק גדול של הליכוד שמו לו רגליים ומשכו שמאלה

ישן 15-12-2008, 13:06
  _H_E_L_L_O_ _H_E_L_L_O_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.08
לא רוצה להשמע כהורס שמחות..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "ליברמן: מי ששירת בצבא יקבל לימודי אוניברסיטה חינם"

אבל אני לא בדיוק מבין איך זה בדיוק אמור לגרום לאנשים לרצות להשאר בצבא או שזה יקטין את אחוז אלו שלא מתגייסים כלל/נושרים במהלך השירות.
שכר לימוד אוניברסיטאי הוא (נניח..) 12-13 אלף ש"ח? אוקיי.. שלושה-ארבעה חודשים באזרחות.
כפול 3-4 שנים? אז שנה-שנה וקצת של עבודה והנה.. יש לך תואר.
(בהנחה שאתה לא מתגייס, יוצא שאתה תסתיים את התואר בערך כשבני גילך יחזירו ציוד ביחידה..)
אלו שחושבים שצבא זה בזבוז זמן וכל מיני מליצים אחרים, לא בדיוק יתגייסו בשביל שהצבא יממן להם מחצית מהשכר לימוד..

אלו שהולכים לשרת בתפקידים קרביים ובתפקידי לחימה כאלו ואחרים, בלאו הכי עושים את זה מתוך אידיאולוגיה וערכים, כך שבין אם יהיה תואר "במתנה" ובין אם לא, הם ישרתו.

זה שזה בונוס נחמד, אין ספק.
ישן 15-12-2008, 13:45
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

זה לא אמוש לשנות, אלא לתגמל את הנאמנים לעם ישראל ולא לקפח אותם
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי _H_E_L_L_O_ שמתחילה ב "לא רוצה להשמע כהורס שמחות.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי _H_E_L_L_O_
אבל אני לא בדיוק מבין איך זה בדיוק אמור לגרום לאנשים לרצות להשאר בצבא או שזה יקטין את אחוז אלו שלא מתגייסים כלל/נושרים במהלך השירות.

אלו שהולכים לשרת בתפקידים קרביים ובתפקידי לחימה כאלו ואחרים, בלאו הכי עושים את זה מתוך אידיאולוגיה וערכים, כך שבין אם יהיה תואר "במתנה" ובין אם לא, הם ישרתו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר