לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2008, 22:57
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
לבני קראה לעימות, ברק ונתניהו התעלמו

יו"ר קדימה, שרת החוץ ציפי לבני, הפתיעה הערב את שני יריביה המרכזיים, יו"ר הליכוד בנימין נתניהו ויו"ר מפלגת העבודה אהוד ברק, והזמינה אותם להתעמת איתה לקראת הבחירות לכנסת.
לבני הפנתה אליהם את ההזמנה במהלך נאום בוועידת ישראל לעסקים של עיתון "גלובס" בתל אביב, אך השניים, שישבו בקהל, בחרו שלא להשיב ונותרו בכיסאותיהם.
בנאומה בוועידה אמרה לבני, כי "זה ערב בחירות ואני לא מכבסת מלים. אני מבקשת את ההזדמנות להצליח כבר בפעם הראשונה, ולא מקצה שיפורים כמו שני קודמי". לדבריה, "יש פוליטיקאים שמציעים את עצמם ומהלכים אימים על הציבור בישראל: רצוי גבר, חזק, קוסם, שינזוף בעולם המתחסד - טעות, טעות, טעות".
יו"ר קדימה גם הקפידה לעקוץ בנאומה את אהוד ברק ואמרה: "אני מכירה את הבירוקרטיה במדינת ישראל. אני עיצבנתי חלק מהפקידות כשאתה היית בצבא". ברק שיחרר הערת אגב ולבני מייד ענתה לו: "אתה לא יכול להתאפק, הא? כנראה בגלל זה אומרים שאתה לא סימפטי".

http://news.walla.co.il/?w=//1398301

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2008, 11:05
  eGod eGod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
עימותים הם בהחלט דבר חשוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "לבני קראה לעימות, ברק ונתניהו התעלמו"

לעימותים יש חשיבות רבה במערכת בחירות, וחבל שבישראל הם הופסקו - משום מה, תמיד למוביל במירוץ יש שלל תירוצים להתחמקות מעימות. למה עימותים זה חשוב?
א. שקיפות - בעימות מתחדדות העמדות, והציבור זוכה לקבל את דעתו של המועמד בנושאים של הפרק.
ב. התעמתות עם שאלות קשות - בעימותים קשה יותר להתחמק מהן.
ג. העלאת המודעות - עימותים בד"כ מלווים ביחסי ציבור ומעלים את ההשתתפות בבחירות בסופו של דבר, השתתפות שירדה בישראל בצורה דרסטית, ואפילו מסוכנת.
ד. יש יותר סיכוי שמועמד ייקח בחשבון את ההבטחות שנתן בעימותים מתוקשרים.

לנתניהו, שכישוריו הרטורים והתקשורתיים עולים על יתר המועמדים אין סיבה להתחמק מעימות. אני מקווה שהוא יפסיק להקשיב ליועצים שאומרים לו להימנע מהם - לעניות דעתי, הם בהחלט יכולים להוסיף לו תומכים.
ישן 16-12-2008, 11:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני בעד עימות, בתנאי שיתבצע בין המועמדים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "לבני קראה לעימות, ברק ונתניהו התעלמו"

עימות צריך להיות בין ביבי, ברק אייל ארד וראובן אדלר.
נוכחותה של ציפי לבני בעימות מחסלת כל סיכוי להפקת תועלת ממנו, שכן כשם שלא ישימו את רותי
פרמינגר (שהופיעה במסגרת תשדירי הליכוד) בעימות מטעם הליכוד, כך אין טעם להציב מטעם אט"ד את
הדוברת שלהם...

אני מבין שזה כעת הקו השולט בדפי המסרים של אט"ד, והתקשורת כעת תרדוף את ביבי על "פחדנותו"
מפני עימות. לביבי אין שום סיבה להעתר לכך, שכן הוא יפסיד בכל מקרה:
אם ימשיך להתעלם מהבקשות לעימות, אז יצעקו שהוא פחדן (כפי שהם צועקים כעת...), אבל אם יגיד
שהוא מסכים - הוא יחטוף פעמיים:
1. אלה שצעקו לו שהוא פחדן עקב המנעותו מעימות, יגידו עכשיו ש"שוה=ב ביבי מזיע ונכנע ללחצים" (בדיוק
כפי שעשו לגבי הפריימריס בליכוד, כשבתקפו אותו על מיקומו הגבוה של פייגלין ביום א', וביום ב',
כשפייגלין דורדר ברשימה, הותקף ביבי על "העדר דמוקרטיה"...).
2. לא משנה מה יקרה בעימות (וסביר שהעימות ינוהל ע"י נציג תקשורת "מאוזן" מהסוג של בן כספית
וחבר מרעיו...), התקשורת תספר שהוא הובס...

כעת יש דיון ברשת ב' בנושא, וירון דקל ורביב דרוקר נלחמים את מלחמתו של אייל ארד בצעקות על
שי בזק. הם דואגים ל"אינטרס הציבורי" שקשור בעימות, והם מספרים ש"ביבי תקף את ברק ב1999
על שחמק מעימות", אבל הם שוכחים לציין שאז הם דווקא תמכו לגמרי בהתחמקות של ברק מעימות
(כיוון שאז הוא הוביל...).

ההתגייסות התקשורתית להושיע את לבני מגיעה בכל פעם לשיא חדש. לנתניהו באמת אין אינטרס
לעזור להם להשמיץ אותו. עדיף שיושמץ על פחדנות מעימות (דבר שמעלה גיחוך, בהתחשב ביכולת
הטלוויזיונית שלו בהשוואה לזו של מדקלמת דפי המסרים, שאמרה 9 פעמים בשעה שהיא "לא
מכבסת"...), מאשר שיגיע לעימות, יחטוף השמצות על כך ששוב נכנע ללחצים, ולבסוף יעבור עימות
מוטה פוליטית שעליו יכתבו שהוא הובס בו...
ישן 16-12-2008, 11:45
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חלק מהמשחק? מאז 1999 לא היה כאן עימות, ובכ"ז אנשים הצליחו ללכת ולהצביע...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "עימות זה עימות וזה חלק..."

אנחנו לא נלמד שום דבר חדש בעימות, וכל המטרה בקיום העימות היא כדי שניתן יהיה לכתוב אחריו
"ביבי שוב הזיע: התנגד לעימות ואז לחצו והוא שוב נכנע"...
לו הוביל אייל ארד בסקרים, לא היינו רואים קמפיין משעשע שטוען שחובה לקיים עימות...
ארד נמנע בכל כוחו מעימותים כאשר הוביל את הקמפיינים של שרון ושל חשודי...

באשר להשוואה בין מעמדו של שלום קיטל בעבודה למעמדו של ארד באט"ד, ניתן לומר רק "נו,באמת...".
אייל ארד, יחד עם ליאור חורב, ראובן אדלר, טל זילברשטיין ואחרים, ה-מ-צ-י-א את הקוריוז הזה שקורא
לעצמו בשם "קדימה". ארד ואחרים הרכיבו את הרשימה לכנסת, והיו מעורבים בקבלת החלטות בדרגים
ששלום קיטל בכלל לא יכול לחלום על להיות מעורב בהם. קיטל הוא איש מקצוע שנשכר כדי לסייע לברק
בבחירות. ארד ליווה את אט"ד בכל יום של פעילותה. המעורבות שלו בכל מה שאומרת הדוברת של
המפלגה (סליחה, "המועמדת"...), היא ברמה של להגיד לה מה לומר ומה לא לומר.

עימות בין מנהיגי מפלגות לא באמת יכול לכלול אותה, כיוון שמעט מאוד אנשים באמת מאמינים שהיא
באמת הבוס במפלגה הזו. המפלגה הזו מונהגת ע"י אדלר וארד, ואם כבר לקיים עימות, אז שראשי
מפלגה ידברו, ולא מי שמקריאה את דפי המסרים שלהם ("בלי לכבסX"...).

את כל מה שכתבתי - גם אתה יודע...

תוספת בעריכה:
לשאלתך, לא יכול להיות בישראל עימות משודר בין ימין לשמאל, שלא יהיה מוטה, במיוחד לא בתקופה
הנוכחית, בה איבדה התקשורת אפילו את העמדת הפנים של נייטרליות, והתגייסה לטובת אט"ד ברמות
שלא נראו מעולם (וכאמור, התקשורת תמיד הייתה מוטה שמאלה...).
באשר לשאלה האם ביבי יוכל להתעמת, הרי שהתשובה היא שברגע שיגיד כן לעימות כלשהו, הוא
כבר יותקף על כך ש"שוב נכנע ללחצים" (ומי שיתקפו אותו יהיו אותם אנשים שהפעילו את הלחצים,
אבל הם ישכחו לציין זאת...).
ישן 16-12-2008, 11:56
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "חלק מהמשחק? מאז 1999 לא היה כאן עימות, ובכ"ז אנשים הצליחו ללכת ולהצביע..."

מאז 1999 היו אמורות לכהן שתיים חצי כנסות, אבל כיהנו שלוש ועוד מעט הרביעית והיו גם בחירות לראש הממשלה באמצע.
אנחנו לא מדינה נורמלית זה בטוח.
קדימה היא לא מפלגה נורמלית זה גם בטוח.
אבל מאחר ולא המציאו את העימות לצורכי הבחירות הקרובות, אלא בעצם המציאו אותו מחדש, אני לא רואה פסול ברעיון העימות.
ביבי לחיץ וזו סיסמה שהומצאה עליו אבל בהשראתו.
מקרה פייגלין לא ממש עזר לו, הוא כל הזמן נופל לידי התקשורת ומספק להם חומרי גלם לסיסמה הבאה. בסוף הסיסמאות יגשימו את עצמן.
שיעלה אדון נתניהו וירוקן את ציפי לבני מתוכן בעימות שכזה.
אין לו הרבה ברירה לדעתי, ואי הופעה שלו בעימות תעלה לו בנקודות, אלא אם ימצא שביל עוקף עימות בו יוכל להוקיע את קדימה ללא עימות.
מאחר וזה נראה שהוא משחק משחקי חוץ, אין לו ברירה כל כך אלא לשתף פעולה עם המארחים.
ישן 16-12-2008, 13:31
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

מאז 1999 לא היה עימות והתקשורת לא התרגשה. פתאום הימין על סף נצחון - והנה הם בהיסטריה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "מאז 1999 היו אמורות לכהן..."

ביבי לא יותר לחיץ מכל מועמד אחר לראשות ממשלה. לא יותר מברק ובטח לא יותר מלבני, שעד לרגע
זה עוד לא החליטו בשבילה אם היא במרכז, שמאל או מתחרה בליברמן...
ביבי לא נופל לידי התקשורת, שכן לא משנה מה היה עושה בעניין פייגלין - היו קופצים עליו. לולא פעל
נגד פייגלין, היו מספרים לנו שהוא תומך בפייגלין, ושהוא "מוביל את הליכוד לימין הקיצוני". הוא פעל נגדו,
אז הוא "היסטרי ולחיץ"...

יש לו המוני ברירות לא להופיע לעימות, כשהראשונה בהן היא פשוט להתעלם מכל הזעקות שמשום-מה
מועלות רק בידי אלה שבשום פנים לא יצביעו עבורו. אני אמנם לוקח הימור גדול, אבל גם הופעה מזהירה
שלו בעימות, לא תגרום לך, למשל, להצביע עבורו ...

הפרשנים של המשחק אכן עויינים אותו - אבל הקהל ביתי למדי...
ישן 16-12-2008, 14:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אינך מתומכי לבני - אתה ממתנגדי ביבי. לבני היא הלפיד שסביבו מתכנסים המתנגדים כרגע...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "כמו שהופעה כושלת שלו לא תגרום..."

לו ברק הוביל, סביר שהשמאל היה מתכנס סביבו...
כל העניין של העימות נובע מכך שהשמאל כרגע בפיגור עצום, ומקווה ליצור מינוף של התאוששות, בעקבות
עימות (שעליו יספרו שלבני ניצחה בו, מעצם קיומו, שהוכיח את "אי עמידתו של ביבי בלחצים")...

לולא היה סיקור כ"כ לא הוגן, היה מקום לעימות, אבל כאשר ברור שעצם ההסכמה של ביבי לעימות
תיזקף לחובתו, אין לו טעם להסכים לזה.

מכיוון שאני לא חושב שעימות בין ביבי לבין מכונת סיסמאות של אדלר וארד יכול לקדם את מודעות הציבור
לגבי העמדות של מי מהם, אני סבור שעדיף שיחסוך לעצמו את הנזק שינסו להסב לו מרגע שיסכים
לעימות, ויעסוק בהסברת עמדותיו בתנאים הוגנים, פחות או יותר.
ישן 16-12-2008, 15:01
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אינך מתומכי לבני - אתה ממתנגדי ביבי. לבני היא הלפיד שסביבו מתכנסים המתנגדים כרגע..."

רגע, דן מרגלית עובד בישראל היום ועדיין נחשב נייטרלי בעיניך ?

אני אישית תמיד חיבבתי עימותים, ולא משנה האם ה"צד" שלי היה החזק בסקרים.
ההתחמקות של ברק אז מעימות פסולה בעיני בדיוק כמו ההתחמקות של ביבי.
דווקא עימות משולש יכול להיות מעניין.
הוא יכול לתת לציבור הצף-מתנדנד-לא אכפת לו, את האפשרות לבחון את ההבדלים אם בכלל בין המועמדים על פי יכולת העימות שלהם.
אולי יגלו שביבי ולבני מחזיקים באותן דעות ?
הרי הדברים יוצאים ONLINE ואינם מגובים בשלטי חוצות.
אני עדיין תומך בעימות ולא בגלל שצד זה מנצח או מפסיד.
אם ביבי הצליח להגיע ל 40 בסקרים כלשהם, שיהיה גיבור וימעך וירסק את מתנגדיו בעימות ויגיע ל 50 לאחר העימות. דווקא למנצח צריכה להיות שאיפה להתעמת ולהנציח את נצחונו, ואל לו לחשוש.
אחרת למה הוא מנצח ואת מי ?
ישן 16-12-2008, 16:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

לחלוטין. למעשה, למרבה אירוניה, ישראל היום הוא נייטרלי יותר מהארץ, ידיעות או מעריב...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "רגע, דן מרגלית עובד בישראל..."

הוא כמובן לא נייטרלי באמת - אבל הנטייה המערכתית שלו, מובהקת הרבה פחות מזו של שלושת
העיתונים האחרים, ואני מעודי לא תפסתי אותו באי דיוק שנועד להזיק למועמד שאינו ביבי, כפי שתפסתי
את העיתונים האחרים.
דן מרגלית כותב בישראל היום, כמו גם כותבים שמאלנים ממש כמו יהושע סובול או מרדכי גילת, ולא
ראיתי שהם הפכו למעריצי ביבי בעקבות העסקתם בעיתון זה...

מרגלית הוא הפובליציסט הבכיר ההגון האחרון במדינת ישראל. המקבילים שלו בשם ובמעמד הם יואל
מרקוס ונחום ברנע שאפילו לחשוב עליהם באותו משפט יחד עם המילה נייטרלי, עלול לעורר עוויתות
חריפות מדי של צחוק...

אני מחבב עימותים כשיש בהם סיכוי לשמוע משהו. לבני היא פלקט של אט"ד. אם רוצים לדעת מה אט"ד
מתכוונים לעשות בנו, שיתכבדו ויבואו בעצמם לעימות, ולא ישלחו את דוגמנית הבית שלהם...
אט"ד, כמו רוב השמאל (כולל "אבירי זכות הציבור לדעת" מהתקשורת) לא מעוניינים בעימות כדי לדעת
"מה חושבים המתמודדים", אלא כדי לנגח את ביבי מרגע שיסכים לעימות ("שוב הזיע ונכנע ללחצים"),
וכלה בדרך הופעתו בעימות ("הוא לא ענה נכון לשאלה 14 והזיע המון"), ללא קשר למה שיהיה באמת
בעימות. ב1996 הופיעו בתקשורת אנשים שטענו בלי בושה שפרס ניצח בעימות. ידיעות אחרונות עשה
שגיאה (שהיום הוא מתחרט עליה בכל נימי נפשו) ופרסם סקר שקבע שהרוב סבור שביבי ניצח, וזו
הייתה הכותרת הראשית. חיים רמון (אז ראש מטה ההסברה בעבודה) טען שהכותרת הזו יצרה
מציאות שגמרה לפרס את הסיכויים. רמון, כמובן, מגזים, שכן אוסלו גמר לפרס את הסיכויים, בעוד
שהתקשורת היא זו שבכלל יצרה לו סיכוי כלשהו, אבל במהות רמון צודק: התקשורת היא שקובעת מי
ניצח בעימות, ואם ידיעות אחרונות היה בוחר כותרת אחרת, או נמנע מפרסום הסקר, הדבר היה עוזר לפרס, למרות שהעימות עצמו היה נוק אאוט שדי קשה יהיה לשחזר (פרס היה בהלם מוחלט).

אם ביבי הצליח להגיע ל40 מנדטים בסקרים כלשהם, חלילה לו מלסכן את זה בללכת לעימות, לחטוף
גידופים על היותו "לחיץ ששוב נכנע ללחצים", ואז לקרוא שהובס בעימות, ללא קשר למה שיקרה
בעימות בפועל...
ישן 16-12-2008, 16:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

מעולם לא טענתי שישראל היום הוא נייטרלי. טענתי שהוא מנסה לאזן העדר נייטרליות של אחרים
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מסכים לגבי דן מרגלית..."

...וכמובן שאינו יכול להצליח בכך מספיק, כיוון שהוא אחד והם רבים...

אני תומך ביבי בדיוק כמו שאתה לא-תומך ביבי...
לו היוה בחירות ישירות בין שניהם, היית מצביע עבור לבני, בדיוק כפי שאני הייתי מצביע בעד ביבי. לא
מתוך תמיכה מובהקת באיש, אלא מתוך ידיעה שהוא הרבה פחות גרוע מהאלטרנטיבה. הייתי שמח
בהרבה לו בני בגין היה המועמד, וביבי היה מקום 5, אבל מה לעשות שהוא המועמד, ובהשוואה ללבני
(סליחה, לארד ולאדלר) באמת שאין התלבטות...

אנשים מסים כיום לטעון שה"משאלה" של פרס באותו עימות היא מה שפגע בו, אבל האמת היא שלא
ההתנשאות פגעה בו, אלא חוסר יכולתו לענות בצורה נורמלית לשאלות מאוזנות. המציאות כיסחה אותו
(פיגועים אינספור, בזמן שהוא מספר לנו על המזה"ת החדש), ומולו עמד מועמד צעיר בהרבה, שהיו לו
הכלים הטלוויזיוניים, לענות במהירות ובצורה בהירה לכל שאלה.
כפי שכבר ציינתי, אם יהיה עימות, ביבי יוכרז כמובס, כיוון שהתקשורת הפיקה לקחים מ1996, והפעם היא
תעצב את המציאות עוד לפני שהתקיימה - ותגדיר את ביבי כלחיץ שנכנע ללחצים לקיים עימות...
את ההכנות לכך הם קיימו כבר בפריימריס כשלפני הפריימריס סיפרו לנו שתהיה רשימה ימנית
קיצונית וביבי פועל ב"היסטריה" נגד פייגלין, אחרי הפריימריס סיפרו לנו שפייגלין ניצח בענק, וכשביבי
פעל לדרדור מיקומו של פייגלין (שמפניו לא חדלו להזהיר), אז ביבי הפך להיסטרי ואנטי-דמוקרט...
ישן 16-12-2008, 16:52
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מעולם לא טענתי שישראל היום הוא נייטרלי. טענתי שהוא מנסה לאזן העדר נייטרליות של אחרים"

אין ספק שפייגלין סיפק סיטואצית WIN WIN נוחה לתקשורת.
עם זכייתו הליכוד הופך לימין קיצוני, ועם דחיקתו ביבי הופך לחיץ נלחץ היסטרי.
בכל מקרה הליכוד נפגע כשזו המטרה.
למרות שאני לא קורא בדרך כלל, הצצתי היום בדבקה ומצאתי טיעון שמלחיץ את כולם כרגע.
אחוזי הצבעה נמוכים, שפוגמים בכל הסקרים והסטטיסטיקות, מאחר והמספרים הגדולים הם למעשה קטנים.
אם אכן הנתונים שהוצגו נכונים, דווקא זו כן הזדמנות לעשות כל פעולה כולל עימות, על מנת להעיר את הישנים מרבצם.
מנסיוני האישי, יש לא מעט אפתטיים, לא אכפתניקים, לא מתענינים ואף כאלה שרואים מחאה אמיתית באי הצבעה (לא פתק לבן). לא עבור כולם הפוליטיקה היא דבר מעניין שיגרום להם לצאת מהבית.
תאר לך שיהיה מבול מהחזקים שנראה החורף באותו יום בחירות.
כל המספרים ישטפו עם הגשם......
ישן 16-12-2008, 11:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני יכול בן רגע למצוא מנחה עימות מתאים והוגן (יש בערך אחד בארץ - דן מרגלית...)
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "חוץ מהמועמדים איפה תמצא גוף תקשורת בלתי תלוי?"

אבל דווקא בגלל התאמתו הוא ייפסל ע"י אט"ד (הם יודעים שהוא נגד שחיתות, והוא עלול לשאול שאלות
מציקות בנושא זה...).
קל מאוד גם למצוא מבנה ופלטפורמה הוגנת לעימות.

העניין הוא פשוט: עצם ההסכמה לעימות תגרום לכך שביבי יוכתר כמפסיד בעימות (שכן "שוב הוא נכנע
ללחצים" לקיים עימות...), ולכן אסור לו להסכים. מי שקובע מי ניצח בעימות זו התקשורת, והתקשורת
כבר כתבה את המאמרים על נצחונה הגדול של לבני בעימות, לא משנה מה יקרה שם (בדיוק כפי שעוד
לפני הפריימריס בליכוד נכתב בהיסטריה על הבזיון בפריימריס שם - בזיון שאני עדיין לא הצלחתי
למצוא, אבל מי ומה אני בהשוואה לאילן נישא כמו שלום ירושלמי שטוען שבני בגין נבחר בזכות פייגלין...).
ישן 16-12-2008, 13:54
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
עימות?

רק לבני זקוקה לעימות בשל מצבה.
אם יהיה עימות, (גם אם היא תפסיד) יועציה כבר ידעו איך להפוך את הקערה על פיה ולנגח את ביבי..ויש להם "בינתיים" את כל המדיה מאחוריהם.
אם לא יהיה עימות, שוב ינגחו יועציה ויגידו כי ביבי וברק פוחדים..
בכל זאת, אם יועציה מחפשים את תשומת ליבם של מר נתניהו ואדון ברק, אז הם מחפשים לשווא.
מוטב לה ל"מנהיגה" הגברת לבני, שתסמוך רק על עצמה ואם יש לה מה להגיד, שתגיד בפה מלא את מישנתה האמיתית ולא תיתן לנו לחוש, שקולם של יועציה בוקע מגרונה ובעצם דבר לא השתנה מאז תקופת שרון העליזה.

מה שבטוח נראה לעין, הוא הזילזול המופגן של ביבי וברק בלבני.
הם סופרים את קדימה לצורך ההתמודדות ואינם סופרים אותה, העומדת בראש המפלגה..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר