לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-12-2008, 20:36
צלמית המשתמש של אסיף13
  משתמש זכר אסיף13 אסיף13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.07
יום מיון תעסוקתי

קבלתי זימון ל"יום מיון תעסוקתי " , לא היה לי מושג מה זה אז הרצתי חיפוש זריז באינטרנט וממה שהבנתי שמה זה מיועד לאנשים עם קב"א נמוך,שנותנים להם עוד הזדמנות לשפר את הנתונים שלהם ואולי לשבץ אותם במקום טוב . וזה גם מתאים לאנשים שלא יכולים להיות קרביים .

אז ככה :

יש לי קב"א 56 ובדיוק קבלתי מיונים ל"פרויקט גאמא" אז זה נראה לי מוזר שאני מקבל משהו שמתאים לאנשים עם קב"א נמוך .

יש גם שמועה שאומרת שזה מתאים לאנשים שגרים במקומות שקשה להתקדם מהם וזה מין הפליה מתקנת . אני גר במרכז תל אביב אז לא נראה לי שאני שייך לאוכלוסיה שגרה במקום שקשה להתפתח בו.

ואני יתייחס לדבר האחרון שכנראה הכי הגיוני , שזה מתאים לאנשים שלא יכולים לשרת בקרבי , אז ככה יש לי גם פרופיל 97 (נכון שיש סעיפים אבל זה לא מונע שירות קרבי) אז אני יכול לשרת בקרבי , אבל אני בן יחיד (אז חשבתי אולי בגלל זה) , אבל אני רוצה לשרת בקרבי וגם כנראה שאמא שלי תחתום אז מה גורם להם לחשוב שאני לא יהיה בקרבי ?

מה בדיוק יש במיון הזה ? והאם אתה ממליצים לי ללכת לשם ? כי אני חושש שזה ימנע ממני להגיע ליחידות שאני רוצה להיות בהן (חובלים או טייס או משהו קרבי אחר במידה ואני לא אתקבל לקורס חובלים או לקורס טייסי)

תודה רבה לכל העונים , וחג אורים שמח

עריכה: עכשיו שמתי לב שיש עוד נושא כזה , מצטער .. אבל אני מקווה שתוכלו לענות לי בכל זאת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-12-2008, 20:42
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אסיף13 שמתחילה ב "יום מיון תעסוקתי"

לא מיועד לאנשים עם קב"א נמוך!
הצבא בוחן שיטה חדשה שייתכן ותחליף את השיטות הנוכחיות למיון מתגייסים (מלבד הפרמטרים הרפואיים שקובעים את... הפרופיל הרפואי).
עד היום נקבעו למתגייס:
צד"כ ע"י ראיון
דפ"ר ע"י מבחנים פסיכוטכניים
וציון בעברית
משיקלול של שלושתם ביחד התקבל הקב"א.
שיטות אלו לא השתנו כבר הרבה מאד שנים (למעט העברת המבחנים למחשב במקום "נייר ועיפרון").

המבחנים החדשים מיועדים לאתר יכולות ורצונות של המתגייסים וכך להתאים להם את התפקיד ומסלול השירות המתאים להם ביותר.
המבחנים הללו הם עדיין במסגרת ניסוי ולכן הם לא ישפיעו על השירות שלך.
אבל השתתפות בהם תאפשר לצבא לבחון אותך מעוד זוויות וללמוד כיצד ליישם אותם על דורות המתגייסים הבאים.

לא נראה לי שיש לך אפשרות "לוותר" ולא להגיע למבחנים.

בתקופה הקרובה אנחנו נפרסם כאן כתבה מקיפה שתכלול התנסות במבחנים בשיטה החדשה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר