24-12-2008, 20:36
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.11.07
|
|
|
יום מיון תעסוקתי
קבלתי זימון ל"יום מיון תעסוקתי " , לא היה לי מושג מה זה אז הרצתי חיפוש זריז באינטרנט וממה שהבנתי שמה זה מיועד לאנשים עם קב"א נמוך,שנותנים להם עוד הזדמנות לשפר את הנתונים שלהם ואולי לשבץ אותם במקום טוב . וזה גם מתאים לאנשים שלא יכולים להיות קרביים .
אז ככה :
יש לי קב"א 56 ובדיוק קבלתי מיונים ל"פרויקט גאמא" אז זה נראה לי מוזר שאני מקבל משהו שמתאים לאנשים עם קב"א נמוך .
יש גם שמועה שאומרת שזה מתאים לאנשים שגרים במקומות שקשה להתקדם מהם וזה מין הפליה מתקנת . אני גר במרכז תל אביב אז לא נראה לי שאני שייך לאוכלוסיה שגרה במקום שקשה להתפתח בו.
ואני יתייחס לדבר האחרון שכנראה הכי הגיוני , שזה מתאים לאנשים שלא יכולים לשרת בקרבי , אז ככה יש לי גם פרופיל 97 (נכון שיש סעיפים אבל זה לא מונע שירות קרבי) אז אני יכול לשרת בקרבי , אבל אני בן יחיד (אז חשבתי אולי בגלל זה) , אבל אני רוצה לשרת בקרבי וגם כנראה שאמא שלי תחתום אז מה גורם להם לחשוב שאני לא יהיה בקרבי ?
מה בדיוק יש במיון הזה ? והאם אתה ממליצים לי ללכת לשם ? כי אני חושש שזה ימנע ממני להגיע ליחידות שאני רוצה להיות בהן (חובלים או טייס או משהו קרבי אחר במידה ואני לא אתקבל לקורס חובלים או לקורס טייסי)
תודה רבה לכל העונים , וחג אורים שמח
עריכה: עכשיו שמתי לב שיש עוד נושא כזה , מצטער .. אבל אני מקווה שתוכלו לענות לי בכל זאת
|