לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2009, 15:57
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
מרצ: לא נגיע להפגנה נגד המבצע ברצועה

התנועה החדשה-מרצ לא תשתתף בהפגנה שמארגנים ארגוני שמאל בת"א נגד הלחימה בעזה. "עמדתנו שונה", אמר יו"ר התנועה

התנועה החדשה-מרצ לא תיקח הערב (שבת) חלק בהפגנה שמארגנים בתל אביב ארגוני שמאל נגד הלחימה ברצועת עזה. "עמדתנו שונה באופן מהותי מהמכנה המשותף של אותן קבוצות המארגנות את ההפגנה", אמר יו"ר התנועה החדשה-מרצ, ח"כ חיים אורון.

ח"כ אורון הסביר את עמדתו ואמר כי מרצ תומכת בפעולה בעזה. "הם לא מקבלים את הזכות הבסיסית של מדינת ישראל להגנה עצמית ואילו אנו תומכים בה ואף קיבלנו בהנהלת התנועה החלטה ברוב מסיבי המצדיקה את הפעולה, בצד קריאה להפסקת אש ונגד כניסה קרקעית", אמר.

להמשך קריאת הכתבה באתר NRG

=============================
הסיבות העיקריות שמרצ לא מוכנה להשתתף בהפגנה:
א. לא מתנגדים לזכות של ישראל להגן על תושביה.
ב. לא פצפיסטים.
ג. לא מוכנים להניף דגלי אש"פ, אם מפגינים אז עם דגלי ישראל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-01-2009, 19:16
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מר"צ נמצאת תמיד אינטש ורבע שמאלה למפלגת העבודה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מר"צ תמיד במלוא השפיות - היא בעד תגובה צבאית כשצריך"

זהו...

ומכיוון שכיום אפילו מפלגת העבודה לא יודעת איפה היא (מבחינת שווייה היא מתנהגת כמו אופציית Call375$... למי שמבין...) אז גם במר"צ לא ממש יודעים. זה כמו להיות אחד שמגיע למבחן ותלוי בזה שיושב לפניך, שגם הוא מעתיק מ"שליפים"... חשוב להיות כל שניה עם עין אחת עליו, ועין שניה על המשגיחה.

ואגב: חיים רואון גר בקיבוץ להב. איש חביב, אם כי משעמם ולא ממש מאתגר אינטלקטואלית (עד ללפני כשנה הוא היה לא מעבר לח"כ אלמוני שהיה אפשר להביא אליו לשיחת צהריים על כוס תה, כל מיני מבקרים מחו"ל שרוצים קצת "אינסיידר ויאו" - ואפילו (בניגוד לעמיתיו הצעירים מהשמאל) בלי להשאיר 300$ ולשלם על הקפה (בקיבוץ הוא ממילא בחינם...).

ישן 03-01-2009, 19:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני יודע איפה ביתו של חיים אורון, הוא נמצא בלהב, דרומית למקום הבילוי שלו בכלא רמלה...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מר"צ תמיד במלוא השפיות - היא בעד תגובה צבאית כשצריך"

שם הוא פוגש את רב המרצחים, מרואן ברע'ותי, יותר פעמים משזה פוגש את אשתו פדווה.

"ידיו המלוכלכות מעפר הארץ", עסוקות בעסקנות כבר כמה עשורים טובים...
אתה צריך להבין, אני גרתי בקיבוץ, מהמוכרים ביותר בשמו"ץ, במשך שנה, ואני ראיתי כיצד יש הרבה
אנשים שעובדים קשה בענפי הקיבוץ השונים, ויש את אלה שמבלים את כל עיתותיהם ב"בית התנועה
בלאונרדו" (כן, רחוב לאונרדו דה וינצ'י במרכז ת"א, קרוב לאבן גבירול, לבית סוקולוב ולעזריאלי...), ראיתי
אנשים שעשו "שירות תנועתי" מגיל 20 עד גיל 90, ולא עבדו יום אחד עם הידיים שלהם. ג'ומס שייך
לטיפוס הזה, גם אם הוא מתלבש מאוד עממי. גם ב"ג טען שמקצועו הוא "חקלאי", כאשר עיסוקו בחקלאות
נמשך בדיוק 3 שבועות בחוות סג'רה...
ידיו של ג'ומס אינן מלוכלכות מעפר אלא מלחיצת ידיו המגואלות בדם נקיים, של רב המחבלים מרואן
בר'עותי.
ישן 03-01-2009, 19:39
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הרשה נא לי לפעות בעלבון בשם הכבשים של שדה בוקר ובשם גרין מהקיוסק בקק"ל
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "הי! ב"ג עבד גם כפועל ביקב ברישון!"

על עצם רישום שמו של ב.ג באותו אשכול עם שמו של 'מנהיג הפועלים העממי' החבר אורון.

אילו הייתה בידנו קמצוץ של אבקת בן גוריון לפזר על מוחותיהם הרופסים של חלקים נכבדים מרוה"מנו... הרי גם עסקן צריך לדעת להיות. ולמרות שאין דין סבלות הגוף של ב.ג כדין סבלות הגוף של אנשי השומר - הרי עדיין כתב והנהיג שלא בתנאים דה-לוקס או מלשכה ממוזגת ובודאי שחווה קשיים גדולים יותר משל כל חלוץ או ציוני בן ימינו.

בדיוק היום שאלו אותי חברי הכנופיה הצעירים - מדוע מדגישים שלטי החוצות כי X הוא 'מנהיג' או 'מנהיגה' והתשובה היא כמובן כי הנ"ל אינם מנהיגים. מנהיג אינו צריך להודיע על רוממותו כל העת.
ישן 04-01-2009, 06:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הבנת הנקרא, דן. לא לג'ומס יש דם על הידיים, אלא לחברו הטוב, רב המרצחים ברע'ותי
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "פתאום אני נגרר להגן על מר"צ ועל מנהיגה"

ג'ומס הוא חבר של רוצח זה לא לפי דבריי שלי, אלא לפי דבריו שלו (הוא מתאה בכך שהוא רואה את
מרואן היקר, יותר משזה רואה את אשתו...).
האיש הוא עסקנצ'יק קטן וחסר חשיבות, שנופח בחודשים האחרונים למימדים גדולים בהרבה מכפי
ערכו ב68 שנותיו. לספר לנו עליו ועל "העפר שלכלך את ידיו" זה אפילו לא שקר - זו בורות משוועת.
אמא שלי, שמגדלת כמה צמחי תבלין במרפסת שלה, מלכלכת ידיה בעפר יותר מאשר ג'ומס החקלאי
שלך...
הקשר של ג'ומס עם ברע'ותי, עבריין שהורשע בחמישה סעיפי רצח של אזרחים חפים מפשע, הוא דבר
מלוכלך. שים לב שאין אף פוליטיקאי ישראלי אחר מאלה שתומכים בשחרורו של רב המרצחים הזה,
שאשכרה מתגאה בקשר עימו...
ישן 04-01-2009, 07:36
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

"זו דרכו של עולם". מסתבר שלהתנגדותך לשפיכות דמים, יש סייגים רבים...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אכן ישנם שופכי דמים שאני מוכן לסלוח ולא לשכוח להם"

אני יודע שאינך מודע לכך, אבל השימוש במדענים נאציים כמו ורנר פון בראון, מקובל היום כדבר לא
מוסרי בעליל, והשימוש שנעשה בו ובחבריו, שהיה קשור למלחמה הקרה, ולצרך להתמודד מול הסובייטים, לא נחשב כיום כתירוץ מספק להסברת השימוש במי שהעבידו למוות אלפים בפנמונדה.

נכונות לשחרר מחבלים, דבר מטופש וטעות שעולה לנו בדם בכל פעם מחדש - זה עדיין לא להיות חבר
של אחת מהחלאות הללו.
בכל פעם שאתה מנסה למצוא צידוק לחברות עם האיש הזה שדמם של עשרות חפים מפשע על ידיו
(אחרי שהיה מאלה ששבו לכאן בעקבות אוסלו - ופחות מחמש שנים אחרי שובו, כבר עמד בראש מנגנון
שהוביל וייזם פיגועים שבהם נרצחו מאות ישראלים), אתה פוגע רק בתדמית של עצמך כמי שמציג עצמו
כשוחר שלום ומוסרי. אדם שוחר שלום לעולם לא ימצא מלים טובות על ח-ב-ר-ו-ת עם רוצח המונים מסוגו
של ברע'ותי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר