לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-01-2009, 16:52
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "נטורי קרתא מתעבים את המפלגות החרדיות יותר ממה ששינוי ז"ל תיעבה אותן..."

הם לא שמאל קיצוני בידיוק כמו שהם לא ערבים, זה שהם נהנים להצטלם עם כל מי שדפוק בראש כמוהם זה לא אומר שהם אותו דבר. להזכיר לך שבנושאים אחרים יש הבדלים שונים לגמרי בתפיסת עולמם, בעיקר בנושא הדת.

אני גם יודע שזה מיותר פה בפורום לנסות להסביר את זה, אבל אין שום קשר בין מפלגות השמאל לבין אותם "אנרכיסטים" שמתוך שמם אתה יכול להבין לבד שאינם מאמינים בכלל בצורך של קיום מדינה (בלי קשר לאיזה מדינה), משטר דמוקרטי או כל דבר שקשור למשטר תקין.

אז כן, להשוות את נטורי קרתא למפלגות הדתיות זה בידיוק כמו להשוות את האנרכיסטים למפלגות השמאל בכנסת, בגלל שההשוואה השניה נעשית פה כל הזמן, אין סיבה לא לעשות גם את ההשוואה השנייה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-01-2009, 17:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בדיוק כמו נטורי קרתא, גם השמאל הקיצוני אינו מקשה אחת - וחלקו בהחלט תומך בחיסול ישראל
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "זה לא מדוייק. השמאל הקיצוני..."

העובדה היא שהיהודים היחידים שנתפסו כשהם מוכנים לבצע פיגועי טרור בשליחות הפלסטינים בישראל,
היו אנשי שמאל קיצוני חילוניים (קבוצת אודי אדיב ודן ורד).
יש בשמאל הקיצוני אנשים שמאמינים בדו קיום בסבבה, ואנשים שמאמינים במהפכה אלימה. עובדתית,
נטורי קרתא הם שמאל קיצוני עפ"י ההגדרה המקובלת בישראל - הגדרה בקובעת ימין-שמאל עפ"י עמדות
מדיניות, ואל עפ"י השקפות בנושאי דת, מדינה, חברה וכלכלה (כלכלית, המפד"ל נמצאת שמאלה בהרבה
למפלגה כמו העבודה או קדימה, ואני חושב שמקובל על שנינו שהמפד"ל היא מפלגת ושתי האחרות הן
לא...).
אכן אין קשר בין רוב מפלגות השמאל לבין מתפרעי הגדר למיניהם - ואין בדל של קשר בין חרדים
שמשתתפים בחיים הציבוריים בארץ, לבין נטורי קרתא (למעט במקרים שבהם החרדים מרביצים לאותם
נטורי קרתא, כפי שקרה עם יהודה משי-זהב וכמה נטורי קרתא שהוא ואנשיו פגשו במקרה בפולין...).

הניסיון שלך לחבר את נטורי קרתא לחרדים שאתה רואה בכנסת, הוא הרבה פחות מדוייק מחיבור בין
ישראלים שעובדים עם ארגון תומך טרור כמו ISM, למשל, לחלק קטן מהגורמים במרצ.
ישן 04-01-2009, 08:31
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
גורל אחד לכולנו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אין אימון בשמאל החרדי: נטורי קרתא יצאו בקריאה עולמית נגד ישראל"

כשהמוסלמים תקפו את בית חב"ד במומביי הם רצחו גם איש נטורי קרתא הי"ד.

כולנו יהודים, והבדלי הדעות בינינו זה איך להגן על עצמנו מפני שונאי ישראל.

הנטורי קרתא חושבים לתומם שאם הם יגנו את מדיניות צה"ל ויגנו את מדינת ישראל, זה יגן על יהודים ברחבי העולם וימנע פעולות איבה נגד יהודים ברחבי העולם. זו האסטרטגיה שלהם.

גם רבין ז"ל חשב לתומו שאם הוא יתן נשק לערפאת וחבורתו ויעניק להם מדינה ופרס נובל לשלום זה ירכך אותם והם יהיו כל כך אסירי תודה לנו עד שזה יביא 100 שנות שלום, כהגדרתו של שמעון פרס. זו הייתה האסטרטגיה שלהם.

גם ברק ואולמרט חשבו שאם צה"ל לא יגיב במשך הרבה זמן לירי הרקטות שבאים מרצועת עזה, זה איכשהו ייעצר לבד או שזה יימאס להם. (למען האמת קשה לי להיכנס לראש שלהם ואני לא יודע מה בדיוק הם חשבו).

גם האנרכיסטים שמלשינים על צה"ל בארגונים הבינלאומיים חושבים לתומם שאם שונאי ישראל יראו עד כמה אנחנו אנושיים ויש בינינו כאלו שמאלנים יפי נפש, גם הם פתאום יחליטו להיות יפי נפש ולהגיד שיש להם כבר ארץ ושמה ערב הסעודית, זה בחלט מספיק להם. ואם יש להם בנוסף לזה עוד 21 מדינות, אז זה ממש מעל ומעבר. בשביל מה הם צריכים את עזה, את מסגד אל-אקצה, אם יש להם את מכה.

אצל מי זו תמימות אמיתית, ואצל מי זו תמימות מעושה, את זה אני משאיר לקוראים להחליט.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 04-01-2009 בשעה 08:48.
ישן 04-01-2009, 19:18
צלמית המשתמש של סוכן שקט
  משתמש זכר סוכן שקט סוכן שקט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.02
אל תמציא
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "כמעט ואין דבר כזה חרדים ציוניים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דיאמטר
יש חרדים כמו נטורי קרטא שצועקים נגד המדינה ויש כאלה שותקים כדי שיוכלו להמשיך לעשוק אותה.
אבל אין חרדים שבאמת בעד המדינה, אם היו היינו רואים הרבה יותר חרדים בצבא או משלמים מיסים...

אתה מזכיר לי קצת את הססמאות של הפלסתינים בעולם
1. בצבא יש המון חרדים בעיקר כאלו שכבר לא נראים כך מהסבה הזאת בדיוק אחרים פוחדים לשלח את בניהם לצבא
2. אף אחד מנטורי קרתא לא לוקח גרוש מהמדינה וכן לא תאמין הם משלמים מיסים כמו שהחוק מחייב
3.כל החרדים שמרויחים מספיק כדי להתחייב לשלם מיסים אכן משלמים אותם
4.המדינה החמודה הזאת עשתמ נגד החרדים כמו שיא עושה נגד הימניים
במקור נכתב על ידי יחזקאל
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה

Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur

נערך לאחרונה ע"י סוכן שקט בתאריך 04-01-2009 בשעה 19:19. סיבה: טעות כתיב
ישן 05-01-2009, 00:10
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אין אימון בשמאל החרדי: נטורי קרתא יצאו בקריאה עולמית נגד ישראל"

שמתם לב למשהו מדהים ?

חסידי נטורי קרתא בכלל לא רואים בנו יהודים. הם מכנים אותנו "ציונים".
הם לא מאמינים שאנחנו יהודים , ולכן גם לא מאמינים שיש לנו זכויות על הארץ הזו.
אני בטוח שאם היו שואלים אותם, האם לדעתם ישראל היא מדינה יהודית, הם היו עונים : "לא!!".

קראו היטב את הפסקה הבאה שלקוחה מהכתבה:

"אנו יהודים יראי השם מכריזים בזאת, שהישות הציונית אין לה כל קשר אל העם היהודי המקורי ודתו, המתנגדת באופן מוחלט לכל סוג של רצח ואלימות. אנו מכריזים בזאת שהציונים אינם יותר מאשר נוכלים, פושעי מלחמה, וטרוריסטים בין לאומיים, העומדים בראשות מדינת טרור כוחנית ואכזרית אשר השתלטה בצורות כוחניות ואפלות על מיליוני יהודים, תוך כדי יצירת אנטישמיות רחבה בעולם לצורך האינטרס הפוליטי של התנועה הציונית. ברור לכל, שהציונים אינם יכולים לייצג בשום אופן את העם היהודי האמיתי, ואין להם שום זכות אפילו על אינץ' אדמה אחד בארץ הקודש"

שוב אני מוצא ראיה לכך שמדינת ישראל והישראלים אכן בורחים מזהותם היהודית,
ומצדיקים את קיומם כאן באמצעות הציונות של קיום - בעצם הרצון למצוא מקום בטוח בין אומות העולם, אך שום דבר מעבר לזה.

הציונות הזאת החליפה את היהדות. היא החליפה את הרצון הלאומי להגשים את המטרות של העם היהודי.
אז עכשיו אנחנו ישראלים ציונים.
כשנחזור להיות יהודים, 'נטורי קרתא' יפסיקו לערער על הזכויות שלנו. ולא רק הם.....

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]

"צדק צדק תרדוף"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר