08-01-2009, 22:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.03.07
|
|
|
שינוי שיבוץ מאכ"א להדרכה/פיקודי
שלום,
אני משרתת כבר 4 חודשים איפשהו באכ"א.. ניסיתי להגיש פעמיים שינוי שיבוץ לקורס המכיות שהיה בנובמבר האחרון והחיל דחה את הבקשות ואף לא העביר אותם להחלטת מיטב.
אני מרגישה שאני לא מנצלת את הפוטנציאל שלי ואני בטוחה שהצבא מפסיד אותי מהבחינה שאני יכולה להיות מפקדת טובה ותורמת, ומבחינתי גם אם זה אומר בסיס סגור וסגירות..
אני לא מאמינה שאני במשרד, ולא מבינה איך יכלתי להיות כל כך אדישה ולא לשים לב לאן זה מוביל אותי.
אני מחפשת תפקידים אתגריים , והגשת ש"ש זו כבר לא אופציה מבחינתי כי זה רק שורף אותי במקום שאני נמצאת בו עכשיו.
יש איזה שהיא דרך אחרת לנסות להגיע לתפקידי שטח, כמו מכיות , או הדרכה בגדודים וכ'?
בנוסף , ואשמח לשמוע על עוד תפקידים מעניינים ועל מהותם. מה עושים בהם ביומיום וכ'..
אני מוכנה לחתום על דח"ש , העיקר למצות את עצמי בצבא. אני מרגישה שאני מבזבזת שנתיים שאני יכולה גם לתרום בהם לצבא וגם לי. אני צריכה חוויות ואתגרים.. לא בהכרח פיזיים.. אתגרים מבחינת פיקוד או הדרכה..
אמרתי לעצמי, שאם לא מאשרים לי את הש"ש , אני אצא לקצונה.. ואז אמרו לי שבגלל השיבוץ שלי באכ"א , הקצונה שלי יכולה להיות או בשלישות או בכללי או בלוגיסטיקה =\\ חסמו אותי מכל הכיוונים! אני רוצה קצונה! אבל רק בתפקידים מאתגרים! לא רוצה לשבת במשרד ולגדל תחת!
אני מציינת שהנתונים שלי טובים למדי, יש לי קבא 53 פרופיל 97 ודפר 60 (ממוצע , מאוכזבת אבל אין מה לעשות, בתיכון עוד לא הייתי בראש של להתגייס וזלזלתי בהכל).
פליז עזרו לי. תודה מראש, שיר.
נערך לאחרונה ע"י shirosh18390 בתאריך 08-01-2009 בשעה 22:31.
|