לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2009, 16:06
צלמית המשתמש של opie
  opie opie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי PlayGround שמתחילה ב "יש לי תשאלה הכי לא קשורה ....."

אני סטינגר והטירונות עוברת לי ממש מהר... כל הדברים שאנחנו עושים מאתגרים וכיפיים, אני צובר המון חוויות, מצליח לעשות דברים שלא הייתי מאמין על עצמי, רוב האנשים טובים, אין ערסים וכאלה, מי שזרק זין / התבכיין כל היום על זה שהוא לא רוצה להיות שם / היה כל הזמן על פטורים, עף בשבוע הרביעי/חמישי לפטריוט, הוק או לבקום, ונשארו רק האנשים הבאמת טובים.
מבחינת המפקדים, יש לנו שני מפקדים ממש מצויינים, מפקד אחד קצת טיפש אבל מצחיק ברמות ומפקד אחד שבוז אבל לא מזיק. המשק הוא אחלה וכשנשברתי הוא ניגש אליי ודיבר איתי בגובה העיניים, נתן לי לשפוך הכול והתחשב במה שאמרתי, מפקד הקורס בן אדם ממש טוב ונחמד.
רמת הכושר לא קשה כמו בחי"ר אבל גם לא קלה מדי.
כל עוד אנחנו בבסיס ולא בשטח האוכל מצויין, בשטח אוכלים מנות קרב שגם לזה מתרגלים, וזה לא יותר מכמה ימים.

אני עוד לא יודע איך זה יהיה בסדיר אבל אחרי 40 יום, אני יכול להגיד לך שאני מאוד נהנה בטירונות.
ואם אתה רוצה ללכת לנ"מ בשביל טק"א, לשרת עם בנות וכל החרטא האלה, תדע לך שיש אולי שתי בנות שנראות נחמד בכל קורס, השאר בחורילות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר