לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-01-2009, 21:56
  Hapoelphile Hapoelphile אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
פרופיל 24 לקראת סוף השירות ופניה לעזרה

דבר ראשון, שלום לכולם. עבר הרבה זמן מאז חיפשתי בפורום הנ"ל מידע על השריון, לפני כ-3 שנים..אני שמח לראות שהמקום נשאר בית תומך להרבה לוחמים, ותיקים יותר ופחות.

דבר שני, לעניין:
אני מחזור אוג' 06 של השיריון - כלומר היום שנתיים וחצי בצבא, אוטוטו מחזור אחרון. עם תחילת האימון המתקדם במסלול התחילו כאבים חזקים בכתף שמאל עם הרגשות נימול באצבעות כף היד עם הרמת משא. עם התחלת הסימפטומים הנ"ל החל בירור רפואי שהסתיים רק לפני שבוע. כתוצאה מהכאבים יצאתי מהמסלול כשבועיים-שלושה לסיומו והוצבתי במחלקת המבצעים של אחד מגדודי החטיבה שאליה גוייסתי. הכאבים המשיכו ואיתו הבירור, אבל אהבתי את הגדוד והחבר'ה ולכן נשארתי בו עד לתאריך הניתוח ואפילו קודמתי לתפקיד המשה"ד הגד'.

בשבוע שעבר, בעיצומן של הקרבות שבהם הגדוד שלי משתתף ולהן הספקתי לתרום, עזבתי בצער רב את הגדוד לטובת הניתוח במטרה לחזור לאחר ההחלמה. אוסיף שהבדיקות והצילומים שביצעתי טרם הניתוח לא הראו ממצא של פגיעה בכתף ולכן ההערכה שלי הייתה שגם הפעם לא ימצאו סיבה לכאבים ואחזור תוך גג חודש ליחידה. לצערי, ברגע שהתעוררתי מהניתוח נפלו עליי החדשות - הרופא איבחן קרע בסחוס. הקרע אוחה אך זמן ההחלמה המשוער הוא כ-3 חודשים עד חצי שנה.

היום ביקרתי בר"מ 2 לקראת המשך השירות הצבאי שלי, ותשובת המערכת: פרופיל 24 לחצי שנה, כאשר אני בכל מקרה לפי התת"ש שלי משתחרר עוד חצי שנה ושבוע.. הרופאה הוסיפה ואמרה שאני חייב לתבוע את משהב"ט, כשהיא רומזת שזה על-מנת שיכיר בפגיעה לפני שאצטרך לשלם על הטיפול בעצמי

יש שיראו בזה ברכה משמיים - חצי שנה חפש"ש, אבל אני רואה את החברים הכי טובים שלי נלחמים עכשיו בעזה ואני כביכול מקבל בונוסים. אני חפ"ש בגדודים כבר כמעט שנתיים והפרופיל הזה נפל עליי בבום לא נורמלי. מה הצעד הבא? האם אחרי ועדה רפואית אני פשוט הולך לבקו"ם ומשתחרר? האם אחרי שיפור במצבי הרפואי אוכל לנסות לחזור לצבא ולגדוד?

תודה לכולם.

הערה: קרע בסחוס זה לא משחק ילדים, כך שלהילחם על פרופיל 45-64 או לחילופין פרופיל קדמי לשירות בגדודים זה פשוט לא פרקטי. אני לא רוצה להיכנס לתיאורים גרפיים אבל הכתף שלי במצב לא טוב. בוא נאמר שאם הייתי כדורסלן, הייתי גומר את העונה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר