לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-01-2009, 08:39
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
שתי אפשרויות עומדות לפניך:
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מיקו22 שמתחילה ב "אני לא יכול ליראות אותו..."

[1] הכפתור האדום ב'שלט' יפטור אותך מעונשה של דנה

[2] האלטע זאכן השכונתי יוכל בן רגע לפטור אותך מעונשה של דנה, מעונשו של לפיד ומעונשם של כלל מעצבי המוח התעשיתיים. הוא יעניק לך חנינה מתשלום חודשי לפנסיה של חיים יבין וחבריו מרוממה ולחברת הכבלים, יצור אווירה נעימה ונינוחה בביתך, יפנה זמן איכות לך ויעניק לילדיך השכלה רחבה, חשיבה עצמאית ושפה עשירה. זו לא פרסומת. כל מה שמפריד בינך לבין זה - זו רק הוצאת ראש מן החלון וקריאת 'אלטעזאכן, כאן, בוא הנה'. יתכן ואפילו תקבל ממנו 200 ש"ח בעבור הטלויזיה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2009, 10:20
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מה חשבת ש"גרדת הכיבוש" לא מציקה להם בזמן מלחמה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מופע האימים של דנה וייס:"כיצד נסביר 300 ילדים הרוגים""שעתיים זה לא מספיק זמן להתרעה""

אל תדאג... היא מציקה גם מציקה! היכולת המופלאה הזאת של אנשי השמאל הקיצוני לא נרגעת בשום מקרה: בדיוק כפי שבכל כת משיחית ישנה התעסקות כפייתית בכל מיני אותות ומופתים שונים ומשונים גם - ואולי יותר מהרגיל - כאשר מסביב הכל בוער.

לי לדוגמא לא נראה שישנה בעיה להסביר את "300 הילדים ההרוגים", בדיוק כפי שאין לי בעיה להסביר את כל שאר תחלואי העולם הערבי, או סומאליה לצורך העניין: זו בעיה שלהם, לא שלי - כל החברה הישראלית התבגרה במהירות כתוצאה מהפלופים של "ענבי זעם", "מוחמד א דורא", "ג'נין 2X" וכל מופעי הפאליווד הנספחים - בין אם השתמשו בבובות דמה או בניצבים בשר ודם. כיצאה הממשלה למבצע הזה היה ברור לאזרח, לחייל וככל הנראה גם לחבר הקבינט ששום פגז "תועה" ושום מגן אנושי שהתממש והשתהד לא ימנע מאיתנו לסיים את הפארסה המכונה "8 שנים של הפגזות על עוטף עזה".

מנותקי התקשורת, לעומת זאת, עדיין נלחמו את המלחמה של אתמול וטרחו לספר לנו יום ולילה ש"או טו טו והפגז התועה/תמונת המלחמה/הפגנת ההמונים בפרנקפורט אם אודר, יביאו לסיום המבצע עוד בשלבי ההריון המוקדמים, כך שאפילו עובר זעיר ומסכן לא נקבל ממנו...

"להסביר" את מהו שללא ספק מחיר מתבקש של המלכוד שהביא החמא"ס על עצמו ועלינו, זו בעיה שאינה קיימת, אלא במוחם הקודח של קומץ אנשי השמאל הקיצוני.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:53

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר