17-01-2009, 19:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.10.06
|
|
האמת שזה דיי פשוט - אני לא יודע באיזה שלב אתה בהגדרות המגבר אז אני פשוט אתחיל מההתחלה
את הראוטר אתה מגדיר כרגיל - חייגן וכו - חשוב מאוד בראוטר להגדיר SSID לדוגמא RiU-R ה R מסמל ראוטר לאחר מכן אתה ניגש להגדרות של המגבר
למגבר יש שני אפשרויות להגדרה Universal Repeter ו WDS היתרון ב UR שזה אין צורך להגדיר משהו נוסף בראוטר ואתה יכול לראות את העוצמה שהמגבר קולט את הראוטר UR קולט בעצם את הראוטר לפי ה SSID שלו כמו כרטיס רשת רגיל ומשדר את האות שקולט מהראוטר ומגדיל את הטווח שלו.
ועכשיו לפרקטיקה:
במגבר בברירת המחדל שלו לא מופעל DHCP כלומר שאתה מתחבר אליו אתה צריך להגדיר IP ידני הIP של המגבר זה 192.168.2.1 את זה אתה מגדיר בכרטיס רשת שלך ב DG וה IP שאתה מגדיר זה 192.168.2.2 (זה לא קריטי העיקר שיהיה מאותו טווח כתובות 192.168.2 משהו). לאחר מכן אתה נכנס להגדרות של המגבר דרך הדפדפן שלך בכתובת 192.168.2.1, הוא יבקש ממך שם משתמש וסיסמא לניהול המגבר הדיפולטיבי זה admin וסיסמא 1234 - לאחר מכן תכנס להגדרות של המגבר ובצד תבחר Basic setting ב MODE תבחר Universal Repeter ותתאים את הערוץ שיהיה זהה לערוץ של הראוטר תעשה Apply ושוב פעם Apply. המגבר יספור לך 30 שניות ויעשה REBOTE
לאחר מכן באותו חלון יהיה לך למטה כפתור נוסף של Select site survey תלחץ עליו תמתין דקה ויהיה לך רשימה של הרשתות שהמגבר קולט.
תבחר את הרשת שלך (לפי הSSID שקבעת) לאחר מכן תלחץ DONE וזה יתחיל לשדר את האות של הראוטר שלך הלאה (תוודא שהקליטה היא לפחות 30 אחוזים בין המגבר לראוטר).
לאחר מכן כל שנותר הוא להתאים את הכתובות IP של הראוטר ושל המגבר אתה נכנס במגבר ל divice setting אם אני לא טועה ושם יש לך קטגוריה שניה שאפשר לקבע כתובת IP כתובת IP תגדיר מהפול כתובות של הראוטר לדוגמא 192.168.123.40 (הכל רק לא הכתובת של הראוטר שלא תיהיה התנגשות כתובות) Subnet mask 255.255.255.0 ו DG הכתובת של הראוטר שהיא (אם לא שנית) 192.168.123.254 לאחר מכן תעשה APPLY ו continune תחזור ל BASIC SETTING ותשנה את הSSID של המגבר לדוגמא RiU-AP ה AP מסמל Acess Point תעשה Apply ושוב Apply והמגבר שוב יספור שלושים ויעשה Rebote.
לאחר שהוא יעשה Rebote קח בחשבון שבגלל ששינת את ה IP שלו ואת ה SSID הוא יתנתק לך מהמחשב ותצטרך להתחבר אליו בחזרה (ולשנות את ה IP של הכרטיס רשת שלך בחזרה לדינאמי) אם הגדרת כמו שצריך זה אמור לעבוד!
|