לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2009, 23:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
הארץ ערך כתבה עם שלומי אלדר. ה"עיתונאי האמיץ". כמה פנינים מהכתבה.

אלדר אמר שחמאס היא לא ממש חונטה שטנית. הם קצת בני זונות (מ.פ. - אבל רק קצת) אבל הם לא מאפיונרים רצחניים כפי שתיארו אותם.
אם תדעו למי אני מצביע - תופתעו .

__________________________________________________ ________________

אם כך, בתחרות הקשה - איזה כתב תומך בחמאס באופן הכי נלהב - מנצח אלדר את יונית לוי. לא ניצחון סוחף, אבל בנקודות.

אני בטוח שנופתע אם נדע למי הוא מצביע. אני מתלבט קשות בין בל"ד והתנועה האסלאמית.

הערה : הערב הייתי אצל משפחה בה הסב (שהיה נוכח) הוא איש עסקים שקונה את העיתון בשל דה מרקר. חוץ מהראיון ודברי השבח, החנופה וההלל שהופנו לאלדר - "זכיתי" לקרוא גם טור של גדעון לוי,טור של בני ציפר ומאמר מערכת שקורא לישראל לסגת לפני שתואשם בפשעי מלחמה. זאת הפעם הראשונה שאחרי קריאת עיתון התחלתי להרגיש קצת שלא בטוב. כשחזרתי הביתה רציתי להתקלח שוב...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-01-2009, 00:10
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מהכתבות הללו עולה ריח חזק מאוד של כתבות תדמית סטייל פנאי +
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הארץ ערך כתבה עם שלומי אלדר. ה"עיתונאי האמיץ". כמה פנינים מהכתבה."

עם כל התיאורים העסיסיים על התרחשויות האולפן: מי סיבב את הראש למי ומי תקע גרעפס בטעם סלמי בדיוק כשהגיעה הפינה של מי.

ומכיוון שקראתי את הכתבה בפורום אחר - שם הקישור הופיע רק בסוף - אני חייב לציין שרק איפושהו באמצע הבנתי שזו כתבה אמיתית - שלא לדבר "אוהדת" - ולא כתב ליגלוג על אלדר ("עיניו טרוטות מצפיה בתמונות של ילדים ערבים מתים" וכו').

בכל מקרה: מה שאלדר, ושלל עמיתיו להומאניזם הקלקרי הקליל, לא מבינים זה שלא מניעת הפורנגרפיה של גופות ילדים מרוטשות מעין הישראלי הצופה היא שגורמת לו לתמוך במלחמה זאת, אלא העובדה שהלחימה צודקת ונחוצה. הטיעון המגוחך לפיו מי ש"תומך" אולם חוסך מעצמו גילגול עיניים מול מראות זוועה (ולכן תומך "בשל המנעותו") אינו הומאני, מטופשת וחבוטה, בדיוק כמו שלל הטיעונים הילדותיים ששומעים ביום יום מכל פינה ("בשביל גלעד שליט הייתי אפילו "מחזיר" את רמה"ג, ירושלים ועוד 5000 מחבלים").

ראינו כבר מספיק מראות כאלה במלחמות קודמות - ושמענו מספיק תיאורים "בדיעבד" לגבי איך קרו. כשממשלת ישראל, צה"ל ובאופן זה או אחר גם הישראלי הממוצע, יצאו למבצע זה הם ידעו כי יהיו לא מעט פגזים טועים, וידעו כי הפעם זה לא יעצור.

הזרוע השלטונית הרביעית (בעיני עצמה), כמו גם ה"פלסטיק ליברלס" המקומיים שלנו לא שמעו על כך, ולכן הם "נלחמים במלחמה של היום על הטקטיקות של המלחמה של אתמול".

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 17-01-2009 בשעה 00:14.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:10

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר