לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2009, 09:33
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
משעל הוא כלום בלי "חמא"ס פנים"
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "לדעתי אפשר ללמוד שני דברים מהתגובה ההזויה של הנבלה..."

ולכן החיסול שלו לא בהכרח חשוב. יש לחדול מכל מיני חלומות רטובים על פתרונות קסם כמו "להוריד לערבי זה או אחר את הראש". מה שהלחימה הנוכחית הוכיחה יותר מכל זה שמהלך רחב הקף, מתוכנן ועם גיבוי של העם וההנהגה (לא צריך את התקשורת. הם כמו גובה דמי חסות שבוקר אחד כל בעלי החנויות אומרים לו "לך ת@דיין") כנגד הקשת הרחבה של האיסלאמו-נאצים (מחבלים, תשתיות צבאיות, תשתיות אזרחיות) עובדת באופן הטוב ביותר מבצעית ותודעתית. שים לב שלא ממהרים לאיים עלינו ב"תגובה ערבית הולמת" כמו אחרי חיסולו של מורניה.

כוחם של האיסלאמו-נאצים הוא בעיקר באפקט ההפחדה - בדיוק כמו פושע מצוי. כאשר מפגינים בפניהם קור רוח מתמשך הם פתאום נראים כמו בנדיט מוכה, שעם כל הכבוד לאקדח שיש לו בחגורה, הוא לא מפחיד כל כך.

וחוצמזה: מספיק לשלוח לדמשק כמה סוכנים שכל תפקידם פעם בחודש לגשת לחאלד מאחור וללחוש באזנו "פס-פססס". זה יותר אפקטיבי מחיסול.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2009, 13:12

ברור לך שאיני פושט את השריון ולובש את הטוניקה הלבנה של הטריומף...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אל יתהלל חוגר כמפתח."

לא רציתי להרחיב בהסברים, ואולי הובנתי לא נכון.

אני לא טוען כי החמא"ס הנו נמר של נייר: אני טוען כי הזרוע ה"לשונית" של ארגונים כאלה הנה במידה רבה נמר של נייר ולכן אני יוצא נגד אמונת ההבל הנפוצה מאוד כאילו השקעה בפגיעה מתוקשרת בראשי השחצנים הנה תחליף ללחימה הקונבציאונלית במרצחים. זו בעיני תרופת סבתא שבמקרה הטוב היא "פלצבו": הערבים מיבבים ברשתות הטלוויזיה שלהם יום-יומיים אבל מבחינת הישראלי המצב לא משתנה.

הווליום ומספר השערות הלבנות בזקנו של הנאצי מהדאחיה אינם מעניינים אותי במיוחד - ולבטח כלל לא הייתי מודע להם לולא התקשורת הישראלית הייתה נותנת לו פינה קבועה בפריים טיים - אני לא חושב שהוא חסר תחליף ראוי אבל כן חושב שפגיעה בדרגי השטח שלו תיצור מחסור כואב יותר לרוצחים.

כמובן ששיפוט וביצוע גזר דין של נאצים מודרניים אלה הנה מעשה ראוי - גם במחיר של מחיקת כל ב"ב תוך כדי - אבל הבעיה שלי היא שבשנים האחרונות נראה היה שנותנים לנו את ה"טיפול" הזה כטיפול עיקרי ולא כטיפול משלים לטיפול עיקרי קונבנציאונלי: שבירת קירות ומעבר מבית לבית תוך ציד אדם של ממש שמהלכו רק החברים 5.56 ואחיהם הגדולים מדברים. ב"גבלסים" אפשר לטפל אחרי המלחמה בזמן החופשי.

ישן 16-01-2009, 13:16

הוא הפך להיות "סלב" בעקבות אותה פעולה!
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "נכון... אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד !..."

ההנחה שלי היא כזאת: דרגי הפיקוד פוחדים על החיים שלהם הרבה יותר מאשר דרגי השטח. יש משוואה די פשוטה: הכנסת בכיר אקראי למעגל החיסול (לא כחלק ממהלך רחב היקף! ראה הודעתי למעלה) נותנת לגיבורי המיקרופון הללו הילה שאינם ראויים לה. ההגיון שלי אומר שיש אינטרס להותיר אותם בחליפותיהם היקרות, כמופת לבגידה (הדי שגרתית) של "אליטות הפלזמה" של המרצחים בלוחמי השטח שלהם. איסלאמי רטוריקן אחר הרי ימצא די בקלות במקומו.

אם נעמיד מבצעים כגון טיהור מ"פ טול כרם, או חומת מגן, אל מול "מבצעים" כמו חיסול מפקד הג'יהאד האיסלאמי במאלטה, או חיסול מוסאווי, נראה שהשיטה הראשונה יעילה יותר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:32

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר