לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2009, 12:29
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
נכון, אבל צריך להיות גבול גם לצביעות של הפת"חאווים הרקובים הללו...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "ישראל מנעה פשעי מלחמה"

יושב לו החנטריש הזה לבטח, ר-ק בזכות "כוחות הכיבוש" שמגינים עליו ברמאללה בגורל דומה לזה של
סמיר אל-מדהון ושאר הפת"חאווים המעופפים, ומעז להתלונן עלינו?
רק בחודש האחרון היו ברצועה כמה עשרות אנשי פת"ח שנפרדו מפיקות ברכיהם, באדיבותה של
הממשלה המקומית, ואבו מאזן מעז להתלונן דווקא עלינו.
נכון, הוא עושה זאת "לצרכי פנים", אבל האמת היא שנשבר ה... מצרכי הפנים של אנשי הפת"ח, שכן הם
בדר"כ עולים לנו בדם.
שלשום דיבר מזכ"ל הוועה"פ של אש"ף, יאסר עבד ראבו, איש הפלג הפורש של החזית הדמוקרטית,
שנחשב מקורב מאוד לאבו מאזן, ופלט כמה אמיתות שאני מניח שגם אבו מאזן חשב עליהן: הוא ציין
שחבל שישראל לא סיימה את המלאכה בעזה. אני מודה שגם אני הייתי מופתע לשמוע איש אש"ף אומר
אמת לטלוויזיה, ואני שמח לראות שהבוס שלו, אבו מאזן, מחזיר אותנו לאש"ף שכולנו מכירים ואוהבים...

האיש העלוב הזה אינו פרטנר לכלום. בשביל למנות דחליל מושחת שיקלל אותנו ויהיה תלוי בנו מבחינה
בטחונית לא היה צריך לנסוע עד טוניס, אני בטוח שיש באיו"ש אלפים שישמחו לתפקיד (ההטבות בו הן
מופלגות עפ"י כל סדר גודל...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר