30-01-2009, 22:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.08.07
|
|
|
חזרה לצבא(אולי לקרבי) לאחר ניתוח, המון שאלות בקשר לשיבוץ
שלום לכולם, הסיפור שלי הולך ככה...התגייסתי במרץ 08 לנח"ל,הגעתי לפלוגת הגדס"ר ובערך יומיים אחרי זה פרקתי את הכתף, אחרי המון בלאגן ובירוקרטיה שנמשכו להם 3 חודשים הציבו אותי בפני ברירה לא פשוטה: ניתוח ו(אולי)לחזור לקרבי, להשאר בג'וב.
הלכתי לניתוח, להיות לוחם מבחינתי זה חלק בלתי נפרד ממי שאני וממה שאני מאמין בו ואני לא מדמיין את עצמי בתפקיד אחר...
לפני שבוע וחצי אחרי שהחלמתי מהניתוח במשך חצי שנה, הגעתי לוועדה רפואית מצויד במיטב המסמכים וההמלצות הרפואיות שמעידות על זה שאני כשיר לגמרי לשרת בקרבי, לא משנה כמה התחננתי בפני הרופאים וניפנפתי בהמלצות אמרו לי שהם יכולים לתת לי רק 45 זמני לחצי שנה אחרי הרבה בלאגן ואחרי שהפעלתי יחסית די הרבה קשרים גורל הכשירות הרפואית שלי תלוי על חוט השערה ואני מחכה לתשובה ממדור חריגים בחר"פ...בכל מקרה לצערי אני לא יכול להסתמך על זה אז אני רוצה לשאול מספר שאלות:
1) במידה ויהיה לי פרופיל קרבי עם פז"ם של שנה ו4 חודשים האם אני עדין אוכל לעבור לתפקיד לוחם?
2) אם אני אעבור לאחר החצי שנה הזו לחיל שבו מסלול קצר יחסית, כמו חש"ן ואסכים לחתום על שנה ו-8 של קבע, האם אני אוכל להיות קצין?
3) במידה והתשובה לשאלה 1 חיובית, איזה תפקיד אני צריך לבקש עכשיו לחצי שנה הזו? הרי תפקיד שיכשיר אותי עלול לדפוק אותי במעבר חזרה לקרבי ואני מפחד מזה.
אם אני מבקש לצאת לקורס חובשים אני עדין אוכל לעבור לקרבי?(מתוך מחשבה שהפלוגה שתקלוט אותי תרוויח ככה עוד חובש), מבקש מכל מה שיודע שישתף ויעזור לי ותודה לכולם(הנתונים שלי לצורך הענין, קב"א:54, מתאם 2).
|