לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2009, 11:04
  (:DoGy (:DoGy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ron sh שמתחילה ב "לקראת הצבא"

אתה מסתלבט?? זה יפה אחי שיש לך מודעות לצבא כבר בגיל הזה, ואתה רוצה לשרת ביחידות מובחרות אבל אתה עדיין קטן :]
לשאלות שלך:
1. אתה תשאר תקוע בכפיר כן... לדעתי עדיף לגשת לגיבוש יחטיות (סיירת/עורב/פלחהן/אגוז) גולני יהיו לך סיכויים יותר גדולים להתקבל למשהו כי לעוקץ הבנתי שקשה להתקבל, בגלל הביקוש העצום ושאנשים מפעילים פרוטקציות כדי להיכנס לשם.
2. הייתי ממליץ לך להתאמן שנה לפני הגיוס. ללכת לכושר קרבי כמו אחריי, יובל עילם וכ' אבל שוב עכשיו אתה לא צריך בכלל. בינתיים תעשה פעילויות ספורט כמו כדורגל, כדורסל סתם שיהיה לך אחלה כושר...
3. לבוא מוכן נפשית ועם הרבה מוטיבציה כי לא קל לשרת ביחידות האלו...
4. קוצר ראייה אני בטוח יכול להגיד לך שלא פוסל, לגבי עקמת אם היא קלה לא חושב שהיא יכולה לפסול.
5. אני לא ממש יודע...
6. כן בצו הראשון בודקים ציונים, יותר נכון כמה יחידות אתה הולך "לעשות" וזה גם שישית מהציון של הקב"א (קבוצת איכות) בכל אני ממליץ לך להשקיע בצו הראשון ולא לזלזל בשום דבר! כי יש דברים שזה קובע... גם לזה יש לך עוד זמן, רק בכיתה יא אתה תקבל זימון לצו ראשון.
7. אתה לא יכול לבחור נשק... מה שמביאים לך אתה לוקח. בינתיים צנחנים, נח"ל וכפיר משתמשים בM16 וגבעתי וגולני משתמשים בתבור.
זהו בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2009, 11:22
  primak primak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.08
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי (:DoGy שמתחילה ב "אתה מסתלבט?? זה יפה אחי שיש..."

כן.. הסידור הוא כזה שיחידת עוקץ היא יחידה התנדבותית בתוך חטיבת כפיר, ואתה מדבר על להגיע לפלס"ר גולני שהיא יחידה התנדבותית בתוך חטיבת גולני. אתה צריך לזכור שכל מה שקשור ליח"טיות וכו', אם אתה לא עובר גיבוש אתה תלך לגדודים של אותה חטיבה או חיל, דוגמא אם אתה לא עובר גיבוש מורן/זיק/רוכב שמיים אתה תלך לתותחנים בכל מקרה, לא משנה אם אתה מוכן להגיע לתותחנים רק בתור מורנצ'יק.

זה מצוין שאתה שואל את השאלה הזאת עכשיו, כי אני יודע שאני מרגיש את הלחץ ואני שנה לפני הגיוס. אם אתה גר באזור השרון, אני חושב שכדאי שתעשה מאמץ ותגיע לאימונים של יובל עילם, יש בכפר סבא, רמת גן, נתניה, רעננה והרצליה. יש אנשים שמגדירים את זה ככושר קרבי אבל זה משהו שונה מאוד מכושר קרבי ואני יודע שאני קיבלתי (ומקבל) הרבה מאוד תוכן מהתוכנית הזאת. זה גם עונה לך על השאלה השלישית, האימונים אצל יובל גם בנו לי מנטליות של פייטר שאני יודע שלא הייתי מגיע לזה לבד וקיבלתי הרבה מאוד ידע, בין השאר לגבי מבנה הצבא ואפילו הסיטוריה (שלומדים בדרך קצת יותר מעניינת מאשר בכיתה). תתחיל עכשיו, זה מאוד מאוד חשוב. אני אישית אדאג לך אם תבוא לאימונים של כפר סבא

קוצר ראייה, עד 4.0, לא מוריד פרופיל אבל הוא סעיף פוסל ליחידות אחרות דוגמת שייטת 13, 669, סיירת מטכ"ל. אני לא מכיר את הנוהל לגבי עקמת.

אתה צריך להיות יותר ספציפי כי אתה עורך ראיונות בכל מיון שאתה עושה בצבא. בצו ראשון, ביום סיירות, ימי מיונים, בגיבושים, לפני הגיוס. כל מקום. ראיון זה... ראיון, אין הרבה מה להרחיב פה כי אתה לא יכול לקבל עצה יותר טובה חוץ מתהיה עצמך ותהיה בן אדם.

ציונים זה סיפור פחות משמעותי, אלא אם אתה הולך לקורס יוקרתי (חובלים או טיס), כי הם גם נותנים שם תואר וזה בעייתי אם אין לך תעודת בגרות.

בקשר לנשק זה באמת ממני והלאה.
ישן 26-01-2009, 18:31
  Ron sh Ron sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.09
פיגוע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ron sh שמתחילה ב "לקראת הצבא"

לא, אני לא מסתלבט חח אני אוהב את המדינה והצבא ואולי גם אשרת בקבע
אני ממש רוצה להיות בעוקץ חבל שאנשים משתמשים בפרוטציות ): יש לי גם אבל אני לא רוצה להשתמש בהם.

לגבי העקמת
אני לא בטוח שיש לי. יש לי רק קצת בליטות בגב של עמוד השידרה. שאלתי את ההורים ועוד אנשים על זה ואמרו לי שזה כלום. בכל זאת אני אילך לרופא לבדיקה.

primak יש בעיר שלי אנשים שמתכוננים לסיירות(קראתי על זה כתבה בעיתון) הם מתאמנים בייערות ובהרים ליד העיר וגם קצת בתוך העיר. אני אנסה ליצור קשר איתם. הייתי רוצה לבוא לכפר סבא(גם בגלל שיש שם פיינטבול) אבל זה רחוק לי. תודה אבל על ההצעה

תודה לכולם על העזרה

עוד קצת שאלות
במידה ואין לי בגרות אני לא אוכל ללכת לקורס קצינים ולהתקדם בצבא?
גם את הכוונת לא בוחרים/מקבלים לפי משהו מיוחד? (כמו אם שאני אירה עם אלביט אני אכוון הרבה יותר טוב)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר