עזרה לבחירת מקום לשרת בו כי יום ראשון אני אצל קצין מיון
ברצוני לשרת בבסיס סגור כמה שאפר יותר רחוק מהבית יום ראשון אני אצל קצין מיון בבסיס מיטב
ואני לא יודע מה לבקש מימנו מישהו יכול בבקשה לתת לאץ לי בבקשה על מקום טוב לשרת (חייל טוב )אני פרופיל 97 עד עכשיו איתי בחיל המשטרה הצבאית (מ.צ) אני לא יכול לשרת כלוחם אבל אני בכל מיקרה רוצה לשרת במקום טוב ( ויתרתי בעבר על סיווג ביטחוני האים זה יגרום לזה שאני לא יוכל לשרת במקום טוב כי אני לא ממש רוצה להיות מאבטח מיתקנים )
מבקשה יאוץ למקום לשרת בו מקווה לתשובה בהקדם האפשרי
נ.ב : אני לא מחפש יציאות טובות זה ממש לא מעניין אותי
נערך לאחרונה ע"י procomp בתאריך 30-01-2009 בשעה 19:49.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי דורון גוטמן שמתחילה ב "בעצם, אתה רוצה כל חייל"
דוגרי אני מוכן לכל חיל אבל כבר הים יש לי אפשרות בחירה אז אני רוצה לבחור משהוא באמת טוב נגיד פיקוד האורף נישמע לי טוב חיל החימוש אולי חיל האוויר אולי(המערך הטכני של חייל האוויר) חיל הים אבל כולם המורים לא ללכת לחיל הים בשום אופן יש לי רובאי 02 של משטרה צבאית ואני אני לא ממש רוצה טירונות חוזרת כדי לכבל רובאי 03 כי חשבתי ללכת לנ"מ אבל זה רובאי 03
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי procomp שמתחילה ב "[size=3]דוגרי אני מוכן לכל..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי procomp
דוגרי אני מוכן לכל חיל אבל כבר הים יש לי אפשרות בחירה אז אני רוצה לבחור משהוא באמת טוב נגיד פיקוד האורף נישמע לי טוב חיל החימוש אולי חיל האוויר אולי(המערך הטכני של חייל האוויר) חיל הים אבל כולם המורים לא ללכת לחיל הים בשום אופן יש לי רובאי 02 של משטרה צבאית ואני אני לא ממש רוצה טירונות חוזרת כדי לכבל רובאי 03 כי חשבתי ללכת לנ"מ אבל זה רובאי 03