לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2009, 23:21
צלמית המשתמש של mkelman
  mkelman mkelman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.02.04
ועדה / אורתופד

טוב אז הסיפור שלי התחיל במרץ 08 כשקיבלתי דח"ש לחצי שנה + פרופיל 24 (אני עדיין לא מגויס) עקב פריקות בכתף. עברה לה חצי שנה בערך ואחרי פריקות חוזרות נאלצתי לעשות ניתוח. מיד קראו לי לועדה נוספת בה נתנו לי שוב פעם דח"ש לחצי שנה + פרופיל 24 (יעני עד מרץ 09). באותו יום של הדח"ש האחרון הובטח לי לקבל ועדה בינואר 09 שתקבע לי מחדש פרופיל.
כמו שידוע לכם בינואר הצבא היה עסוק קצת בדברים יותר חשובים אז קיבלתי זימון ל-09/02 לאורתופד + סיכום פרופיל. אחרי יומיים פתאום אני מקבל הבייתה מכתב שבו רשום שצו ההתייצבות ל-09/02 מבוטל ואני צריך להתייצב ב-02/03 לאורתופד + סיכום פרופיל.
ממש לא מתאים לי כל הסחבת הזאת, אפילו מנילה עוד לא ראיתי בעיניים! חוץ מזה, כל הזימונים והמיונים שיכולתי לקבל עד עכשיו התבזבזו (אני ממש לא מתכוון לנסות להתמיין לדברים עכשיו עוד חצי שנה, פשוט נמאס).
שלחתי כבר מכתב דרך האתר של מיטב שאני דורש (כן, דורש) שיקדימו לי כמה שאפשר את הצו הזה. ברור שהדבר לא יעזור וצריך גם להתקשר וזה הדבר הראשון על הבוקר מחר.
חוץ ממכתבים וטלפונים, איזה עוד דרך יש לי כדי ללחוץ עליהם שיקדימו לי את הצו הזה? ממש אין לי כוח להיסחב ולהתגייס עם שנתון 91...

תודה מראש.

נ.ב:
אם זה עוזר לכם במשהו אז הנתונים שהיו לי ממש בהתחלה הם פרופיל 97 (שאחרי הפריקה הראשונה ירד ל-82), קב"א 53.

עריכה:
יש איפשהו רשימה של התאריכי גיוס של אפריל ומאי? ואיזה גיבושים יתקיימו בחודשים האלה או במרץ?

תודה שוב.

נערך לאחרונה ע"י mkelman בתאריך 03-02-2009 בשעה 23:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר