לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2009, 00:41
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
מגעיל עיריית אום אל-פחם (עיר בישראל!) מצהירה: יו"ר הקלפי מרזל לא ייכנס לעיר

בעיר הערבית הוחלט לסגור את הכניסות ביום הבחירות, כדי למנוע מברוך מרזל להיות יו"ר קלפי.
"לא נתנו לו להיכנס דרך הדלת, אז הוא רוצה להיכנס דרך החלון", אמר חבר בתנועת בני הכפר.
מרזל: אגיע בכל מקרה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1664583/ba_a.jpg]

האיחוד הלאומי מינה את ברוך מרזל להיות יו"ר קלפי באום אל-פחם ובעיר הערבית מכינים לו "קבלת פנים":
בעירייה החליטו הערב (יום ד') פה אחד לא לאפשר לאיש הימין להיכנס לעיר.
"נחסום את כל הכניסות לעיר והמשטרה היא שתשא באחריות המלאה לכל מה שיתחולל באותו היום",
אמר רג'א אגבריה מתנועת בני הכפר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3667014,00.html

ואני לתומי הייתי בטוח שערביי ישראל, הם אזרחים שומרי חוק,
ולא אוטונומיה איסלמית בישראל שמנסה לחבור לאוטונומיה האיסלמית בשטחים.
כשראש עיר מונע מההליך הדמוקרטי להתבצע, זהו מבחנו של שלטון החוק, וכל הכבוד למרזל שהביא את המצב הזה
לידי מבחן לטובת העם הישראלי שיראה ויפנים - יהיה מעניין לראות מה המשטרה תעשה בנידון,
ואז נדע סופית אם אנחנו מדינת חוק או מדינת צחוק.

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 05-02-2009 בשעה 00:43.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-02-2009, 11:48
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "לא נעים לי לקלקל לך את החלום "לאנס"...."

גם אני מדבר על העקרון שבעניין.

ברור שזו פרובוקציה מתוכננת, אבל אם במתכוון או לא היא משרטטת נקודת מבחן
לקיום החוק בערים ערביות, לא מזמן ראיתי איך מגיבים בבני ברק שמישהו ממס הכנסה מעז לבקר שם,
והגיע הזמן שאוכלוסיות אנטי-ציוניות בין אם זה החרדים של חסידות ויזניץ' או הערבים של אום אל פאחם,
יפנימו שמדינת ישראל היא לא האוטונומיה הפרטית שלהם, ושהם חייבים למלא אחרי חוקי הדמוקרטיה כמו כולם.

ולהזכירך שבית המשפט כבר הסיר את ידיו מהנושא בטענה שאינו יכול לקבוע למלפגה איך לבחור את נציגיה בקלפיות.

ככה שעכשיו מונח העניין לרגליהם של מי ש"אמורים" להיות אוכפי החוק במדינה הזו, ובד"כ הם לא - עוד שבוע נדע...

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 05-02-2009 בשעה 11:52.
ישן 05-02-2009, 13:55
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ועדת הבחירות המרכזית היא הבלעדית לקבוע את יו"ר הקלפי"

טעות בידך - ההחלטה על זהות האדם היא בלעדית ובלבדית של המפלגה עצמה. כל מפלגה מקבלת הקצאה של קלפיות ותפקידים, תפקיד היו"ר באחת הקלפיות באום אל-פאחם ניתן לרשימת האיחוד הלאומי. הוחלט שמרזל יקבל תפקיד זה. ועדת הבחירות רק חותמת על כתב המינוי, אין לה שום זכות להתערב בזהותו של האדם. ההתנייה היחידה על חבר קלפי היא שיהיה מעל גיל 16.

על פי רוב מסע ההפחדות והאיומים של המגזר הערבי גורם לכך שמפלגות שמקבלות נציגות בכפר/ישוב ערבי, מעדיפות להחליף את הקלפי עם מפלגה אחרת.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

ישן 06-02-2009, 18:18
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
העובדה כי אתה חושש להרצח בידי ערבים המאיימים ברציחתך
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "זה לא קשור לפחד אלא לרציונליות"

אך לא מביע כל חשש מרציחתך על ידי יהודים שאינם מאיימים ברציחתך - מעידה כי אתה גזען חסר תקנה!

אבל אתן לך עצה מועילה - אם במקרה תקלע לאום אל פאחם ותהיה בסכנת חיים, ספר לפורעים הערבים כי אתה מרכז פורום בו אחד הכותבים השווה את יין הקידוש היהודי לבירה של הבריונים הנאצים ואת בתי המדרשיות היהודיים למרתפיהם וסבור כי טרור רצחני נגד יהודים הינו מעשה משובה בעוד התפרעות בריונים ערבים על הר הבית הינה 'מחאה חריפה'. אני בטוח כי הם יחוסו על חייך. לא מתוך מחשבה כי אתה שייך לצידם חלילה אלא מתוך הבנה כי סבלת כבר די.
ישן 07-02-2009, 19:19
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דן, אתה מתבלבל בין שנינו, אצלי אין קדושים וקדושה...
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לוותר על שטחי ארץ ישראל הקדושים ולהפקירם בידי זרים"

מובן מאליו שהנימוקים שלנו לא זהים, לא מהותית ולא תכליתית. אתה בעד לוותר על רוב י-ם, ולהפוך
אותה ל-ש-ט-ח ז-ר שממנו יוכלו לירות עלינו ככל שירצו (אחרי הכל, זה שטח שלהם...), בעוד שאני
תומך בויתור על שטחים מבלי לוותר על נוכחות צבאית שלנו בהם - מתוך תכלית פשוטה לחסוך את כאב
הראש של בל"ד/רע"ם/תע"ל/חד"ש (למעט 34 המצביעים היהודים הגאונים שלהם...).
אתה לא מוותר על אזרחים ישראליים, אלא על תושבים. מעמדם של תושבי מזרח י-ם הוא כמעט אופטימלי
(הם עדיין מקבלים ביטוח לאומי...). בנוסף, אני עדיין מחכה איפה לעזאזל תעביר קו גבול במזרח י-ם,
בעיקר בכל הנוגע לעיר העתיקה, לציר בר-לב, לגילה, לנווה יעקב, לפסגת זאב, לגבעה הצרפתית, להר
חומה ולשטחים שסביב י-ם - גבעת זאב, מעלה אדומים, גוש עציון, אדם, פסגות, בית אל, עפרה ויישובים
אחרים.
השיטה המצחיקה שלך של לוותר בלי להכיר את המפה, כבר נוסתה ע"י "מדינאים" בימי אוסלו ההזויים
ובימי ההתקפלות האיומים (הויתור על יישובי צפון הרצועה היה מעבר לפשע, זה היה איוולת). אני חושב
שיהיה נחמד אם תציץ במפה ותציע קו גבול שנראה ל-ך (אני בכוונה מציין אותך, שכן אותי מעניין לדעת
אחת ולתמיד מהו קו הגבול ש-א-ת-ה מציע, ולא מהו הקו שלדעתך אחרים יקבעו).
צייר לי מפה, ונראה מה לדעתך זה גבול סביר - אנא הקפד גם על ציור מפה בקו העירוני של י-ם, שכן
אתה תומך מובהק בהפיכת רובה המכריע לבירת פלסטין. צייר לי מפה והסבר לי איך יתנהלו חיי
250,000 תושבי מזרח י-ם היהודיים, וחיי 100,000 תושבי עוטף י-ם היהודיים (או שאתה גורס את
גירושם - אם כן - אנא ציין זאת על המפה...).
ישן 08-02-2009, 06:29
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
התגובה המתבקשת היא - הבנית וגם ירשת
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, אתה מתבלבל בין שנינו, אצלי אין קדושים וקדושה..."

תחילה יוצרים מצב בלתי אפשרי ואח"כ אין יודעים כיצד להחלץ ממנו.
מי שיצר את ה"גולם" ומי שהיה שותף ביצירתו, שימצא דרך כיצד ל"בייתו".

באשר להכרת הארץ, אני משוכנע שאני מכירה לא פחות ממך - אין שעל, שרגלי לא דרכה בו. אין מקום שלא פעלתי בתחומו.

לגבי נוכחות צבאית לא אחת ציינתי, שגם כאשר יושג הסדר, ממושו יארך שנים. צה"ל יצטרך לשבת במקומות שולטים עד שהשלום יוכח כיציב. כל הסכם הוא מבחינת כבדהו וחדשהו.

שוב המונחים המוטעים שלך - אני אינני מותר על אף שעל - אני אינני מספח כל שעל כבוש, במיוחד כאשר קיימת בו אכלוסיה פלסטינאית. אינני בונה על המשך הטרור אלא על חיסולו ולאו דוקא באמצעים כוחניים. אם הייתי חושב שהדבר איננו אפשרי לא הייתי חותם על כל הסכם. אתה מניח הנחות ובונה על גבן תילי תילים של הפחדות, שלא תובלנה אותנו לשום מקום. נכון שבירושלים יצרנו תסבוכת מפורשת על מנת למנוע כל הסדר. יצרנו תסבוכת, שכל פתרון יהיה כואב. ירושלים תהיה בנויה אצבעות משולבות - כאשר ההפרדה תתבצע עקב בצד אגודל. כאשר כל צעד יבחן בקפידה.

באשר ל"אגן הקדוש" - אין מנוס משליטה משותפת, בין לאומית, עליו. שליטה שתאפשר לכל המאמינים ה"תמימים" לבצע את פולחניהם בתחומו, מבלי להכניס שנויים מהותיים בתכסיתו.

העברת הגבול הוא ענין למו"מ ועד שהוא אינו נגמר הוא איננו נגמר. כצעד סופי מקובל עלי הגבול המוצג במסמכי ועידת ג'נבה (אם אתה יודע מה היא).

ישן 08-02-2009, 08:36
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
תפסיק להתמם
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין כל הגבלה על כניסת אזרחי מדינת ישראל לכל מקום בתחום המדינה"

גם הפגנות של ארגונים ערבים בת"א הם פרובוקציה, לא שמעתי אנשים
מסוגך מעולם מתלוננים על כך.

שאלות: אתה יודע כמה צוותים של משמר גבול ומשטרה צריכים להכנס
לישובים דוגמת, אום אל פאחם בכדי לעצור עבריין פלילי?
אתה יודע מתי (אם בכלל), בוצע במקומות ההם צו הריסה נגד מבנים
בלתי חוקיים, בזמן שאזרח מן השורה יתקשה לתלות ניילון בחלון ביתו,
מבלי ל"הנות" מנחת זרועם של הרשויות?

הגישה שלך היא אותה גישה של חוסר תגובה לירי אל ישובינו רק בכדי
שלא לעשות, חלילה וחס, "פרובוקציה".
מה פסול בכך שמדינת ישראל תפגין את ריבונותה ופעם אחת ולתמיד
תחנך (בין הייתר) את אזרחיה הערבים שרוממות הדמוקרטיה בפיהם
ומחשכי האיסלאם במעשיהם, שאם בחוקי השריעה חפצה נפשם,
הם בהחלט יכולים להקים את אום אל פאחם בואך טהרן, שם לבטח
שום יהודון לא יעשה להם "פרובוקציות"ולא יאלצו לכבד, חלילה, את דיגלה,
המנונה וחוקיה של מדינת היהודים.
ישן 08-02-2009, 09:11
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
שמדינת ישראל תפגין את ריבונותה
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "תפסיק להתמם"

1. שמשרד הפנים יערוך עבורם תוכניות מאר - כנהוג בעבור ישובים יהודיים
2. שמדינת ישראל תקצה קרקעות מדינה להרחבתם והקמתם של ישובים חדשים -כנהוג בעבור ישובים יהודיים.
3. שמדינת ישראל תסייע ותעודד הקמת אזורי תעשיה בעבור הישובים הערביים ולא תפקיע את קרקעותיהם על מנת לבנות אזורי תעשיה ליהודים בלבד.
4. שמדינת ישראל תפעל מען שוויון מלא של הערבים אזרחי מדינת ישראל ולא תפקירם בידי תעמלנים כנגד המדינה.
5. שמדינת ישראל תפעל להעלות את רמת חינוכם והשכלתם של ערביי שראל, את רמת שרותי הבריאות, להפחית את רמת האבטלה - בכלל להתנהג אליהם בדיוק כפי שמתנהגים אל כל אזרח במדינה מלבדם.
ישן 08-02-2009, 10:11
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
דמגוגיה לשמה
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "שמדינת ישראל תפגין את ריבונותה"

1. יש תוכניות מתאר במרבית מהישובים, אך שרוצים לישמם, ישנה התנגדות
ו/או הם כבר עשו בשטח ככל העולה על רוחם ללא אישורים, ישובי ואדי ערה הם דוגמא
מובהקת לכך שהמגזר הערבי, ברובו, הפך כל נסיון למימוש תוכניות מתאר, למזרח פרוע.
2. שוב מאותו דבר, בגלל אי אכיפת חוקי התכנון ובניה במשך עשורים, כל תוכניות המתאר
להרחבות ישובים עלו בתוהו, הם פשוט הציבו עובדות בשטח כשיטת מאבק לאומנית ולא
כתשובה/פתרון לקיפוח, כביכול. במרבית הישובים נעשתה הבניה על קרקע המוגדרת
כאדמה חקלאית עליה הוקמו מבני תעשיה, מגורים ומה לא, שוב כחלק ממאבק לאומני,
שגרר לא פעם לעיקוב או ביטול בניית תשתיות ו/או נתיבי גישה.
עובדות אלו אינן ידועות למרבית הציבור בישראל ומקלות על אנשים מסוגך ולנציגי הציבור
הערבי, לאחז עיניים בטענות מסוג אלו שאתה מביא כאן.
3. מרבית אזורי התעשיה אינם מונופול של יהודים של עיר זו או אחרת כמו פארק אפק הצמודה
לכפר קאסם, שלמיטב זכרוני אין שום שלט בכניסה שבו נכתב "ליהודים בלבד" ועוד מקומות
שלא ארחיב כרגע.
4. פשוט אינו ראוי לתגובה.
5. שמדינת ישראל תפעל לעלות את רמת חינוכם והשכלתם של כל תושבי ישראל ושרותי הבריאות
כמו גם להפחית את רמת האבטלה והתנהג אליהם בדיוק כפי שמתנהגים אל כל אזרח מלבדם,
כמו באופקים, בית שאן ועוד רבים מישובי הפריפריה.
במרבית מהישובים הערביים, ישנם שרותי בריאות של קופות החולים שאינם נופלים ממקביליהן
היהודים באותה הסביבה, כך שטענותיך לקיפוח מגזרי בנדון, הם תעמולה ערבית אופיינית ותו לוא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:49

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר