07-02-2009, 19:19
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
דן, אתה מתבלבל בין שנינו, אצלי אין קדושים וקדושה...
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לוותר על שטחי ארץ ישראל הקדושים ולהפקירם בידי זרים"
מובן מאליו שהנימוקים שלנו לא זהים, לא מהותית ולא תכליתית. אתה בעד לוותר על רוב י-ם, ולהפוך
אותה ל-ש-ט-ח ז-ר שממנו יוכלו לירות עלינו ככל שירצו (אחרי הכל, זה שטח שלהם...), בעוד שאני
תומך בויתור על שטחים מבלי לוותר על נוכחות צבאית שלנו בהם - מתוך תכלית פשוטה לחסוך את כאב
הראש של בל"ד/רע"ם/תע"ל/חד"ש (למעט 34 המצביעים היהודים הגאונים שלהם...).
אתה לא מוותר על אזרחים ישראליים, אלא על תושבים. מעמדם של תושבי מזרח י-ם הוא כמעט אופטימלי
(הם עדיין מקבלים ביטוח לאומי...). בנוסף, אני עדיין מחכה איפה לעזאזל תעביר קו גבול במזרח י-ם,
בעיקר בכל הנוגע לעיר העתיקה, לציר בר-לב, לגילה, לנווה יעקב, לפסגת זאב, לגבעה הצרפתית, להר
חומה ולשטחים שסביב י-ם - גבעת זאב, מעלה אדומים, גוש עציון, אדם, פסגות, בית אל, עפרה ויישובים
אחרים.
השיטה המצחיקה שלך של לוותר בלי להכיר את המפה, כבר נוסתה ע"י "מדינאים" בימי אוסלו ההזויים
ובימי ההתקפלות האיומים (הויתור על יישובי צפון הרצועה היה מעבר לפשע, זה היה איוולת). אני חושב
שיהיה נחמד אם תציץ במפה ותציע קו גבול שנראה ל-ך (אני בכוונה מציין אותך, שכן אותי מעניין לדעת
אחת ולתמיד מהו קו הגבול ש-א-ת-ה מציע, ולא מהו הקו שלדעתך אחרים יקבעו).
צייר לי מפה, ונראה מה לדעתך זה גבול סביר - אנא הקפד גם על ציור מפה בקו העירוני של י-ם, שכן
אתה תומך מובהק בהפיכת רובה המכריע לבירת פלסטין. צייר לי מפה והסבר לי איך יתנהלו חיי
250,000 תושבי מזרח י-ם היהודיים, וחיי 100,000 תושבי עוטף י-ם היהודיים (או שאתה גורס את
גירושם - אם כן - אנא ציין זאת על המפה...).
|