לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2009, 18:42
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
א.אברמוביץ בכ"ז למד מארי שביט כמה טריקים: ליברמן תעתוע בחירות

"תעתוע בחירות"

"מספר המנדטים שלו ישתווה למספר החשבונות שהוא מחזיק, פזורים ברחבי העולם. קחו אוויר לרגע ותחזיקו חזק ותחשבו שליברמן הוא ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל. עכשיו תשחררו את האוויר לאט. אני, למשל, לא ממש בטוח שליברמן ראוי להיות שותף סוד - שותף לסודות המדיניים והביטחוניים מהמעלה הראשונה, הכמוסים ביותר, אבל אפשר בהחלט שזו פראנויה פרטית שלי".

"ליברמן הוא אחד התעתועים הגדולים של הפוליטיקה הישראלית. מסמן וי והולך הלאה. הוא מגדולי הנהנתנים של הפוליטיקה שלנו", כותב אברמוביץ' ומוסיף כי "הסיסמא החדשה שלו שווה תחקיר - כמה חודשים בשנה הוא עובד בישראל וכמה חודשים הוא מבלה ועושה ביזנס במולדובה, בביילרוס, באוקראינה, באוסטריה, בשוויץ ובקפריסין. הרבה בקפריסין. למי הוא נאמן יותר? למיכאל צ'רנוי או לחוק הישראלי? למרטין שלאף או לבוחרים?"

http://www.politico.co.il/article.asp?rId=1255

והמאמר המלא בעמוד 3 של כותרת ידיעות אחרונות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-02-2009, 16:14
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ההשתלחות של שלח בארי שביט בסיום היומן הייתה אקורד סיום למופע אימים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "עופר שלח ורביב דרוקר, מתחרים..."

של עיתונות בזויה ואנטי אתית לחלוטין! החל מן הכבתה על נתניהו שבה עשו שימוש ציני בקטעי "אוף רקורד" (אני לא זוכר שכתב פוליטי אי פעם עשה כזה דבר!) מצולמים, דרך ה"טר"ש" החוזר ונשנה ללבנה כהן: כאילו שאין למדינת ישראל שום צרה פרט לגברת הזאת, ועד לרגע המביך שבו עופר שלח הכריז כי "אין בספרד שנאת ישראל יוצאת דופן-זה ניפוח של התקשורת" כאילו שהוא איזה שרברב שבא לאולפן לתקן דליפה.

כמי שחזר לראות חדשות בעיקר בגלל הלחימה בעזה, ונשאר בגלל הבחירות, שמעתי בשבועות האחרונים שבחים רבים לחדשות ערוץ 10, לעומת אלה של ערוץ 2. יכול להיות שהטעם שלי שונה, אבל מה שראיתי אתמול היה מופת של עליבות: מין תוכנית "שי ודרור" רק בפריים טיים, ועם "עופר ורביב".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:25

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר