לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2008, 17:15
  Didd Didd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mikemol שמתחילה ב "גיבוש מטכל חוזר +דחש"

הופרשת רפואית ומגיע לך גיבוש חוזר כן?
תיצור קשר עם מדור סיירות ביום ראשון ותסביר להם שאתה לא רוצה להתגייס בנוהל "מקום שמור" כלומר כפי שציינת לצאת לגיבוש בתור חייל לאחר הגיוס, ההנחה שלי היא שמדור סיירות יתחילו באותה שניה משחק פינג פונג אינטנסיבי עם הלשכת גיוס ואתה תהיה הכדור (קרי: מש"ק עצלן א' יכווין אותך למש"ק עצלן ב' וחוזר חלילה), ככה שכנראה שתצטרך להתכונן לשבת להם קצת על הראש, כמובן שיש סיכוי שתיפול על מישהו שאשכרה ירצה לעזור לך, אבל הרבה פוסטים של חברי הפורום יחלקו עלי בנושא, בהצלחה!.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2009, 08:03
  נירסו נירסו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.09
לדעתי כן אתה צריך לדחות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mikemol שמתחילה ב "גיבוש מטכל חוזר +דחש"

אני עכשיו באותו מצב כמו שלך רק שלא עשיתי גיבוש עדיין עשיתי יום סיירות מאוחר כי הרופא עיניים שלי טעה בצו ראשון וגיליתי את זה יותר מאוחר אז ככה יוצא שאני מתגייס במרץ ועושה את הגיבוש הקרוב שזה סוף מרץ ואני עושה אותו כחייל של גולני אבל אני לא רוצה ואני מנסה עכשיו לדחות דברתי עם אנשים ו90 אחוז מאנשים שמכירים את הצבא מבפנים לא הציע לי לעשות את הגיבוש כחייל אמרו לי שעדיף לי לדחות ליולי אוגוסט כי גם ככה במקרה שאני עובר נותנים לי דחש ואם לא אז אני חוזר לגדודים של גולני אפילו לא תהיה לי הזדמנות ליחטיות(אומרים שהפעם אצל גולני זה אחרי שבוע). תשמע תנסה לדחות תלחץ עליהם אם לא אז תתגייס כולם אמרו לי שהם לא עושים בעיות בקשר לגיבוש ושמסתכלים עליך כמו על כל מלש"ב זה שאתה חייל כבר זה לא משנה להם גם אני עכשיו מנסה ואם לא יצא לי אז לא.
בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:42

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר