לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-02-2009, 19:38
  YOSI111 YOSI111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.07
התלבטות ביעד שיבוץ

טוב הכל התחיל ב- 5.10 2008 אמרו לי אתה הולך לחוות השומר הלכתי [ולפני זה רציתי תמיד קרבי]

הטירונוךת בחות השומר הייתה חודשיים בערך עברתי אותה ההייתי מצטיין ובגלל זה קיבלתי שיבוץ למגב והתחלתי תטירונות של מג''ב נוב' 2008 עשיתי גם טרום טירונות הכל היה טוב ויפה עד שנפלתי לפני חודש בגלל בעיות ברכים שעברו לי כבר וזה לא משהו רציני וגם סירבתי פקודה ובמג''ב-משמר הגבול המשמעת היא הכל שם וקשה מאוד אבל התמודדתי עם זה באתי בשביל מטרה אחת- להצליח. אבל כנראה שלא הצלחתי

העיפו אותי על סירוב פקודה בדיוק חודש וחצי לפני סוף הטירונות משהו כזה... והייתי שבוז מת ממש מת.. אבל אמרתי שאני לא מתייאש עדין יש לי פרופיל קרבי- 97 ואני ילך לקרבי אחר הלכתי לקצין מיון הוא שם ב- פיקוד העורףך חילוץ והצלה בהתחלה הוא רצה לשים אותי איפה שאני רוצה גולני גבעתי הוא אמר לי מתי שאתה רוצה לשנות תשיבוץ תתקשר לבקום ואני ישנה לך רק שזה יהיה לפני הגיוס מבינים?

עכשיו אני נורא שבור עדין אפילו עד עכשיו לא יודע מה לעשות יחסית עברתי הרבה 4 חודשיים אני בצבא וכאילו אני מרגיש שזה 3 שנים... מה לעשות מה אתם מציעים לי לאן ללכת?

חילוץ והצלה זה מעניין? זה קרבי קרבי בכלל? שמעתי שהם עושים טירונות 03 ואין 05 עדין ובקושי עושים חילוץ והצלה טוחנים הרבה קווים ומחסומים.. יש מישהו שפה והוא בפלח''צ-פלוגת חילוץ והצלה? עם כן אז בבקשה תספר קצת על היחידה והם באמת אבל באמת שווה להיות שם.

בטח אתם אומרים לעצמכם למה הוא לא הולך לגולני גבעתי או כפיר וכול היחידות שדה האלה נכון? בגלל שאני לא יכול להרשות לעצמי ליפול שוב נפלתי כבר פעם אחת בקרבי קרבי אני הפעם לא יסכן תעצמי וילך למשהו פחות קל כמו חילוץ והצלה קרקל אולי? תנו קצת עצות בבקשה, תודה לעונים ולעוזרים ולתומכים ושיהיה רק טוב

מי שינה לי תכותרת?

להתלבטות ביעד השיבוץ זה ממש אבל ממש לא נכון למה אתם עושים ככה משעמם לכם?

נערך לאחרונה ע"י YOSI111 בתאריך 15-02-2009 בשעה 19:42.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר