לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2009, 13:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דן, אני אגלה לך סוד - מה שמחזק את חמא"ס, זה שמאפשרים לו לנוח ולהתחמש
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "טוב שהחמאס איננו חושב כמוך - הוא מדקלם כמוך, לאור החיזוקים שאתה ודומיך נותנים לו"

דיבורים מחזקים את חמא"ס, רק בעולם החלומות של השלומיזם, שבו פיסות נייר קדושות גורמות למזרח
תיכון חדש...
במציאות, אנשים וארגונים מתחזקים תודות לדברים פיזיים, למשל - עצירת מבצע צבאי מוצלח (דבר
שאתה תמכת בו) לפני שהביא למיטוט החמא"ס. מסירת כסף, מסירת ציוד דלק, אי שליטה על ציר
ההברחות, כל אלה דברים שמחזקים את החמא"ס.

העובדה היא שאם אשאל אותך מה לדעתך צריך לעשות בתגובה על הירי הבלתי פוסק מאז הפסקת
המבצע, אתה תתחיל למרוח תשובות על "יש לפגוע באשמים ולהזהר בפגיעה בחפים מפשע, ולא לכבוש
מחדש את הרצועה ולשקוע בבוץ", או משהו בסגנון הזה. מבחינתך, כמות הרקטות שנורית כרגע על
יישובינו, היא דבר נסבל - ואתה תתנגד לשבירת הכלים על הראש של חמא"ס בתגובה לזה, כי "זה לא
פרופורציונאלי"...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-02-2009, 13:03
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זה לא שידור חוזר, אתה ממעיט בערך העניין...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ייאמר לזכות חמא"ס שהוא משתין על ישראל ממש מהמקפצה, ללא כל חשש"

זה שעשועון שחוזר על עצמו בהתמדה. החמא"ס לא צריך לחכות את חיזבלה: הוא פשוט צריך לחכות את הראיס המנוח, ירום הודו H.I.V.I.P יאסר שזמן מועט מאוד אחרי שנכנס לעזה, באדיבות משטרת הגבולות הישראלית, כבר שלח את בריוניו לירות על צה"ל ומג"ב במחסום ארז (שוטר מג"ח אחד נרצח אז, ועשות נפצעו, וכן נשרפו לחלוטין כמאה אוטובוסים של אגד). אני עוד זוכר את הציטוטים האופטימיים שהובאו אז בתקשורת של "בכירים" ברשות שאמרו "אתם מודדים אותנו בדקות, תנו לנו אשראי של חודשים".

אני לא אדם זקן, ואני מודה בהכנעה שלא מעט מידע פוליטי של מה שמעבר לכותרות, אני שואב מפורומים, או הפניות למאמרים באתרי נישה, אבל השעשועונים הללו - שה"הדחות" בהם הן אמיתיות ומדממות, ממש לא מרגשים אותי במובן של מתח בזמן הצפיה, וגם לא אותם נערים מתבגרים אשר רואים את תחילת השעשועון ואז באים לפורום וטוענים בלהט כי "הכל פתוח, אתה סתם ימני מתלהם ובכלל אתה לא יודע כי אתה לא שם כמו אחי הגדול שהוא במסייעת צנחנים".

הסכם אוסלו האסוני - שהגייתו הייתה קנוניה של קומץ ישראלים שבעטו בכל הליכי הסדר התקין והאתיקה - אומץ כהימור מסוכן בידי אנשים מיושבים שאין לי מושג עד היום מה נפל עליהם באותו יום (אלא אם כן "גרדת 1977" הותירה אצלם טראומה עמוקה יותר מאשר "שבץ 1936-9"...) ומאז הרעיל לחלוטין את מדינת ישראל. מחיקת הזכרון הציבורי הנה אחת מההשלכות החמורות ביותר של הסכם אוסלו, ואת המחיר אנו משלמים יום יום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:02

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר