10-02-2009, 23:28
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
|
כיצד מונעים מסקריפט ספציפי לרוץ ב ff ?
שלום יש לי בעיה שאין לי עליה תשובה. כאשר אני גולש לאתר מסויים עם הלינוקס ו firefox אין לי שום בעיה. יש למערכת הפעלה עצמה הגנה נגד כאלה סקריפטים כאלה.
כאשר אני גולש אליו עם הוינדוס ו ff כאן מתחילה הבעיה. (כבר אמרתי שיש לוינדוס בעיות?) מופיע לי סקריפט שתוקע את כל המערכת עד שיוצאת הודעה אם בכלל להריץ את הסקריפט.
אני אומר לו לא ואז הכל עובד בובה. אך כל כתובת באתר עצמו אותו סיפור עם אותו סקריפט מרגיז.
עכשיו יש לי כל את כל חוסמי הפירסומות שיש ל firefox (שלוש או ארבע חוסמי פירסומות יחדיו. אחת הסיבות שאני מעדיף את ה firefox על ה opera) כולל ו no script בנוסף, אך אני צריך לאשר לסקריפטים שם לרוץ כדי להתחבר לאותו משחק רשת. (זה שמופיע בחתימה.) עד היום לא הייתה לי שום בעיה עד שהוסיפו את הסקריפט המרגיז הזה. האם קיים תוסף המסוגל לסנן סקריפים ספציפית?
הבעיה היא רק עם הסקריפט עצמו באתר, ברגע שהמשחק עולה (משחק 3d רגיל המבוסס על חיבור לרשת.) אין שום בעיה.
חייב לציין שהאתר עובד עם ie או firefox בלבד. ל firefox יש פאץ מיוחד שהאתר נתן, כי חלק מהאנשים אוהבים את השועל גם חוץ מה ie.
ניסיתי למחוק את הסקריפט ידנית ,אך ברגע שהדפדפן נכנס לאתר הסקריפט חוזר אז אין טעם. התיקייה של הסקריפט ריקה. הדפדפן ff בניגוד ל ie מציין שיש עם הסקריפט בעיה ושואל אם לאפשר לו לרוץ בכלל. מי שעונה כן, הדפדפן נתקע. מי שלא יכול להמשיך לעבוד עם האתר. לכן אני צריך חוסם סקריפט ספיציפי תוסף/תוכנה חיצונית אפילו. הסקריפט הזה לא קשור להזדהות או להפעלה של המשחק.

will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|