לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2009, 16:14
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בכפר חביב ולא רחוק אצו רצו כ-107 תושבים והצביעו לציפי,ולא למופז

53 הלכו בניחותא והצביעו למופז, ולא לציפי.

ועוד כשישה הלכו להם והתביעו לעוד שניים אחרים, שלא חשובים מאוד לענייננו. זה היה בספטמבר. סה"כ, למי מכם שמתעצל לחשב, הלכו להם כ-166תושבי הכפר והטריחו עצמם לחגיגה של דמוקרטיה.

כמה חודשים מאוחר יותר, ב 10/2/09 אם לדייק, אצו רצו להם - הפעם בגלל הקור, הרוח והגשם, כ 116 אנשים (שאלה אותן ספרות רק לא באותה תדירות, אבל זו סתם הערה לא חשובה) לקלפי וכל-כולם הצביעו לארבעה הנ"ל: רק הפעם כשכולם מאוחדים תחת מפלגה אחת - זו של ילדי חורף 1973 (זה אני!), אלה שרוצים פוליטיקה נקיה (זה אני!) וגם עבור אלה ששונאים את ביבי יותר ממה שאוהבים את עצמם (לא אני ) .

אני מרשה לעצמי להניח שהיו מבין ה 116 האלה כמה שבספטמבר לא נימנו על ה 166, אבל זו שוב, סתם הערה קטנונית.

אז מה קיבלנו? לכל היותר הצביעו ל"קטן עליה" משהו כמו 70% מאלה שעזרו לה להבחר... חוקי? ברור שכן. איש לא קבע בחוק שמי שמצביע לפריימריז, חייב להצביע עבור אותה מפלגה גם בבחירות! חוצמזה: די ברור כי ה 50 איש החסרים הם תומכי מופז שרופים שהעדיפו להצביע למישהו אחר, ולא לציפי. ה-3 מופזיונרים שכן שמו פתק ל"ציפי בראשות הפוליטיקה הנקיה ובלי שום קשר למפלגת "יום שישי את יודעת יש אצלי חקירה" - אלה בטוח אנשים שפשוט ערקו למחנה ציפי מאחר והתאכזבו קשות מטיפולו של שאול בעניין דירוג הבטיחות של ישראל בתחום התעופה. עניין שהוא פשוט בנפשם. אז שמו ציפי: מרוב אכזבה.

אההה.... כמעט ושכחתי: הכפר החביב הוא כפר קרע. סתם מקום לדוגמא, שצץ לו בדיון פשוט כי לא היה לי סבלנות לספור קלפיות בטייבה או סכנין.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 17-02-2009 בשעה 16:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר