לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2009, 18:50
צלמית המשתמש של MiG29
  משתמש זכר MiG29 MiG29 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dvir64310 שמתחילה ב "גימלים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dvir64310
אני בגימלים מיום ראשון ,
המפקד האחראי עלי התקשר אלי ואמר לי לבוא עם הגימלים לדוקטור בבסיס שיאשר אותם אמרתי לו שאני חולה ואני לא בא, שלחתי אותם בפקס.
הבן **** אמר שהוא דיווח עלי נפקדות.. הוא אמר לי שאני חייב לבוא עכשיו לבסיס.
אמרתי לו טוב תן לי תמספר האישי שלך אני כובל אותך, עד המשפט אני אגיע איתך.

ברור שאני לא הולך, מותר לו לעשות דבר כזה ?

הגימלים עד יום רביעי לא כולל, בינתיים.!

אם הגימלים מביקורופא אתה לא חייב להגיע לבסיס ...בעצם אסור לך...ג=פקודה מקר"פ (רופא) שתשאר בבית במיטה
אם הגימלים ממיון הם דורשים אישור רופא אבל עדיין לא נראה לי שמותר לו להגיד לך להגיע לבסיס...אבל לא סגור על זה הוא יכול לשחק על "פקודה בלתי חוקית" שאותה אתה עדיין חייב לבצע
תכבול אותו בכל מקרה אה ועוד משו גם אם תשפט על "נפקדות" רוב הסיכויים שתצא זכאי והוא יחטוף על הראש
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2009, 21:27
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dvir64310 שמתחילה ב "גימלים"

תתקשר לנציב הקבילות, והם יענו לך על השאלה.
בכל מקרה אלא אם כן המצב שלך לא היה ממש גרוע שלא יכולת להגיע לבסיס אתה יכול להישפט על סירוב פקודה, אם תצא זכאי או לא זה תלוי כבר במי שישפוט אותך אבל בכל מקרה סירבת לפקודה בלתי חוקית ולא בלתי חוקית בעליל.
בנוסף אני חושב שאם זה ממיון/ביקור רופא ולא ממרפאה איזורית צבאית מותר לו להגיד לך להגיע אל הבסיס ושתיבדק שם ע"י קר"פ.

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

ישן 16-02-2009, 22:10
צלמית המשתמש של MiG29
  משתמש זכר MiG29 MiG29 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "תתקשר לנציב הקבילות, והם יענו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nati323
תתקשר לנציב הקבילות, והם יענו לך על השאלה.
בכל מקרה אלא אם כן המצב שלך לא היה ממש גרוע שלא יכולת להגיע לבסיס אתה יכול להישפט על סירוב פקודה, אם תצא זכאי או לא זה תלוי כבר במי שישפוט אותך אבל בכל מקרה סירבת לפקודה בלתי חוקית ולא בלתי חוקית בעליל.
בנוסף אני חושב שאם זה ממיון/ביקור רופא ולא ממרפאה איזורית צבאית מותר לו להגיד לך להגיע אל הבסיס ושתיבדק שם ע"י קר"פ.

מיון-כן
ביקורופא-לא
כל הרופאים שמטפלים בחיילים בביקור רופא הם קרפ"ים פעילים!
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר