19-02-2009, 23:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
תהיתי איך אף תגובה עוד לא התייחסה לזה.
ולנושא האשכול - אני יודע שבדרך כלל ממליצים על ג'י שוק, ולמען האמת אחרי ההודעה הזאת עדיין אין לי חברה אחרת להמליץ עליה, אבל יש נקודה אחת שאף פעם לא זוכה להתייחסות (ולדעתי זאת נקודה שחשובה מאוד לחיילים): השירות של קאסיו בארץ (השעונים לפחות) הוא זוועה! ב2002 קניתי את השעון הראשון שלו (הדגם שבדרך כלל מומלץ באתרים לחיילים) הייתי מאוד מרוצה מהשעון אבל אחרי תקופה מסויימת נגמרה הבטריה. הלכתי לחנות והציעו לי להחליף בטריה בלי אטימה או לשלם יותר, לשלוח אותו למעבדות של קאסיו אבל עם אטימה.
שלחתי את השעון להחלפת בטריה עם אטימה, הוא חזר אחרי כמה שבועות (נקודה קריטית - אתם נתקעים תקופה מסויימת בלי שעון) השתמשתי בו קצת זמן - ואז הופיעו בו בועות. חזרתי לחנות, הם שלחו לקאסיו, קאסיו החזירו אותו מתוקן ללא עלות בגלל שמסתבר שהאטימה לא בוצעה כמו שצריך (עוד זמן שנתקעתי בלי שעון).
לא עברו שנתיים (השעון סך הכל בין 3-4 שנים), שוב הלכה הבטריה. במקרה זה יצא סמוך ליומולדת שלי אז הוריי החליטו לקנות לי שעון חדש, הלכתי לחנות ובחרתי דגם מיוחד - כזה עם פאנל סולארי כי ידעתי ששירותי תיקון זה הצד החלש של השעון, ופאנל סולארי ימנע פתיחה מיותרת של השעון.
באמת שאני מרוצה מאוד מהשעון, הוא גם אמין מאוד, אבל עכשיו נקרעה לו הרצועה ולצערי נאלצתי שוב להתמודד עם השירות הנוראי של קאסיו, אחרי ארבעה שבועות הם החזירו את השעון ללא תיקון ועם הודעה "אין לנו רצועה, תשלח בעוד כמה חודשים" וכעת אני תקוע בלי שעון (בעצם, יש לי שעון של קאסיו ב50 שקל)

הגלריה שלי בפליקר
|