לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2009, 19:10
  High Hopes High Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דיאמטר שמתחילה ב "פישר סירב להיות שר האוצר של נתניהו"

עד שסוף סוף ביבי עושה משהו נורמלי ומנסה למנות מישהו מקצועי במקום מקורב גם את זה הוא הורס
המקורבים שלו,כך נאמר היום בישראל היום בכלל לא הציעו לפישר את תיק האוצר, אלא רק ביקשו ממנו להמשיך בתפקידו הנוכחי.

נו תעשו לי טובה, אם זה נכון (ואני מתאר לעצמי שזה נכון) פישר סירב, אז במקום להודות שביבי לא שכנע אותו, הם משחקים אותה ילדים קטנים ואומרים שהם בכלל לא הציעו לו.
גם אם זה היה נכון,עדיף היה שישקרו ויגידו שהם אכן הציעו לו את תיק האוצר אבל הוא סרב, ככה לפחות היינו חושבים למראית עין שביבי השתנה קצת.

הקיצר, אנחנו הולכים לאבדון,איזה כיף

אנחנו אוהבים אותך!

www.nirgeiger.com

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2009, 13:52
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הוא נתן לו שבוע שלם של חסד!
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "גם אם היו כותבים כהצעתך, אין..."

זו כבר התקדמות!

התו"ל המצוטט שחוברת ההדרכה "האוייב הביבי וההתמודדות אתו: שיטות, תכנון והתמודדות" כתוב במפורש:

"ההתקפה על הביבי צריכה להיות מאופיינת בחוסר סובלנות מתמשך הנקטע רק בפרקי זמן מקסימליים של 1 - 2 ימים שבהם לכאורה מעניקים לו את ההזדמנות (התאורטית! יש לשלול כל כוון מחשבה שלפיו זו הזדמנות מעשית!) להוכיח עצמו, לפני שפורצים במחול השדים הרדוף שבמסגרתו שרים "ביבי מוביל אותנו לאבדון, ביבי מזיע, ביבי מוביל אותנו לכישלון, ביבי לחיץ".

בדיוק כפי ש 2-3 קסאמים שמחטיאים זו הצהרת כוונות חיובית והומאנית מצד הפרטנרים, כך גם ארכה של כשבוע הניתנת לדמון הביבי, הנה אשראי מאוד מכובד מקרב שומרי המחשבה.

אז אל תלזלזל...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר