לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-03-2009, 19:42
  משתמש זכר -TsAcHi - -TsAcHi - אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אתה לא חושב שיש פה עיניין של..."

ועצוב שכל כך הרבה חיילים עם הג' השיקרי שלהם ממררים את חייהם של אלה שבאמת יש להם בעיות..

זה לא פעם ראשונה ולא שניה. הרבה פעמים אני הולך לרופא דן איתו על הבעיות הרפואיות שלי והוא מסתכל עלי בזלזול מתנשא של "עוד אחד..." כמובן חלילה לא כולם יש גם רופאים שלמרות הכל מתנהגים אחרת.
סתם עוד מקרה:
אחד מהמחלקה שלי התלונן לרופא בבא"ח על כאבי ראש והצטננות עזה.. הרופא הביא לו אקמול ואמר שיהייה בסדר. אחר כך שהחייל יצא הביתה במסגרת היציאות שלנו , הוא הלך למיון ושם גילו שקיבל וירוס קשה והוא אושפז בבית חולים לכמה ימים טובים. וזו רק קצה הקרחון בכל מה שקורה בצבא..
עוד מקרה אישי:
ואני אישית הייתי אצל רופא עור אחרי הרבה בירוקרטיה מעצבנת בבסיס שלי. והרופא עור בצריפין מדבר עלי בעצבנות ובצעקות "תמהר" , "קדימה" , "תפשוט תחולצה כבר" כי מה לעשות אני חייל ולא אזרח..

אם יש דבר שבגללו הייתי צועק "עד מתי?!" זה ללא ספק יהייה: "עד מתי לא נשתמש בקופות חולים נורמאליות?!"
אחחח קופת החולים שלי אני כל כך מתגעגע ליחס הנורמאלי וההוגן..

נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 12-03-2009 בשעה 20:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-03-2009, 18:51
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Incred2 שמתחילה ב "אז שיתפטר"

הלוואי שהדברים היו כל כך פשוטים.

דבר ראשון, לצבא יש מחסור אדיר ברופאים, אין לו את האפשרות לבחור אם רופא מספיק טוב בשבילו. המצב קשה עד כדי כך שנאלצים להביא רופאים במילואים (עולה המון כסף לצבא) ופראמדיקים מקבלים יותר סמכויות.

מהצד השני, לפי דבריך כנראה שעוד לא יצא לך לעבוד בצד השני של שירות בארץ (מהצד של הנותני שירות), גם אני פעם הייתי בגישה של מי שלא מסוגל לתת שירות טוב לא צריך לעבוד בשירות לקוחות, גם שהלכתי לעבוד בחברה אמרתי לעצמי שאני אהיה שונה מכל מה שאני רגיל אליו (אני לא יכול להעיד על עצמי, אבל עשיתי את המירב) אבל מדובר בסיוט מתמשך, כשאתה מטפל בנניח 10 מקרים בשעה, ו8 מהם מאנשים שמקללים אותך, צועקים עלייך ומשקרים לך בפנים (ואני ממש לא מגזים בסטטיסטיקה) אז גם הבנאדם עם הכוח רצון הכי חזק יתקשה לתת את הטיפול הראוי ל2 האנשים הנותרים שבאמת ראויים לקבל טיפול הוגן.

באמת שרמת השירות לא קשורה רק לנותן השירות (לא שאני אומר שכל נותני השירות הם כאלו טובים, אבל יש שני צדדים למטבע).

ישן 15-03-2009, 02:03
  Incred2 Incred2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.09
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "הלוואי שהדברים היו כל כך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
הלוואי שהדברים היו כל כך פשוטים.
כנ"ל

ציטוט:
דבר ראשון, לצבא יש מחסור אדיר ברופאים, אין לו את האפשרות לבחור אם רופא מספיק טוב בשבילו. המצב קשה עד כדי כך שנאלצים להביא רופאים במילואים (עולה המון כסף לצבא) ופראמדיקים מקבלים יותר סמכויות.
זה תירוץ חלש
כשלחברת כימיקלים יש מחסור בפקחים כדי לבדוק שאין סיכונים ואז המפעל מתפוצץ / מזהם מי תהום / בחר אופציה חביבה רצונך התירוץ הזה קביל לדעתך ? " תראה נכון שיש לנו כאן מאות טונות של חומרי הדברה אבל לא היה לנו זמן לבדוק שהכל תקין ודלף לנו קצת ... "
אני לא אומר שאין בעיה אבל זה לא תירוץ

ציטוט:
מהצד השני, לפי דבריך כנראה שעוד לא יצא לך לעבוד בצד השני של שירות בארץ (מהצד של הנותני שירות), גם אני פעם הייתי בגישה של מי שלא מסוגל לתת שירות טוב לא צריך לעבוד בשירות לקוחות, גם שהלכתי לעבוד בחברה אמרתי לעצמי שאני אהיה שונה מכל מה שאני רגיל אליו (אני לא יכול להעיד על עצמי, אבל עשיתי את המירב) אבל מדובר בסיוט מתמשך, כשאתה מטפל בנניח 10 מקרים בשעה, ו8 מהם מאנשים שמקללים אותך, צועקים עלייך ומשקרים לך בפנים (ואני ממש לא מגזים בסטטיסטיקה) אז גם הבנאדם עם הכוח רצון הכי חזק יתקשה לתת את הטיפול הראוי ל2 האנשים הנותרים שבאמת ראויים לקבל טיפול הוגן.
אכן לא יצא לי לעבוד בצד השני של שירות בארץ וזה כי אני לא עוסק במגדר אספקת השירותים. לכן העוד-לא הזה הולך להימשך עוד שנים רבות כנראה .חבל מאוד שזה המצב אבל שוב זה לא תירוץ
תחום עיסוקי אמנם איננו אספקת שירותים אבל אני מנסה לתת את המיטב ( או לפחות את ה" סביר" -לבצע את המשימות כראוי ).זה מוסר עבודה בסיסי .וזה לא שבתחומים שאינם אספקת שירותים אין קשיים ( גם אנושיים לא רק מקצועיים )

ציטוט:
באמת שרמת השירות לא קשורה רק לנותן השירות (לא שאני אומר שכל נותני השירות הם כאלו טובים, אבל יש שני צדדים למטבע).
בוודאי שלא
גם כל החיילים שסתם מנסים להוציא גימלים אחראים
וגם המבנה של הצבא קשור לזה
גם המנגנונים של העברת השמועות גורמים לזה ( נניח שעשר אחוז מהחיילים סתם מנסים להוציא גימלים -מהסיפורים זה יצא כאילו הם 80% )
אבל בסופו של דבר האחריות העיקרית מוטלת על נותני השירות -הרופאים

תחשוב על שומר בחנות ועל גנב שגנב משם
אם השומר היה שומר טוב יותר הכל היה בסדר וגם אם הגנב לא היה גונב
אבל האחריות היא של השומר .זה תפקידו .

נכון שאילולא א ואילולא ב ואילולא ג המצב היה נמנע אבל האחרים למתן שירותי הרפואה הם הרופאים והסטת האשמה הזו איננה במקום
ואם רופא לא היה מספק שירותים ראויים כי הוא בדיוק רב עם אשתו והיה טרוד באותו יום אשתו הייתה אשמה כמו שמחפשים הגימלים אשמים ?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר