http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3692519,00.html גורמים בסוכנות הביון של פקיסטן (ISI) מספקים סיוע למורדי הטליבאן הנלחמים נגד הכוחות הזרים בשכנה ממערב, אפגניסטן. כך דיווח העיתון "ניו-יורק טיימס". ציטוט: http://hamdinai.blogspot.com/2009/02/blog-post.html היום הוא אחמד, מחר הוא אחמדניג'אד מדינת איראן לפני כ20 שנה הייתה המדינה הכי ידידותית לישראל, עוד יותר ידידותית מאשר טורקיה כיום. גם ערפאת קיבל פרס נובל לשלום, ואחר כך התברר שנשאר אותו מחבל שהיה. לכן, אסור בשום פנים ואופן לסגת/לוותר על נכסים אסטרטגיים של המדינה. גם אם נדמה שכיום יש מנהיג אחראי וראוי למדינה או ישות לה אנחנו מעבירים שליטה, אי אפשר לדעת כלל וכלל מה יהיה מחר. הנכסים האסטרטגיים אחרי שניסוגו מהם, זה כבר אבוד לעולם וועד, ואילו מה שנקבל (אם וכאשר, במקרה הטוב) - זה תלוי באחמד/אחמדניג'אד.
שלשה סימנים יש באומה זו: רחמנים, ביישנים וגומלי חסדים. כל שיש בו שלשה סימנים הללו ראוי להדבק באומה זו. (תלמוד - יבמות עט, א) יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
לא רק להם שכחתם את אל-קעידה גם.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://up96.siz.co.il/up2/nmxcjiytjtzm.gif]