לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-03-2009, 05:33
  Win32.Rbot.ZU Win32.Rbot.ZU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי AcidicJimmy. שמתחילה ב "בדיקה רפואית. מבחנים..."

ואי מה כל החשאיות הזאת... לא ביקשתי שתמסרו לי יעדי מבצע או משהו כזה
רק מה יש בגיבוש כמו שעל כל גיבוש רשום מה יש בו וגם האם ההנחה נכונה... הרי למה יש את הפורום הזה? אם אתם מתעקשים שאני איזה ערבי במסווה אני יכול לתת מספר אישי שם ושם של הסוללה (הזמנית) שלי אפילו שם של אחד המפקדים...
לא יודע אבל תתנו פרטים קצת משהו.... מה שמצאתי בחיפוש לא עזר לי הרבה. אני רק רוצה להתכונן יותר טוב למבדקים עצמם ואני אפילו מנצל את השעת ט''ש למד''ס כדי להתכונן לגיבוש

וגם כן המ''פ שלכם... היה לנו הרצאה מיוחדת על החיל בשביל שנדע יותר וכל מה שהוא עשה זה נכנס בסערה אמר ''שלום מורן זה יחידה סודית ואני לא יכול לפרט ביי''... המממ.... עזרת לי!! תודה!!!!

יעני אם ישאלו אותי בראיון אישי למה אני רוצה מורן.. אין לי משהו קונקרטי להגיד חוץ מזה שאני רוצה להיות ביחידה מובחרת ושאני מחפש את ההכי טוב בכל מקום שהייתי בו (צנחנים דובדבן סיירת) וזהו אנערף

נערך לאחרונה ע"י Win32.Rbot.ZU בתאריך 28-03-2009 בשעה 05:42.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2009, 11:57
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
מה לא הבנת? אם אומרים לך שאי אפשר לספר אז אי אפשר לספר
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Win32.Rbot.ZU שמתחילה ב "ואי מה כל החשאיות הזאת... לא..."

איך אתה רוצה לשרת במקום מסווג אם אתה לא מצליח להחזיק את עצמך ורץ לשאול על היחידה בפורום אינטרנטי פתוח?
תריץ חיפוש על אשכולות הקשורים למיונים ליחידה, אשכולות שבהם אני או AcidicJimmy. הגבנו. אני מבטיח לך שכל מה שניתן לכתוב על המיונים ליחידה כבר נכתב.
אין לך מה להתכונן למיונים, ובטח שלא לחלק הפיזי שלהם. תיזוזים עם שקי פק"ל, סחיבת ג'ריקן על הגב או עמידה מתחת לאלונקה הם לא משהו שאתה יכול להתכונן אליו בשעת ט"ש.

מי שמכיר את היחידה לא יכתוב עליה, מי שכן יכתוב עליה הוא או טיפש שלא מכיר אותך בכלל, או אידיוט שמגיע לו לעוף על זה לכלא.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר