לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-03-2009, 03:27
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
שיחזור פקסים של winfax

שלום דוד שלי פנה אליי והבעיה שלו היא שרצונו לשחזר פקסים של winfax.

הסיפור מתחיל בזה שהבן שלו מהנדס תוכנה התעסק עם המחשב ועשה הסרה ל winfax והסיר גם הדרורים של המודם 56k בדרך, בקיצור עשה קצת שטויות.
דוד שלי פנה לבן השני שלו מהנדס איכות חומרים מהטכניון, הוא ניסה לסדר את העניין עם דרויר מהאינטרנט למודם, כי לא היה ניתן להתקין את ה winfax לדבריו בלי המודם. (לפי דבריו.) אותו בן גם נכשל. הוא פנה לבן השלישי שחיי בארה"ב בכלל, הוא עם תואר ראשון כל שהוא במולטימדיה. לא משנה בכל מקרה, הוא מצא דרויר מתאים והצליח להתקין לו את התוכנה winfax עם שליטה מרחוק מארה"ב, עכשיו היא עובדת שוב.

עכשיו הבעיה של הדוד שלי אדם בן 65 פלוס שעדיין עובד מהבית, היא שהלכו לו כל הפקסים לאיבוד מההתקנה הישנה של ה winfax. עכשיו הבן שלו שעשה את הבלגן אמר, שהוא שמר את הפקסים איפה שהוא על המחשב, אך לא יודע איפה.

בקיצור שדוד שלי מרים ידים, בסופו של דבר הוא פונה אליי. (הצלתי לו כבר את המיילים של האוטלוק יותר מפעם אחת וסידרתי לו הרבה בעיות במחשב בעבר.) מזמן לא עבדתי עם winfax או וינדוס ואמרתי לו זאת. (חתמתי קבע בלינוקס בקיצור.) אמרתי לו שאני אשאל בפורמים בשבילו, לכן אני צריך את העזרה שלכם במציאת אותם פקסים ולהחזיר לו אותם להתקנה החדשה של ה winfax. דוד שלי מוכן לאבד את כל הפקסים החדשים. מדובר בשבועיים בלבד, הפקסים הישנים הם מ 2006 והם חשובים לו לעבודה. לכן הוא ביקש ממני להחזיר לו אותם חזרה. הידע שלי קצת חלוד בנוגע ל winfax במיוחד ווינדוס ולכן אני חייב לשאול אנשים שעוד עובדים עם התוכנה הזאת, שהידע שלהם יותר טוב משלי.

א, מה סוג הקבצים של הפקסים בה winfax?
ב, כיצד אני מחדיר אותם להתקנה החדשה של ה winfax? (במידה והם עדיין קיימים.)

דוד שלי אמר לי מה שאמרו לו, הוא עצמו לא מבין כלום בתוכנה או חומרה.

ערב נעים ואמתין לתשובות שלכם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר