
30-03-2009, 08:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 17,294
|
|
|
ושוב נחזור על אותו הניגון
למה להם להסכים עם נורמאליות, הומאניות, שפיות, שלום וכוונות טובות? מאותה סיבה שאינם מסכימים לבנות את "מדינתם" במקומות בהן היא קיימת, או לחתור להשיג יותר כאשר הציעו להם, או בכלל להתחיל באיזושהי התחבבות בסיסית על האוייב הציוני האכזר (ששש... לא נספר להם שאנחנו עם די תמים שקונה בקלות כל הבעת אחווה כלפיו כסימן לעידן של זהב בפתח)?
למה להם להפסיק את מעגל ההשמצה והביזוי כלפי היהודים? (על שנאה אני כבר לא מדבר, כי עברנו ממזמן את השלב הארצי הזה) למה שיאמצו לשניה אחת את מה שפעם ביישוב כונה "הבלגה" ויבדקו מה קורה כאשר לא יורים ולא משחקים ברובים האלה, כמו איזה מתבגר שמחזיק את היד בתחתונים כל היום?
למה שיעשו את כל זה? למה? הרי לשחק אותה גיבור נרדף, או איזה רובין הוד שמכור להצגה בלתי פוסקת של מאבק אינסופי, מוות ודם, זה הרי הרבה יותר מפתה. ככה אין לך כל מיני ועדות ביקורת, או עיתונאים שיכולים ללכלך עליך, אין לך מערכת חינוך סבירה - ואין ביקורת על חוסר יעילותה. אין חוגי ילדים או תזמורות (שאינן ממומנות בידי איזה יהודי עשיר...) - אז אין סיכוי שישאלו אותך למה הניהול לא יעיל. אין לך מערכת בריאות סבירה - אז לא שואלים אותך על סל התרופות.
אין לך את כל הבלאגן הזה על הראש, כל מה שיש לך זה הצורך לדאוג שהנשק שלך לא יתגלה במחסומים, ושבטעות לא תרצח את האדם הלא נכון (כי אז יש נקמת דם). משוחרר מכבלי הביקורת האזרחית, אתה הרי עוצליגוצלי לנצח: רוצח אינפנטיל, שבדיוק כמו לזאטוט חצוף, אך רהוט, עדר של חטיארים הכמהים לנעורים אבודים מוחים לך כפיים כל אימת שאתה עושה תעלול חדש, אפילו אם מדובר בנפיחה מתוזמרת שאתה עושה.
_____________________________________
.
|