30-03-2009, 17:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
*יא אללה, כמה כבר אפשר לחרוש את המפה הזאת? בתור מי ששיחק בBF1942 מ2002 עד 2006 ואז בBF2 מאז ועד היום, המפה הזאת יצאה לי כבר מכל החורים.
וכן, בBF1942 היא היתה טובה יותר, כשלALLIES היו גם CRUISER ואת הנושאת מטוסים היה אפשר להזיז ולא היו מסוקים שיידפקו לך את הAA GUNS כל שניה.
למרות שBF1942 המקורי הוא טוב יותר מBF2, לצערי הסרברים שלו ריקים משחקנים יחסית, מה שהופך אותו לחסר תועלת, כי הוא לא שווה הרבה בתור משחק לשחקן אחד.
גם לשחק בו היום, עם הגראפיקה משנת 2002 - שגם אז היתה חלשה יחסית והמנוע המקרטע שלא מגיב מהר כמו במשחק FPS זה לא אותו דבר.
BF וויאטנאם הוא בסך הכל STANDALONE שנראה כמו סוג של MOD לBF1942 ואני מניח שגם הסרברים שלו ריקים.
BF2 הוא המשחק בשבילך, מכמה סיבות:
1) כמות השחקנים הגדולה ביותר OnLine, כולל סרבר ישראלי (דיי גרוע לדעתי)
2) יש לו MODים טובים מאד.
3) מחיר זול (המקורי עולה בערך 60 ש"ח, מקורי + חבילת SPECIAL FORCES עולה 10 ש"ח יותר ואת החבילה של המשחק המקורי עם כל התוספות תוכל לקבל במחיר משחק אחד ~200 ש"ח).
http://www.zap.co.il/search.aspx?ke...battlefield%202
התוספות בגדול מאפשרות לך לשחק במפות נוספות (רוב הסרברים מריצים את אותן מפות של המשחק המקורי), ובנוסף, מאפשרות לך לעשות UNLOCK לכלי נשק חדשים שאין למי שאין לו אותן. בחלק מהמקרים מדובר בנשקים overpowered בהרבה מהנשקים הבסיסיים או אלה שאפשר לעשות להם UNLOCK בBF2 ללא התוספות.
אני הייתי הולך על החבילה השניה, אם ההפרש במחיר לא משמעותי מהמשחק הבסיסי.
לגבי BF2142, מדובר כמו עם BF וויאטנאם, בSTAND ALONE עם אותו מנוע גראפי בMOD (עתידני) חדש יותר, עם כמה תוספות שבמקום סתם בסיסים, צריך לפוצץ את הMOTHER SHIP של הקבוצה השניה. לא ניסיתי ולא יכול להעיד כמה אנשים באמת משחקים בו.
ראיתי בFILEPLANET שגם לו יש כמה MODים, אבל לא פופולרים כמו FH2 או Project Reality.
נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 30-03-2009 בשעה 17:34.
|