לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2009, 22:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
האמת, גם אני נהניתי. הגברת הקריאה מהכתב את קורות חייה, בתור ביקורת על אחרים. מדהים:)
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אני דווקא אהבתי את זה:"

היא הייתה שרה לענייני כלום, התקדמה לשרה לענייני שום דבר, ואז קיבלה את תיק הקליטה, ומשם
טיפסה למשפטים ולחוץ...
אני לא חדל מלהתפעל מאיך הצליחו להמציא דמות שאין בה כלום, לספר שיש לה תוכן - ואז להצליח
לשכנע בזה גם אותה.
היא מכהנת כבר יותר מ4 שנים כשרת חוץ, שהוא אחד מתיקי הכלום הבולטים ביותר בישראל (אללה
ירחם על כולנו אם זה תיק ביצועי, בהתחשב בהישגים הבינ"ל של ישראל בשנים האחרונות, ובשלל
גינוייה כמעט בכל פורום אפשרי...), ואפילו מעובדי המשרד הזה, שכל עבודתם מסיבות קוקטיילים וסידור
עבודה, היא הצליחה לקבל ביקורת על חוסר מעש...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-04-2009, 01:21
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מניח שזה נכתב בציניות, אבל האמת היא שלא צריך ידע מעמיק כדי לזלזל במשרד החוץ...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "ומאיין לך הידע המעמיק הזה בעבודתו של משרד החוץ הישראלי?"

נסה לחשוב מה היו ההישגים הגדולים של מדיניות החות הישראלית בשנים האחרונות. משרד החוץ
הישראלי מתמחה יותר בהסברה פנים-ישראלית שמטרתה להסביר לנו למה אנחנו ממשיכים לשפוך כסף
על עשרות נציגויות דיפלומטיות שלא מצליחות להגדיל אפילו במעט את התמיכה הבינ"ל בישראל...
לבני, בתוך משרד שיש בו המון כלום, הצליחה להפגין שיאים חדשים של כלום, וניכר היה שיותר חשוב
לה למנות תפקידים בכירים אנשים עם אנגלית גרועה עוד יותר משלה, מאשר לנסות לשפר במשהו את
העובדה שלמרות כל הויתורים ההזויים שלנו ב15 השנים האחרונות, עדיין אנחנו סובלים לתדמית של
האיש הרע וסרבן השלום (אני, אגב, סבור שאין מה לעשות בקשר לתדמית זו - אבל לבני וחבריה כל
הזמן הסבירו שהויתורים ישפרו את מעמדנו הבינ"ל, ולמרות רבבת פליטים יהודיים, לא הצליחה שרת
החוץ המוכשרת להביא לנו אפילו בדל תמיכה בהמשך...).
ישן 01-04-2009, 13:28
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
אתה עושה עוול לציבור שלם של עובדים שעושים ימים כלילות למען ישראל
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני מניח שזה נכתב בציניות, אבל האמת היא שלא צריך ידע מעמיק כדי לזלזל במשרד החוץ..."

רק להזכיר לך את כל האסונות ואת כל ההורים המודאגים הנעזרים בעובדי משרד החוץ לטפל בכל המטיילים ברחבי העולם.
רק להזכיר לך את הפעילות העצומה שנעשתה בזמן הצונאמי וריכוז המאמץ לאתר כל ישראלי וישראלי בחו'ל שהיכה בתדהמה את אותן ארצות "נאורות" כמו שבדיה ואחרות שלא נקפו אצבע לטובת אזרחיהן.
רק להזכיר לך את המאמץ האחרון שמשה'ח עשה בעת המהומות בתאילנד והטסת מאות ישראלים ארצה.
ואת הודו ועוד ועוד והאמן לי הרשימה תקצר מלתאר.

אני מניח שאתה מסתמך על מבחן התוצאה שבעיניך, הכל או לא כלום.
הסולם אינו נכון כלל. אין מדד של הצלחה של מאה אחוז, כאשר מדובר באסלאמיזציה של כל הארצות השכנות שלנו שנחשבו פעם לאירופאיות וקשה לחדור מבעד למסך עבה של פקידות בינונית, רדודה במרבית המקרים שאינה רוצה או לא מעוניינת להכנס לתוך הקונפליקט, אלא לחפש "שקט תעשייתי" באיזור שלנו ובמקביל לחיות בשלום עם הערבים.
נסה לדמיין את היקף הפרוייקטים שבהם מושקעים אירופאים/חברות/קרטלים באותן ארצות.
ואם כל אלה משרד החוץ צריך להתמודד.
ישן 01-04-2009, 19:45
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
אין חייה כזאת בטבע הנקראת תיק ביצועי או תיק דיפלומטי
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי BigSmoke שמתחילה ב "אני תומך קדימה וציפי לבני, אבל אני נוטה להסכים בנושא רמת הביצועיות של תיק החוץ"

ללא כל קשר להשקפה פוליטית כזו או אחרת יש חלוקת תפקידים ברורה.

קבל "פרק באזרחות"

במדינת ישראל (בהיותה דמוקרטיה שיש בה הפרדת רשויות) הממשלה הוא הרשות המבצעת של המדינה. כלומר, הממשלה מחליטה על קווי המדיניות הכלליים של המדינה, ועל הדרכים להוציאה לפועל.

ראש הממשלה הוא השר הבכיר בממשלה, ואחריותו היא לכל הפעילויות שלה.
השרים נבחרים על-ידי ראש הממשלה והם אחראים על קביעת המדיניות של המשרד עליו הם מופקדים ועל ביצועה. רוב השרים הם חברי כנסת, אומנם ראש הממשלה יכול לבחור כשר גם מי שאינו חבר כנסת.
תפקידי השרים חולשים על כל הנושאים שהממשלה אחראית להם: ביטחון, יחסי חוץ, משטרה, כלכלה, חינוך, בריאות וכדומה.
תפקיד של שר קרוי גם "תיק": שר הבריאות מחזיק בתיק הבריאות בממשלה, ושרת החינוך היא מחזיקת תיק החינוך בממשלה.

למשרד החוץ יש תפקיד חשוב ביותר בממשל דמוקרטי.
את ההסברים קבלת בדברי קודם לכן.
ישן 31-03-2009, 23:17
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הרבה מאומה מכלום שנאמה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "ליבני על ברק: עשה את הונו הפרטי באמצעות קשרים פוליטיים. ברק בתגובה: היא מתוסכלת"

ציפי לבני תמיד מזכירה לי את "טום הייגן" הקונסיליירי הקורליאנים: היא כאילו הנקייה של הסינדיקאט, אבל די ברור שאיש לא ממש לוקח את התדמית הזו ברצינות.

הגברת לבני עומדת בראש קומבינת ג"ובים שקשה לי לחשוב על עוד שימוש שיש לה (לפחות במפלגות אחרות הג"ובים הם רק היבט אחד), וסביבה אנשים שהעבירות שלהן אינן מאותו סוג מעורפל שאיכשהו במצב רוח טוב אפשר להניח שכל אדם היה מסתבך בהן לו היה איש ציבור, אלא עבירות חדות וברורות: כמו של קצין המשטרה ההוא שנתפס גונב תקע חשמלי מהום סנטר . עבריינים קטנים שהתירוצים שנותנים הם של עבריינים קטנים.

האמת שדי חידה בעיניי כיצד זה שרמון או חשודי עוד לא שמו איזו כיפת צלחת גדולה ולבנה על הראש, ולא חובשים דרך קטע סווטשירט קפושון...

ישן 01-04-2009, 00:11
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
האמת היא שחשבתי על זה...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "הם בונים על זה שציפי תחבוש שביס :)"

אבל מייקל היה כריזמטי, קר רוח (ולא סתם קר) ולא עורר תחושת אי נוחות אצל השומעים.

האמת היא שקשה למצוא לציפי מקבילה קולנועית משום שמי שמפיק סרטים הולך על דמויות שיש להן יותר עומק מדופן של בלון מסטיק בזוקה.

ציפים, לצערינו, יש הרבה בחיים ומעט בקולונוע.

לפני כמה שבועות הייתי עם הילדיםן בעכו: חשבתי לעצמי שלו הייתי מתגלגל ועושה שטות ונהיה מורה דרך, אז דאחקת מורי דרך טיפוסית שניתן היה לספר מתחת לגשר ההוא בין החמאם לכלא, היא שלו הבת ולא האב הייתה אחראית על הבריחה, אז הם בטח היו עד היום שם כלואים, כשציפי שלוש פעמים ביום חותמת על הסכמי הבנות עם מנהל הכלא.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר