לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-04-2009, 17:19
  דין לוין דין לוין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.09
התלבטות בין יחידות

נתחיל ברקע שלי... סיימתי את הגיבוש האחרון של מטכל ולא עברתי לשום יחידה, כמובן אני יכול עכשיו ללכת לראיון צנחנים\אגוז שתאמת אני לא ממש מבין מזה אומר.
תמיד רציתי להגיע ליהלום, אבל בלי להעליב אפחד אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי בהנדסה.
יחידת מגלן גם מאוד מושכת אותי אבל אני לא יודע איך להגיע אליה ולא יודע הרבה עליה פשוט היא קיבלה הרבה המלצות מכל בן אדם שדיברתי איתו.
לכן הדילמה שלי היא האם ללכת על הכיוון של מגלן או יהלום?
עכשיו אחרי שעברתי את גיבוש מטכל אני ממש לא רוצה להגיע לעוד גיבוש בהנדסה והבנתי שאפשר דרך הראיונות להגיע למגלן.
הבסיס של יהלום ממה שהבנתי זה בעמק המומינים שזה בסיס שמאוד קרוב לבית שלי לעומת מגלן שאני ממש לא יודע איפה הבסיס שלהם.
שוב כמו שכבר אמרתי אני ממש נמשך להכשרה ולשרות של יהלום לעומת מגלן שאני לא יודע מה היעוד שלהם, אבל יהלום זה חלק מהנדסה שזה גדוד שאני ממש לא רוצה ליפול אליו ומגלן זה חלק מצנחנים שזה גדוד שיש לי כבוד מאוד גדול כלפיו.
כל מה שכתבתי פה זה ממה שהבנתי ואני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי במידע חדש או בעזרה ובהמלצות.

שמור על בטחון שדה- למענך ולמעננו. chatulim

נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 08-04-2009 בשעה 01:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-04-2009, 20:25
  משתמש זכר AcidicJimmy. AcidicJimmy. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דין לוין שמתחילה ב "התלבטות בין יחידות"

הנדסה זה חיל, צנחנים זאת חטיבה, מגלן היא לא חלק מצנחנים, אתה לא יודע מה יהלום עושים או איפה הם יושבים. למה משנה לך מיקום בסיס היחידה? למה אתה ננעל על שתי היחידות האלה אם אתה לא יודע מה הן עושות? יש עוד הרבה אחרות שכנראה פשוט לא שמעת עליהן... תחשוב על זה.

האנשים הטובים מעלי כבר פירטו על דרכי הגעה ליחידות השונות, אבל לגבי הדילמה שלך- אל תמעיט בערכם של המוהנדסים, "ליפול" לגדודים שם זה בטח לא דבר רע ואני מבסס את זה על חבר שלי שרצה יהלום והגיע לרובאית. לגבי מה יחידות עושות\איפה הן יושבות- לא מדברים על דברים כאלה.

בנוסף- תשנה את כותרת האשכול בהתאם לחוקי הפורום, חבל שיעבור פה מנהל ויסגור לך אותו.

נערך לאחרונה ע"י AcidicJimmy. בתאריך 07-04-2009 בשעה 20:28.
ישן 08-04-2009, 11:27
  מלאך החבלה מלאך החבלה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי AcidicJimmy. שמתחילה ב "יהלום מורכבת מכמה יחידות,..."

אין מקום להשוואה בין מגלן ליהל"ם. לכל אחת מהיחידות האלה יש ייעוד מבצעי שונה לחלוטין.
ממליץ לך להיכנס לאתרים של הנדסה קרבית והצנחנים וללמוד קצת יותר על היחידות.
כפי שהסבירו לך הנדסה קרבית זה לא גדוד זה חיל, שיש בו מספר גדודים. כמו שצנחנים זו חטיבה שגם בה יש מספר גדודים.
לדעתי, כאחד שמכיר את חיל ההנדסה הקרבית מקרוב, אם סיימת גיבוש מטכ"ל יש לך סיכויים גבוהים מאוד לא רק לסיים את גיבוש יהל"ם אלא גם לעבור אותו.
חושב שהגישה שלך כשאתה אומר "ליפול" לגדודי ההנדסה הקרבית, היא גישה לא נכונה. אבל לא חושב שנכון שאשכנע אותך. תעשה מה שאתה בוחר. כך או כך תמיד אפשר להגיע למחס"ר (מחלקת הסיור) בגדודי ההנדסה הקרבית..

ישן 08-04-2009, 13:02
  קרקליסט33 קרקליסט33 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דין לוין שמתחילה ב "התלבטות בין יחידות"

פיספסתם את הקטע שהוא רוצה להגיע ליהל"ם בגלל שהבסיס ב"עמק המומינים" קרוב לבית שלו...

אחי, אם אתה רוצה לשרת ב"עמק המומינים" ולהחזיק נשק, אתה לא צריך להגיע ליהל"ם בכלל! למה שתעבור גיבוש עוד פעם? סתם בלאגן.

אני יארגן לך שם אחלה תפקיד, מאבטח מתקנים. תרגיש טוב עם עצמך.

הודעה זו נכתבה בציניות לבנאדם שבוחר לאיזו יחידה מובחרת להגיע לפי הת"ש שהיא מציעה/צבע הכומתה שלה.

תודה.
"וביום השמיני, ויברא ה' את הארוך וייתנו לעם. ויאמרו הלוחמים, מה לנו ולמטאטא הזה וייחר אפם. וייקח ה' את הארוך ויברא את גרסאות הקרביין והמוסב, ויפתח את עיקרון המכנס הפתוח והבול-פאפ ואת התבור הנגב וייתנם ללוחמים. ואת המטאטא נתן לג'ובניקים בזיקים וניצנים ודותן. וירא העם כי טוב"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר