לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-04-2009, 11:42
  משתמש זכר דיאמטר דיאמטר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.08
מרד בקואליציה: פינס הצביע נגד הממשלה

ח"כ אופיר פינס (עבודה) הצביע נגד עמדת הממשלה במסגרת דיון בוועדה המסדרת של הכנסת, שעסקה בהצעת הממשלה להצביע על תקציב דו-שנתי ולא על תקציב לשנה אחת.
"צר לי שזה הנושא הראשון שהממשלה החליטה להביא לכנסת, לא נתקלתי בבריונות פוליטית שכזו. הממשלה רוצה לשנות חוק יסוד בשלוש קריאות ביום אחד, בזמן פגרה, בזמן שאין ועדת חוקה. מדובר בשיא שלילי שהכנסת עדיין לא חצתה. כשמנסים לשבור את חוקי המשחק כולם צריכים לזעוק, איננו חותמת גומי של אף אחד. עם כל הכבוד לממשלה יש כאן תהליך שגוי והתוצאה עלולה להיות הרת אסון וחובתנו לא להתנהג כחבורת אנשים שמקבלים הוראה מהממשלה ומצביעים בלי לחשוב", אמר פינס. במהלך הדיון התפתח ויכוח בין חברי כנסת מהקואליציה לח"כ אחמד טיבי. טיבי שאל במהלך הדיון האם מינויו של שטייניץ לשר האוצר "התחשבות במשבר הכלכלי"?.
יושב ראש הועדה המסדרת ח"כ זאב אלקין (ליכוד) אמר כי "צריך לרחם על טיבי, כל מה שנשאר לו בארבע השנים הבאות זה לתת ציונים לשרים". טיבי השיב לאלקין ואמר כי "אני מרחם עליך שלא זכית לתפקיד, לא סגן שר ולא שר, זרקו אותך לתפקיד של יושב ראש קואליציה מנופחת וגרוטסקית".

http://news.walla.co.il/?w=//1464770

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-04-2009, 15:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה לא צריך אותי בשביל לדעת למה: בכל פעם שיש סערה סתמית בכנסת, דע לך שזה ספין
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב ":) איפה אורי? צריך שמישהו..."

האופוזיציה נסערת בגלל שנלקחת ממנה האופציה לעשות רעש לקראת סוף השנה, כאשר אמורות היו
להתקיים ההצבעות על תקציב 2010, בנפרד מהצבעה על תקציב 2009, שאמורות היו להתקיים עכשיו.
אט"ד, ותומכיה בתקשורת (אלה שזועקים חמס על העדר שר בריאות במשרה מלאה, רחמנה ליצלן...),
מודעים לכך שאין להם הרבה נקודות לערער את הממשלה, ולהצליח לגייס את מורדי העבודה, מלבד
עניין התקציב (חוץ מיולי תמיר, מורדי העבודה הם שמאל ציוני שפוי, ולא חברי חד"ש בפוטנציה...), ועל כן
הפך נושא זה לטופיק חשוב, למרות שעניינית, אין כל סיבה להתרגש מכך שיאושר תקציב ל18 חודשים
במקום ל12, בתקופה של משבר כלכלי חמור.

בקיצור, לא צריך להתרגש מכל נושא שמנסים להפוך לדרמטי. אז פינס הצביע נגד, ונניח שכל מורדי
העבודה יצביעו נגד? יהיו 69 בעד ו51 נגד - והעבודה תצליח להיראות פתטית עוד יותר מכפי שנראתה
אי פעם (מפלגה כ"כ מרוסקת, שכל חבר בה שלא קיבל ג'וב - מצביע באופן עצמאי...). כאחד שרוצה
שהעבודה תתאושש ותרסק את אט"ד, אני מקווה שהאנשים שם יתעשתו ולא ישמשו כזנב לרוני בר-און
וליואל חסון...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר