התמונה הראשונה מאד נחמדה.. עם טיפה פוטושופ אפשר להפוך את ההר והדמויות לצללית ואז לדעתי זה יהיה יותר מעניין..
בתמונה השניה יש כוונה טובה.. אבל לא הצלחת להעביר את הרעיון.. כי אם לא הייתי רואה שכתבת שהוא מתפלל לא הייתי יודע
והשלישית לדעתי סתמית.. לא מצאתי בה שום עניין
הראשונה מצויינת. אין הערות. הדמויות הקטנות מספקות קנה מידה מצויין למקום מלא ההוד שצילמת.
בשניה ובשלישית חסרה קונטרסטיות שתבליט את הנושאים המצולמים.
הנה אפשרות לשיפור:
אגב, בשלישית יש קטע קומי שהצל שהבחור "תפס" עוזר חלקית בלבד. כדאי לומר משהו בנושא (רצוי עם הומור כגון: חולם על גזע באובב http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91...%95%D7%91%D7%91) ואז הצילום אינו נבחן רק באיכותו אלא גם בסיפור שמאחוריו.
Artum: התמונה הראשונה אכן אמורה להיות צללית, אבל כמו שאמרתי המסך שלי מראה לי הכל כהה (ואצלי ההר נראה כמו צללית).
RedHunter: אני מסכים איתך, אבל כשצילמתי פחדתי שהדמות תהיה קטנה מדי ולא מרכזית בפריים, ולכן לא צילמתי מרחוק יותר (זו התמונה שבה הוא הכי קטן ביחס לפריים שיש לי מהסיטואציה הזו).
yaari: העריכה שלך תורמת לתמונות במידה משמעותית, אני לא יכול לערוך בגלל חוסר התמצאותי בפוטושופ ובגלל המסך שמראה לי הכל כהה יחסית.
אני חושב שבתמונה השניה הדמות קצת ממורכזת מדיי. לטעמי אם היא הייתה ממוקמת טיפה יותר בצד והאופק היה מודגש יותר, התמונה הייתה מוצלחת יותר.
עם זאת, תמיד אפשר לחתוך קצת מפה ושם, לכן הייתי מנסה לחתוך את התמונה בצורה הבאה:
זו בערך הכוונה שלי ומה שהייתי רוצה לראות מהתמונה המקורית.
התמונה הראשונה מעולה.
השלישית נראתה קצת סתמית בעיניי, אולם יערי זרק אמרה מאוד יפה לגבי הסיפור שמאחורי התמונה, ללא ספק אם היית מציג את התמונה עם הרעיון שלו, הייתי מתחבר הרבה יותר.