23-04-2009, 23:31
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.04.06
|
|
|
מחפש מעצב לאתר אינטרנט
לילה טוב,
אני מחפש מעצב לאתר אינטרנט שאני מעוניין להקים.
המטרה שהעיצוב יהיה ייחודי ושונה מעיצובים מוכרים (כך גם נושא האתר) וימשוך כמה שיותר אנשים להיכנס לאתר.
כיוון שאני לא מכיר את המעצבים כאן אשמח לראות עיצוב אתר אחד של כל מי שמעוניין לעזור לי.
איני מעוניין להסביר כעת את תוכן האתר, מכיוון שזה רעיון מיוחד שאני רוצה לפתח ולכן רק מי שאני אחליט שהסגנון של העיצוב שלו מתאים לי במיוחד יעודכן בפרטים.
בנוגע לצורת העבודה -
לאחר שאני אראה עיצובים ואחליט מי מוצא חן בעיני מביניהם אני אצור קשר עם המעצב ואפרט לו בפרטי מה יהיה תוכן האתר ורעיונות כלליים שחשבתי עליהם בנוגע לעיצוב.
אני לא מגביל בזמן את העבודה ונותן חופשיות לכל מי ששמח לעזור. (מה שכן - אני לא רוצה שיגידו לי "עוד יומיים יהיה מוכן" ואני אחכה במשך חודש שלם).
העיצוב צריך להיות מוכן בצורת PSD. אני מתאים אותו לעמוד אינטרנט כHTML. תפקיד המעצב לעצב איני דורש יותר מכך. (מלבד עזרה בחיתוך כמו שמירת חלקים בעיצוב / רקעים וכו'... כיוון שאיני מעצב, יכולים לקרות מצבים שאני אסתבך בהם.)
תמורה -
בד"כ איני נוהג להציע תמורות לעבודות פרט לתפקידים באתר, זכויות יוצרים בעיצוב,
אך כיוון שאני לא מכיר את הנוהג כאן בקהילה,
אני מוכן להציע כתמורה -
1) שיתוף בניהול ובתכנון האתר (רק לאנשים רציניים לטעמי.)
2) אני יכול לנסות ולהשיג שרת אחסון ולתת שטח אחסון לקבצים, אתרים, עיצובים, עם גישות מלאות ליוזר בשרת.
3) פרסום זכויות / חברה / אתר של המעצב במקום בולט באתר (אין לי בעיה להוסיף גם עמוד מיוחד רק לפרטים על המעצב וכל פרט אחר שהוא ירצה). -- בנוסף לזכויות הקבועות שיופיעו בעיצוב !!
אשמח לשיתוף פעולה והצעות,
מי שמעוניין נא להשאיר פרטי מסנג'ר ליצירת קשר + עיצוב מוכן של עמוד אינטרנט [שהוכן בעבר, לא משנה לאיזה אתר]
ניתן להשאיר שאלות / הערות / דעות / הארות וכו'..
תודה