לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-04-2009, 22:04
  Amos+Matanal=Love Amos+Matanal=Love אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.06
נפקדות , מה עושים הלאה?

התגייסתי לגולני בחודש מרץ מלא מוטיבציה ולמרות שיש לי בעיות ת"ש , לאמא שלי יש פריצת דיסק ומחלת סכרת , אחותי טסה לחו"ל ואמא שלי נשארה עם 2 ילדים קטנים לפרנס שהיא בעצמה לא יכולה לעבוד , הברירה היחידה שלי לעזור לה זה לצאת משם , המשקית ת"ש לא ממש עוזרת והיא לא מקדמת עניינים לשום מקום שיחה עם המ"פ לקח לי שבועים להשיג ושיחה עם המג"ד עוד שבועים , לבנתיים אני סובל בבסיס ולא טוב לי שם אני בדיכאון ואין לי כוח לעשות שום דבר שנונתים לי , הייתי חולה שבוע בדלקת גרון ולא הסתכלו עלי לא ראיתי חופ"ל ורק שיצאתי לבית ראיתי רופא וקיבלתי גימלים.
אתמול לא חזרתי לבסיס ואחרי שיכנועים רבים מצד אמא שלי ומצד המ"מ שלי הגעתי לבסיס ודיברתי בלילה עם המ"פ אבל השיחה לא עזרה היום בצהריים שוב נשברתי הייתי בדיכאון לא יכלתי יותר אז יצאתי מהבסיס והלכתי בחזרה לבית שוב התקשרו לאמא שלי ניסו לשכנע אותי לחזור כרגע אני בבית ואני לא יודע מה לעשות , המטרה שלי זה לצאת מגולני להיות קרוב לבית שאני אוכל לעזור לה ניסתי לדבר איתם שיוציאו אותי מהר אבל דברים כאלה לוקחיים זמן ואני לא יכול לחכות יותר מה העונש שאני אקבל אם אני אחזור עוד שבוע-שבועיים ? המ"מ שלי אמר שאם אני חוזר היום אני אקבל ריתוק של 28 יום אבל גם ככה הייתי צריך לסגור 21 יום בבסיס ככה שזה לא משנה כבר אני מעדיף להיות בכלא אני לא מסוגל להתקרב לבסיס הזה יותר ולישון שם עוד דקה אחת.
אחרי שאני מחליט שאני מסגיר את עצמי לאן כדי להסגיר את עצמי לבסיס משטרה צבאית קרוב לביתי או לחזור פשוט לבסיס ? אני לא רוצה להכנס לכלא ושזה ירשם לי בתור תיק פלילי באזרחות ובהמשך החיים שלי תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות בבקשה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-04-2009, 23:48
  petrosyan petrosyan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Amos+Matanal=Love שמתחילה ב "נפקדות , מה עושים הלאה?"

אתה צריך פה להבדיל, אם יש לך בעיות ת''ש אז איך מלתחילה אתה לא מוכר להת''ש? כנראה או שאתה וויתרת, או לא ספרת על המצב בבית או שלא מגיע לך הת''ש.

אם באמת אתה עדיין מרגיש שת''ש שכרגע אתה מקבל לא מספיק בשביל לשרת בצורה תקינה תנסה לערער ותציק למפקדים שיתחשבו מעבר למה שמשרד ת''ש יכולים להציע.

אבל אם הסיבה היא לא ת''שית, אלא ברמה אישית לא מתאים לך שם, אז הדרך היא שיחות עם המפקדים/קב''ן.

מה אמא שלך חושבת ? היא מסתדרת ?

לגבי עונש, תלוי מי שופט, אם סא''ל אז עד 28 יום מחבוש.

אתה צריך להבין מה מטרה במעשים שאתה עושה.

עד 45 יום אתה נפקד ונשפט בתוך יחידה, כמובן במשפט תוכל להסביר את הסיבות לכך שהיית נפקד וזה סביר להניח יקל משמעותית על העונש.

אחרי 45 אתה מוכרז כעריק, יותר אתה לא תהיה שייך ליחידה, תוכל תמיד להסגיר את עצמך לכלא צבאי.
יש סיכוי שתקבל רישום פלילי, אבל אם תציג בפני שופט טיעונים/מסמכים אשר מאותתים על מצב ביעייתי בבית, בטח יגיעו יתך לעיסקת טיעון ורישום פלילי ימירו במשהו אחר. כמובן אם הבעייה היא ת''שית, סיכוי מאוד גבוה שתפגש עם גחל''ת והיא תציע לך פתרונות שיבוץ מותאמים לבעייה ת''שית אכן אם הם קיימים.

זה מה שאני מכיר. כמובן עדיף לא להגיע למצבים כאלה רק אם באמת בעייה בבית מאוד רצינית ומערך הת''ש נכשל לעזור לך.

בברכה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר